WIN / Win een weekend Camp Silver Island HideAway Texel + SURF clinic + OluKai sandaaltjes!

70

Win een Aloha Island Experience

Maak kans op een Aloha Island experience op Texel met verblijf in Camp Silver Island HideAway, een kite- of golfsurfles én twee paar OluKai-slippers/sandalen. Daarnaast mag je ook een aantal paren OluKai sandalen weggeven aan mensen die het volgens jou verdienen omdat zij ook de Aloha spirit uitdragen!

• Verblijf voor 2 personen in Camp Silver (Airstream) te Texel gedurende 2 aaneengesloten nachten in de periode juni t/m augustus 2016 – op basis van beschikbaarheid;
• Intro course van 3 uur voor 2 personen bij Kitesurfschool Texel of een dagcursus golfsurfen voor 2 personen bij Surfschool Texel – op basis van beschikbaarheid;
• Twee paar OluKai teenslippers en/of sandalen
• Twee paar OluKai teenslippers en/of sandalen om weg te geven

Schermafbeelding 2016-04-21 om 20.16.26

Surfboard on the beach at sunset

 
 

Schermafbeelding 2016-04-21 om 20.16.49

“OluKai beliefs that everybody, no matter where they are, can live aloha. Aloha is a journey that never ends. What began in Hawaii now makes its home all over the world. It cannot be contained by borders or boundaries. Like water, like nature, it will find its way. Aloha reveals itself in the people you meet, the horizons you reach and the passions you share. It is the spirit that connects and unites us.”

OluKai is een Amerikaans schoenenmerk, geïnspireerd op Hawaï en het ‘Aloha- levensmotto’ dat daar mee gepaard gaat. Het woord Olu betekent vrijheid, het woord Kai betekent oceaan. OluKai wil het Aloha-gevoel over de wereld verspreiden. Aloha is iets dat ontzettend goed bij mij en What About Her past. Ik ben een free-spirit, dol op de natuur en ik reis een oneindig pad vol avonturen af!

 
 

De wereld van nu kan dit positieve Aloha-gevoel heel goed gebruiken, vind je ook niet? Daarom gaat OluKai in samenwerking met yours truly op zoek naar de ultieme Aloha Ambassadeur van Nederland voor zomer 2016: diegene die het Aloha-gevoel het meest actief uitdraagt in zijn/haar dagelijks leven of werk. Iemand met een easygoing lifestyle, liefde voor de natuur, reizen en buiten actief zijn, die zijn/haar passie uitdraagt en daarmee anderen inspireert.

Screenshot_2016-02-27-22-47-26-1

olukai

IMG_20151008_173934

 
 

Hoe doe je mee?

Laat (t/m 9 mei) in de comments met woord (of beeld!) zien waarom nu juist jij de perfecte Nederlandse Aloha Ambassadeur bent. Diegene die dat het best weet over te brengen wordt uiteindelijk geselecteerd als Nederlands Aloha Ambassadeur van zomer 2016!

De Ambassadeur dient het Aloha-gevoel zoveel mogelijk uit te dragen tijdens de zomerperiode 2016. Ga op reis, pak die golf, spring in het diepe, gooi je haren los in de wind en verleg je grenzen!

Thapwarin Koh Ngai

Schermafbeelding 2016-04-21 om 20.13.08

Give Away, Lifestyle, LIFESTYLE, TRAVEL

Leave a reply

70 comments

 1. joan 25 april, 2016 at 12:41 Beantwoorden

  ALOHA is everywhere! It’s in everybody and everything, you just godda find it, feel it and share it. Zelf probeer ik zoveel mogelijk levensvreugde, good vibes en smiles te delen met mijn omgeving op verschillende manieren, hierin is belangrijk dat ik ook mezelf niet vergeet, een erg wijze les van mijn lieve vader. Ik gebruik mijn creativiteit en liefde voor de surf sport en avontuur als connector. Als ambassadrice en vrijwilliger van verschillende NGO’s verspreid ik mijn kennis en stoke onder kids die zelf niet die mogelijkheden hebben, maar ook een liefdevolle knuffel, een aanmoediging , compliment, hartelijk zijn of schouder bieden, onder de aandacht brengen van goede initiatieven en positieve uitingen zijn voor mij uitingen van ALOHA die zo belangrijk zijn, zeker in een wereld waar alles veel individueler is en veel mensen schijnen te vergeten waar het leven echt om draait. Het mooie hieraan is dat je het ook dubbel en dwars weer terug krijgt. Mijn allerliefste vriend is de meest hartelijke man die op zijn manier altijd voor iedereen klaar staat. Als golfsurfers hadden we het er laatst nog over dat we toch echt een keer een kiteles moeten nemen. Dit weekend zou fantastisch zijn om samen te kunnen genieten van al het moois dat Texel te bieden. Ik hoop hem hiermee te kunnen verassen :) Mahalo Joan

  ps: keep up the good work!

 2. Shirley 25 april, 2016 at 19:29 Beantwoorden

  Aah, ik vond jouw OluKai sandaaltjes uit je outfitpost zo leuk! Ik zou een goede ambassadeur zijn, omdat er waarschijnlijk de hele zomer niets anders aan mijn voeten zal zitten dan deze slippers/sandalen. In juni mogen ze in ieder geval mee naar Valencia. De rest van mijn zomerplannen staan nog open… De beste ijssalons van Nederland aan een smaaktest onderwerpen, een random trein pakken of een kleine roadtrip maken. Hopelijk ambassadeur ik gewoon verder in het najaar, door dan de zon nog op te zoeken! Daarnaast lijkt het me superleuk om mijn vriend mee te nemen naar Texel. Hij woont in België en dit zou heel goed aansluiten bij onze bucketlist-items om vaker ‘toerist in eigen landen’ uit te hangen.

 3. Laura 25 april, 2016 at 19:51 Beantwoorden

  Aloha naamgenootje!

  Wat een leuk initiatief! Ik pak simpelweg elke kans om naar het buitenland te gaan, zowel op werk (TravelBird) of prive, maar laat ik nu nog nooit op Texel zijn geweest! Ik golfsurf in het dagelijks leven en kan niet zonder de little joys in life, zoals het zand tussen je tenen van het strand of een heerlijke wandeling langs de Amstel.
  Ik probeer daarnaast jonge vrouwen zoals wij te inspireren door af en toe mijn ervaringen te delen op het gebied van culture / travel / lifestyle, via het online magazine My Winspiration: http://mywinspiration.com/category/lifestyle/travel-lifestyle/. Ik word wekelijks redelijk jaloers gemaakt door mijn huisgenootje die kitesurft en zou het graag zelf proberen! Een verblijf op Texel maakt dit helemaal af, dus kom maar op!

  Voor wat SUP/surf inspiratie, Frans Polynesie is het pareltje in de Pacific: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154199959980254&set=a.10154199953005254.1073741830.866535253&type=3&theater

  Ik ga wegdromen en hopen op dit avontuur.. !

 4. Annemijn 25 april, 2016 at 22:27 Beantwoorden

  Ik zou de perfecte nieuwe Nederlandse Aloha Ambassadeur zijn aangezien ik dit aankomende jaar veel ga reizen. In juni ben ik als het goed is geslaagd voor mijn VWO, ipv studeren neem ik een tussenjaar en ga ik mijn horizon verbreden door in Sri Lanka vrijwilligerswerk te doen (en natuurlijk veel surfen!) om vervolgens door te reizen naar India en Nepal! Tussendoor ben ik nog van plan om een taalcursus in het buitenland te doen. Kortom een drukke en prachtige tijd in mijn vooruitzicht! #ivegottheworldtogo

 5. SuusjeQ 26 april, 2016 at 08:02 Beantwoorden

  Met mijn blog Artikel255.nl adem ik hetzelfde gevoel uit: think happy thoughts, haal alles eruit wat erin zit, en reis zoveel je kunt. Maar ook: geniet van de kleine momenten, ook in eigen land. Daarom ging ik afgelopen jaar naar zo’n twintig bestemmingen in eigen land. Ook de Wadden (Terschelling), maar Texel nog niet! Dat wordt dus de hoogste tijd. De hoogste tijd om mijn lezers te laten zien dat je ook kunt ‘yolo’en’ dicht bij huis! Surfen, strand, roadtrippen… yes please! Kijk vooral even mijn Terschelling-vlogjes om het gevoel te pakken te krijgen (http://www.artikel255.nl/2015/11/zeven-keer-doen-op-terschelling-in-de.html) én bekijk dit lijstje ook even… ;-) http://www.artikel255.nl/2015/08/acht-dingen-die-ik-wil-doen-in-mijn.html

  SuusjeQ.

 6. Prisca Visser 26 april, 2016 at 15:02 Beantwoorden

  Hoi Laura,

  Over het algemeen doe ik niet aan win acties mee maar deze is te leuk om voorbij te laten gaan. Ik ben een echt buiten meisje en dan ook veel in de natuur te vinden! Nederland heeft veel mooie plekjes maar op Texel ben ik nog niet eerder geweest. Ook een surfles staat nog bovenaan mijn verlanglijstje! Ik kan al aardig uit de voeten met een bodyboard maar golf surfen is tot nu toe geen succes geweest, haha. De komende zomer zal ik sowieso veel te vinden zijn op de Veluwe waar ons oude VW busje een prachtig plekje heeft gevonden midden in de bossen. De sandaaltjes zouden daar prima van pas komen. Verdere reisplannen zijn nog niet definitief maar Porto of sowieso Portugal maakt een goede kans. ?

  Liefs, Prisca

 7. Judith Runsink 28 april, 2016 at 07:08 Beantwoorden

  Wauw wat wen te gekke actie! Yes ik voel me zeker nu al een Aloha ambassadeur :-))!! Net terug van een wereldreis van 5 maanden met man en kids. Nu aan het touren met mijn uber hippy bus (check http://www.triffid.nl!) en ik organiseer Droomdagen. Met de bus de natuur in om mensen uit hun dagelijkse sleur te halen en weer in verbinding met zichzelf, de natuur en hun dromen brengen. En ik heb sinds kort het golfsurfen ontdekt, fantastisch! Heb nog veel te leren maar inmiddels al wel mogen surfen in Portugal, zuid-Afrika, Bali en Costa rica! Dus ja, ik wil super graag ambassadeur worden. Lijkt me een hele eer en het lijkt me geweldig de golven bij Texel te ervaren. (Ik had graag nog wat toffe pics willen bijsluiten maar geen idee hoe dat kan in deze comments?). Ik ga duimen!!!

 8. Jula 28 april, 2016 at 15:10 Beantwoorden

  Alohaaaa!
  Ik ben dus Jula, ik zou superduper graag jullie Aloha ambassadeurtje worden. Ik ben gek op reizen, texel is dan wel niet zo ver van m’n woonplaats, want ik woon in het ienie minie Den-helder maar ik hou van texel omdat alles daar zo lekker puur is. Zomers ben ik er dan ook super vaak met mn surfplank en mn voetjes door het zand te vinden. Ik ben de down-to-earth aloha chick die jullie zoeken. Reizen is m’n grote liefde afgelopen jaartjes heb ik onderandere de hippie-checklist voor Berlijn gemaakt, heerlijke yoga lessen gevolgd met uitkijk op Es verdra in Ibiza en natuurlijk heerlijke golven gepakt in Mimizan (Frankrijk). Voor fototjes van mijn leuke avonturen kunnen jullie een kijkje nemen op mijn facebook pagina en natuurlijk mijn instagram :@Julagerssen . Als jullie mij kiezen als jullie mega happy aloha ambassadeur tja dan word het een groot feestje!

  Aloha Jula

 9. Marieke 28 april, 2016 at 16:53 Beantwoorden

  Hallo hallo!
  Super leuk zeg! Ik zou dit erg graag winnen want laat ik nou net nieuwe slippers/ sandalen nodig hebben, ik ben al een tijd opzoek maar ik kan maar geen leuke vinden. Daarbij hou ik van watersporten maar ik heb nog nooit gesurfd maar ik hoop dat daar snel verandering in komt! ?

 10. Jojo 28 april, 2016 at 18:20 Beantwoorden

  Jaaaa ik las dit en dacht, hier moet ik aan mee doen! Reizen, natuur, vrijheid, oceaan, deze woorden beschrijven zo ongeveer mijn leven. Als enthousiaste wereldreiziger ben ik net terug van een 14maanden durende trip down under (australie, nieuw zeeland, fiji, cambodia en vietnam), omdat ik in juni start met een nieuwe job: cabin attendant bij nederlands grootste luchtvaartmaatschappij (die blauwe ja!). Ik ben sinds 1,5 jaar afgestudeerd neuropsychologe, maar ik volg mijn hart en het avontuur, en er staat mij dus een hectische maar heerlijke zomer te wachten met trips over heel de wereld. Voor mij is reizen het ultieme gevoel van vrijheid, en ik denk dat ik de komende maanden met mijn levenswijze de perfecte aloha ambassadeur zou zijn!

 11. Iris Jansen 29 april, 2016 at 11:08 Beantwoorden

  Waarom ik perfect zou zijn om ambassadeur te worden? Energy, wind, water, free mind, pure spirit and soul kan ik zoooo goed gebruiken op dit moment van m’n leven :)! Surf is all I need just now!!!

  Ok , en die sandaaltjes zijn ook wel heeeeeeeel fijn ;)!

  Pick me!

 12. Lianne 29 april, 2016 at 14:39 Beantwoorden

  Aloha! ☀️

  Wat een toffe challenge! Aloha is zeker een lifestyle, een hele fijne so to be..

  Ik ben Lianne, een dagdromertje die het leven af en toe met een korreltje zout neemt. Ik heb een enorme passie voor reizen en de surfsport en mag me gelukkig prijzen met een aantal ongelofelijk mooie reizen! Passie geeft je energie en dat straal je uit! Na een half jaar op Bali gewoont en gewerkt (bij een surfschool) te hebben is mijn passie, netwerk en ‘Aloha’ alleen maar groter geworden. Mocht je het leuk vinden wat foto’s te checken op instagram: @lianne2908 en op Facebook is ook wel wat te vinden! Succes & surf’s up!

 13. Chris 29 april, 2016 at 15:47 Beantwoorden

  Olu olu olu oftewel vrijheid! Een klein, simpel woord met een grote betekenis. Gaan en staan waar jij maar wilt en het leven leiden waar jij altijd van hebt gedroomd! Het klinkt zo mooi en dat is het ook. Ook ik ben verslaafd geraakt aan reizen en denk altijd; ‘wanneer kan ik weer weg?’ ‘zal ik lekker alleen gaan of met iemand samen?’… Het reisvirus draag ik altijd met mij mee. Met mooie dromen over fantastische bestemmingen waar ik écht nog naartoe breng ik de nacht door en als ik wakker ben voel ik mezelf rijk, rijk door al het moois wat ik heb mogen doen en zien! Vrijwilligerswerk in Curaçao, Rwanda, Vietnam en Cambodja en mezelf getrakteerd op mooie avonturen in vele landen. Even dacht ik dat mijn vrijheid weg was door het krijgen van een vast traject. Maar ik ben Chris, ik heb dromen en die maak op gewoon waar! Onbetaald verlof werd gefixt en vrijwilligerswerk in Guatemala werd een feit! En toen… Besloot mijn liefde en ik partners te worden en een huis te kopen. Dagelijks praten wij over reizen en niet voor niets hangt de wereldkaart hier groots aan de muur. Ondanks de vastigheid hoort ‘olu’ in ons leven! Samen dingen ondernemen maar ook los van elkaar de hort op! Het slot van onze voordeur kan open en dicht, de weg naar vrijheid zullen wij altijd weten te vinden! Carpe diem!

 14. Yvonne 29 april, 2016 at 17:58 Beantwoorden

  Waarom juist ik de beste NL Aloha Ambassadeur ben voor de zomer 2016?

  Ik heb een easygoing lifestyle (vriendinnen met kinderen noemen het ook vaak ‘studentenleven voor volwassenen’), mn grote liefde voor de natuur & reizen waardoor je pas echt ‘hier en nu’ kunt beleven en ervan kunt genieten, actief zijn en anderen inspireren: that’s def me!

 15. Mirte 29 april, 2016 at 19:30 Beantwoorden

  Hallo Laura,
  Bij het lezen van de winactie moest ik gelijk denken aan mijn vriendin Wietske.
  Deze meid is het liefste buiten en met name aan het sporten en vind hier haar vrijheid.
  Deze vrijheid zet zij om in vrolijkheid en in zorgzaamheid voor een ander.
  Met haar enthousiasme en vrolijkheid zet ze mensen aan om mee te gaan op haar avonturen.
  Hier ben ik heel blij mee, zo kom ik ook nog eens ergens.
  Ik had een paar foto’s samen gevoegd maar het lukt mij niet om deze in de tekst te plaatsen.
  Ik heb haar instragram bijgevoegd.
  Hierbij kan je zien dat ze een top meid is en zie je in haar foto’s haar enthousiasme voor het leven

  Liefs Mirte

 16. Noami 30 april, 2016 at 06:37 Beantwoorden

  Some people love to stay in bed. I like to see the World instead. Na lange tijd “geleefd” te worden heb ik besloten mijn leven een beetje om te gooien. Het Twentsche meisje binnenkort naar Haarlem om dichter bij de zee te wonen.
  Ik ga doen waar ik gelukkig van word! Ik heb niet veel nodig en word al vrolijk van het zand wat na mijn laatste surftrip is achtergebleven in mij jaszak of een sunblocl die achter gebleven is in mijn tas. Mijn volgende trips naar Lanzarote en Portugal zijn al gepland. Mind You: ik ben een beginnende surfer. Maar toen ik mijn eerste surfervaring had in het zuiden van Frankrijk, was ik meteen verliefd! De zee, de buitenlucht, de “aloha spirit” de mensen, hoe welkom ik me voelde. Alleen maar liefde! Toen heb ik me nog tegen laten houden. Nu is het aan! Dat is wat The Aloha Spirit voor mij betekend: liefde en geven zonder daar iets voor terug te verwachten. Dat is overal in de wereld te vinden, ookal moet je soms goed zoeken! En dat is wat ik ga doen! Liefs Noami

 17. Claudia Tijm 30 april, 2016 at 08:31 Beantwoorden

  Tijdens mijn korte leven van 27 jaar heb ik al veel prachtige plekken op de wereld mogen zien. Vorig jaar heb ik een reis mogen maken door Latijns Amerika, tijdens deze reis heb ik zoveel mensen laten glimlachen en is mijn band met de oceaan nog dieper geworden. Het belangrijkst in mijn leven is genieten met de mensen om mij heen en zoveel mogelijk mensen aansteken met mijn glimlach. De energie die ik krijg door te dansen, yoga en te surfen geef ik graag door.
  De Oceaan heb ik in beeld en woord proberen samen te vangen, zoals het mij z’n vrijheid geeft. Kai- oceaan- zee- vrijheid

 18. Mitzi 30 april, 2016 at 19:17 Beantwoorden

  Drie jaar geleden, in de laatste week van een zinderende zomer ontmoette Plant (Fleur Plantinga) en ik (Mitzi Geluk) elkaar, op de intro van onze nieuwe opleiding. We dansten op dat moment als cowboys op een kunstmatige Prairie, waar we dronken van geluk ‘shots’ losten op de bar en paardje reden in het zwembad. Irrelevant? A-lo-ha, de vlucht van de Prairie naar Hawaii is maar 7 uur, dat is een stuk korter dan vanaf hier :). In het jaar daarna reisden we o.a. af naar Berlijn, waar we Halloween vierden in een cocktailbar omgebouwd als tropisch strand, naar Valkenswaard, waar de tuinen net zo groot zijn als de zwemparadijzen in Italië, en naar Malgrat de Mar, waar we zelfs van het laagseizoen met overweldigend enthousiasme een feestje bouwden. En terwijl we in die zomer nog samen door Barcelona struinden, liepen we de opvolgende winter door het prachtige Budapest, op zoek naar plekjes om weer op te warmen. Gelukkig werd het daarna al snel weer zomer en vertrokken we begin juni naar Frankrijk, om daar 9 dagen lang te genieten van de prachtige wijnvelden waar we ons veel te goed deden aan de gulle Franse hoeveelheden wijn. Toen we onze roes hiervan hadden uitgeslapen vertrokken we naar Aruba om daar 7 maanden lang stage te lopen. Ban celebra, dushi! – roadtrippen, zwemmen, dansen, meeblèren met onverstaanbare muziek, duiken, karaoke, géén lange broeken, wandelen langs de golven, sleepovers op het strand, strawberry mojito’s en Caribisch Amstel Bright, chillen met locals, toeristen en andere stagiaires – het hield niet op. En hoewel zo’n eiland erg klein kan worden, gaat een oneindige zomer nooit vervelen. We vlogen daarom in januari naar Colombia, waar we een maand lang genoten van de meest prachtige uitzichten. We reden in veel te hete bussen naar roof-top party’s aan de Caribische kust, trokken 4 dagen langs Indianenstammen door de jungle, lieten ons met een aftands speedbootje naar verstopte stranden varen, wandelden in sprookjesbossen in het Maya-gebied, en reden op een paard door kilometerslange koffieplantages. We genoten niet zo van de driemaal dagelijkse kip met rijst, maar des temeer van de allermooist gekleurde tropische fruitsoorten, we ontmoetten Duitsers die ons uitlachten om onze Nederlandse taal en Colombianen die alles over ons wilden weten – in ons beste Spaans uitgelegd. Dat we, toen we terugkwamen, besloten dat we gelijk weer weg wilden verbaasde niemand, het enige dat hier na 8 maanden was veranderd was het briefje van €20.

  Op dit moment zit Fleur in Roemenië, ga ik over een maand twee weken roadtrippen door Tsjechië en zullen we beiden volgend jaar gaan afstuderen in Helsinki. De wereld is zo groot, zo mooi, en er valt zoveel te ontdekken – zelfs hier, we zijn daarom laatst op het dak van mijn flat geklommen voor het uitzicht. We weten zeker dat we al die intense geluksmomentjes ook op Texel kunnen beleven, en hoewel het toch een beetje als thuis voelt omdat het een van de weinige plekken in Nederland is waar ze ook Amstel Bright (ons gemiste Arubaanse lievelingsdrankje) verkopen, zou ik met niemand anders op die ontdekkingstocht willen gaan dan met m’n lucky.plant-wederhelft; Plant.

  Kijk voor foto’s van onze reizen op instagram!
  instagram.com/lucky.plant. of via #alsmitzwilchillen :)

 19. Leonie 1 mei, 2016 at 09:38 Beantwoorden

  Eerst voel je de wind door je haren, dan hoor je het geluid. Het geluid van eindeloze mogelijkheden, het geluid dat je aanspoort om verder te gaan. Om te vliegen, vrij te zijn en je mee te laten voeren naar nieuwe bestemmingen! Ik wil op zoek naar de echte betekenis van de zee…

  Dus niet denken, maar doen! Het wordt hoog tijd om alles wat meer easygoing aan te pakken, dromen te verwezelijken en actiever bezig te zijn. ALOHA, lets do it! Surfen op Texel hoe gaaf is dat.. als sportieveling is dat de perfecte activiteit van dit eiland. Even los van mn kantoorbaan en weer op avontuur dat is wat ik het liefste doe. Wind door de haren en gaan! Nieuwe dingen proberen! Pick me, lijkt me super tof dit weekend:)

  Succes met kiezen:)!

 20. Jeanine 3 mei, 2016 at 12:20 Beantwoorden

  Aloha!

  ‘Travel is the only thing you buy that makes you richer”

  Deze quote zegt precies hoe ik over reizen denk. Ik prijs me rijk door ervaringen die ik heb opgedaan door reizen te maken naar onder andere Peru, Australië en Thailand . De vrijheid en de kick die reizen geeft is met niks te vergelijken. Elke dag is een mogelijkheid om je grenzen te verleggen en een nieuw avontuur aan te gaan.

  Zo ben ik afgelopen jaar begonnen met surfen en ik ben nu al verslaafd. Vooral nu het zonnetje zich laat zien kan niet stoppen met denken aan het zand tussen m’n voeten, het zoute water van de zee in m’n gezicht en de wind in m’n haar. Ondanks dat ik nog steeds een echte beginner ben op de surfplank geeft surfen mij een enorm bevrijdend en happy gevoel. Zo hoop ik nog veel meer nieuwe dingen te ontdekken die mij gelukkig maken. Adventure awaits!

  De mooie sandaaltjes zouden super leuk zijn om te dragen tijdens mijn roadtrip in ons vw-camperbusje langs de surfspots van Frankrijk, Spanje en Portugal. I can’t wait :D

  Ik zou graag aloha ambassadeur van Nederland willen worden omdat ik denk dat dit helemaal bij mij past. Het weekend in Texel zou een super kans zijn om mijn surfskills te verbeteren of om een poging te wagen met kitesurfen.

  Cheers! X jeanine

  Ps. Ik heb een mailtje gestuurd met n foto die mijn leven zo’n beetje opsomt om een beter beeld van mij te krijgen:)

 21. Tess 8 mei, 2016 at 15:52 Beantwoorden

  Hi Laura!

  Wat een leuke actie, en wat heb je een mooie blog :)

  Ik will graag meedoen! Als Nederlandse in the Dutch Caribbean kan ik vast en zeker het beste de lifestyle representeren.

  Lijkt me leuk, en ik ben deze zomer in Nederland.

  Kan ik hier ooh foto’s bij sturen? Ben ik uberhaupt nog op tijd?

  Groetjes!

  • Laura 8 mei, 2016 at 18:43 Beantwoorden

   Yeahhhh absoluut! Loopt t/m morgen! Even de foto’s uploaden via een foto uploader en de link hier plakken, en vooral even toelichten waarom juist jij de nieuwe Aloha ambassadeur bent! ?

   • Tess 9 mei, 2016 at 12:16 Beantwoorden

    Hi Laura,

    OK leuk!

    Ik heb de foto’s geupload via https://we.tl/pdSl2dNbjB

    Ik doe alleen een korte uitleg over waarom ik de nieuwe Aloha ambassadeur zou moeten zijn;
    Als je mijn foto’s bekijkt, zie je een kleine snapshot uit mijn dagelijks leven.. In plaats van dromen van mooie reizen en fijne bestemmingen, ben ik bijna 4 jaar geleden op St. Maarten gaan wonen en werken. Naast mijn (drukke) baan geniet ik bijna iedere dag van de zon, zee, het strand, en zo veel mogelijk windsurfen. I am living the life :)

    Het lijkt me geweldig om een kite- of golf surf weekend te winnen, maar ik weet ook zeker dat ik door het dragen van Olukai slippers hier (en natuurlijk overal waar ik ga) het merk heel goed zou kunnen promoten :)

    Succes met het uitzoeken!

 22. Mandy 8 mei, 2016 at 16:56 Beantwoorden

  Aloha!

  Als ondernemer, levensgenieter, sociaal dier, adrenalinejunkie en globetrotter deel ik graag onderstaand filmpje voor een glimps van mijn mijn aloha-gevoel. Ik verdwaal expres in nieuwe steden, laat me meevoeren door de wind en begraaf mijn vingers in het zand. Ik spendeer mijn zomeravonden in een park met de geur van barbecue en marshmallows boven een kampvuur en zwier rond in mijn jurkje op het gras. Avonden op het strand met wijn en goede gesprekken, onderdompelen in de zee en voelen dat ik leef.

  Korte momentjes op een zomerse dag, afgewisseld met avontuurlijke zomerse activiteiten en plaatjes. Van de wind door het gras tot bootjes in mijn hometown Leiden, van zanderige voetjes tot de schoonheid van Blauwe Regen. Wilde rode haren in de wind. Natuurlijk voorzien van een toepasselijk muziekje, “Aloha” van Møme en Marryn Jeann. Het enige dat nog mist zijn die prachtige sandaaltjes aan mijn voeten om nieuwe avonturen mee te beleven en het ultieme zomerse avontuurlijke gevoel van spelen met de golven.

  Mijn inzending:
  https://www.youtube.com/watch?v=7Vzs9ILOL0I

 23. Nennien 8 mei, 2016 at 20:13 Beantwoorden

  Aloha!!

  “I need vitamin sea ?”
  Ik mag dan wel in Eindhoven wonen, bij elke zonnestraal of aantal vrije dagen ben ik aan het water te vinden! Aan onze eigen kust of ergens op een tropischer oord.
  De oceaan geeft me een gevoel van vrijheid, saamhorigheid en nederigheid tegelijk. Alles is relatief en tegenover zo’n grote oceaan die alle continenten met elkaar verbindt lijken alle levensproblemen kleiner en verschillen tussen de mensen nietig.

  Rijden op de golven geeft dan weer een soort controle; het leven is wispelturig en met pieken en dalen maar met je surfboard kun je juist niet zonder die golfbewegingen. Op een stille oceaan valt er nou eenmaal weinig te surfen ;)
  Dat soort besefmomenten helpen me in het dagelijks leven dingen te relativeren en los te laten. En daar wordt uiteindelijk iedereen een fijner mens van!

  Hawaii staat al heel lang hoog op mijn lijstje van “eilanden(groepen) nog te bezoeken”, want ik denk dat ik me daar als een vis in het water zou voelen!
  Maar een tripje naar een van onze eigen eilanden met een stukje Hawaii aan mijn voeten en een andere vorm van surfen leren lijkt me een perfect begin!

  En als ambassadeur kan ik het Aloha gevoel als een olievlek gaan verspreiden.

  Because life’s just better in flip-flops :)

  Op mijn instagram (wanderdutchie) zijn genoeg plaatjes te vinden die dit verhaal perfect ondersteunen!!

 24. Anne 9 mei, 2016 at 08:33 Beantwoorden

  WAUW!
  Wat een leuke site, ik heb je eigenlijk pas kort geleden ontdekt.
  Iedereen heeft ook al zoveel plekken gezien en gedaan! Ik ging als kind altijd in Frankrijk kamperen en begin eigenlijk pas met de rest van de wereld! Ik ben er in ieder geval al achter dat ik het gelukkigst ben als ik buiten ben, ongeacht het weer.
  Leren surfen is altijd wel al een stiekeme droom geweest maar ik vind zoveeeeel leuk!
  Dus ik doe eens gek, het lijkt me heeerlijk om dit weekend te winnen.

Post a new comment

Lees ook: