DIARY / What about you?

131

LAURA

Omdat ik hier toch een hoop vrolijke en minder vrolijke verhaaltjes deel ben ik heel benieuwd naar jullie. Mijn bezoekersaantallen stijgen enorm (dankbaar, enorm dankbaar!). De reacties zijn ontzettend fijn, ik probeer op iedere reactie persoonlijk te reageren en kijk ook altijd even of jullie een blog hebben.

Het is leuk om te zien dat mensen What about her volgen per e-mail, bloglovin’ en andere social media. Bij elke volger krijg ik oprecht een glimlach op m’n gezicht. Ik zie dat mijn unieke bezoekers vaak een stuk meer zijn dan de reacties, dus er zijn altijd nog de ‘stille’ lezers. En ik ben zo nieuwsgierig wie jullie allemaal zijn, wat jullie doen en waar je van droomt. Juist omdat jullie bezoekjes mijn blog maken tot wat het is vandaag, en ik daar enorm dankbaar voor ben. Wie ben je, waar droom jij van en wat bracht je hier? Introduce yourself! Ik zou het ontzettend leuk vinden om dit te lezen in de comments.

Dagboek, LIFESTYLE, Persoonlijk

Leave a reply

131 comments

 1. Josianne 15 september, 2013 at 09:42 Beantwoorden

  Wat leuk! Ik ben Josianne, 23 jaar en net afgestudeerd aan de opleiding communicatiemanagement. Ik werk nu bij O My Bag (hele toffe fair trade tassen) waar ik het ontzettend naar m’n zin heb. Samenwonen doe ik met m’n vriend en kat in een te schattig huisje ergens in midden Nederland. Hardlopen en bloggen (www.itsalovelyday.nl) doe ik heel graag! Ik droom van een woning in New York, de hele wereld zien, beter worden in allerlei dingen en vooral heel veel leren. Ik kwam hier omdat je toevallig bij mijn blog een reactie achterliet, en ik je al volgde op je oude blog. Wat was ik blij dat jij weer bent gan bloggen! En nog steeds trouwens :)

 2. curlycreative 15 september, 2013 at 09:51 Beantwoorden

  Aaah leuk item, je kent me misschien al een beetje van mijn blog Curly Creative.. Maar ik zal me nog eens even netjes voorstellen ;)
  Bij mijn geboorte hebben ze mij de naam Mariska gegeven en inmiddels ben ik 27 jaar. Ik zit nu in het 2e jaar van de hbo-opleiding social work en loop 3 dagen in de week stage. Verder ben ik in mijn vrije tijd graag creatief bezig, zij het in de keuken of aan mijn hobbytafel.

  Waarvan ik droom is een leuke baan waarbij ik mensen kan ondersteunen met een verstandelijke beperking met de dingen die ze niet geheel zelfstandig kunnen doen maar ook van een leventje in een mooi huisje, getrouwd en misschien wat kindjes en een hondje.
  Eigenlijk weet ik niet eens meer precies hoe ik op je blog terechtkwam maar ik kijk elke keer als je iets gepost hebt weer vol plezier hier..

  Liefs

 3. Marieke 15 september, 2013 at 09:55 Beantwoorden

  Leuk! Ik ben Marieke. Ik ben 21 jaar, woon samen met mijn vriend in Arnhem en blog op http://www.mariekevanwoesik.nl over mijn Bucket List, dromen najagen en reizen. Ik zit in het laatste jaar van de pabo en heb alweer drie jaar een eigen bedrijf in film en tekst (columns, boeken). Vooral trouwfilms maken vind ik geweldig leuk om te doen. De hele dag mooie, blije mensen filmen. Kan niet beter, toch? En verder zijn er inmiddels 2 boeken van mij uitgekomen en droom ik het uitgeven van een chicklit op papier.

 4. tineke 15 september, 2013 at 10:02 Beantwoorden

  Nou, ik ben Tineke, ben 22 jaar en woon samen met mijn vriend en kater in Leeuwarden! Ik zit dit jaar in mijn laatste jaar van de opleiding communicatie en met een beetje hard werken kan ik in Juli al klaar zijn! Ik zou zo niet meer weten hoe ik op je blog gekomen ben, maar waarschijnlijk door middel van een reactie op een andere blog! Ik blog zelf op http://www.lifeforrent.org over van alles en nog wat; ik mag graag over de liefde, en het samenwonen schrijven, over mijn kindje (kater, dus) en deel mijn favoriete recepten, plekjes, boeken, films en what not.

 5. Yvon 15 september, 2013 at 10:10 Beantwoorden

  Leuk!
  Ik ben Yvonne, van GoYvon. :) Ik woon sinds 2010 in China en sinds begin dit jaar in de hoofdstad Beijing. En dat allemaal voor de liefde :) Ik ontmoette mijn vriend in 2010 en voor nu is China voor ons de beste plek om te wonen, hij is trouwens Amerikaans.
  Geen idee meer hoe ik hier terecht ben gekomen, maar lees hier graag.

  Zelf blog ik over wonen & werken in China, en dan met name Beijing, maar ook over de reizen en reisjes die ik maak.

 6. Jaimy 15 september, 2013 at 10:33 Beantwoorden

  Wat leuk! Mijn naam is Jaimy, 23 jaar en bijna afgestudeerd aan de master Interculturele Communicatie. Hiervoor heb ik Spaanse taal & Cultuur gestudeerd, waar mijn liefde voor de Spaanse taal nog groter is geworden. Ik geniet intens van reizen, nieuwe plekken ontdekken, lekker eten, lezen, thaiboksen en de zon. Afgelopen maart heb ik mijn eerste lange backpacktrip gemaakt naar Midden-Amerika en dat was de beste tijd van mijn leven. Mijn droom is om nog veel meer plekken van de wereld te zien en een eigen bedrijf op te richten, zodat ik dingen kan combineren waarvan ik echt gelukkig word. Ik ben hier terecht gekomen via de blog van mijn vriendin Debby en ben blijven hangen omdat ik steeds weer ontzettend blij word van jouw mooie posts.

 7. Karlijn 15 september, 2013 at 10:37 Beantwoorden

  Tof idee!
  Ik ben Karlijn en ben 22 jaar. Mijn droom is misschien een beetje vaag, maar ik droom ervan om mezelf te zijn en om te doen wat ik leuk vind. Na een paar jaar heel veel gedoe en therapie kan ik eindelijk zeggen dat ik op de goede weg ben. Door jouw artikelen raak ik geïnspireerd en kom ik er beetje bij beetje achter wat mijn dromen zijn, wie ik ben en wat ik wil. Vaak doen jouw artikelen me nadenken over mezelf, iets wat ik vaak erg moeilijk vind maar wat wel heel goed is. Dankjewel daarvoor!
  Doordat je zo eerlijk schrijft en laat zien dat niet ieders leven rozengeur en maneschijn is, durf ik mijn verhaal soms ook aan iemand anders te vertellen.
  Sinds een paar maanden blog ik over alles wat ik leuk vind (en dat is heel veel :)) en ben via via volgens mij op je blog gekomen.
  Fijne zondag nog!

 8. Eva 15 september, 2013 at 10:53 Beantwoorden

  Leuk idee! :)
  Ik ben Eva, 24 jaar maar over een maand alweer 25. Ik woon in Arnhem, werk daar voor een uitgeverij van een aantal muziektijdschriften. Voor elk magazine coordineer ik de content van de websites. Dat ik daar terecht kwam en mijn sterke punten kon ontwikkelen was al een grote droom waarvan ik elke dag nog dankbaar ben ik dat ik die heb behaald. Maar toch droom ik regelmatig over de mooie toekomst, Berlijn? Een andere baan? Een andere stad? Een huisje op het platteland? De dromen zijn er voldoende, nu nog bepalen welke ik het eerste achterna zal gaan.

 9. Yolande 15 september, 2013 at 11:08 Beantwoorden

  Leuk idee!! Mijn naam is Yolande, ik ben 20 jaar oud en ben nu bezig met mijn laatste jaar aan de opleiding Journalistiek in Utrecht. Ik droom ervan om ooit een mooie rondreis te gaan maken door Australië en als het goed is ga ik na mijn studie die droom in vervulling laten komen. Daarnaast droom ik ook van een mooie baan als journalist. Ik ben je blog ooit tegengekomen en heb er toen op geklikt. Vervolgens vond ik je artikelen zo leuk dat ik ben blijven hangen. Ik vind het heel leuk hoe je over je verschillende reizen schrijft.

 10. Laura 15 september, 2013 at 11:25 Beantwoorden

  Ik ben Laura, 17 jaar en mijn droom is om later mijn geld te kunnen verdienen met mijn grootste hobby: fotografie. Ik hoop dan ook dat ik aangenomen word op een kunstacademie. Al vind ik het wel een beetje eng door het risico dat ik na mijn opleiding niet aan de bak kom. Ik kwam op je blog door een artikel op een ander blog geloof ik..

 11. Linda 15 september, 2013 at 11:47 Beantwoorden

  Leuk! Ik ben Linda, 19 jaar oud en mijn droom is om veel te reizen, veel dingen te doen die ik leuk vind en om werk te doendat ik leuk vind! Op dit moment weet ik nog niet precies wat dat is, maar ik studeer communicatie en ben in ieder geval geïnteresseerd in schrijven, communicatie, marketing en nog veeel meer :-) Ik ben hier (nog niet zo lang geleden) terecht gekomen omdat je op mijn blog een comment achterliet :-) Vind dat je heel fijn schrijft en over leuke onderwerpen!

 12. Lidewij 15 september, 2013 at 12:44 Beantwoorden

  Haha, you got me! Ik ben ook zo’n lurker.. ik weet gewoon nooit zo goed wat ik moet zeggen als ik al jouw prachtige foto’s heb gezien. Ben er altijd helemaal van onder de indruk!
  Ik ben Lidewij, 23 – bijna 24, just hit me! Voel me oud – en doe nu het tweede jaar van de onderwijsmaster Engels met veel stagelopen en portfolioopdrachten en grammaticales. Echt blij word ik alleen van de stage ;) maar daar gaat het gelukkig om! Ik blog zelf ook, maar over beauty, weer even heel iets anders dan jij. Het zou me heel, heel leuk lijken parttime docent te worden en daarnaast lekker te kunnen bloggen, want bloggen maakt me zo gelukkig :) Net als blogs lezen, trouwens. Iedereen is zo aardig <3

 13. Nanda 15 september, 2013 at 13:12 Beantwoorden

  Wat een leuk idee, ook geweldig om alle reacties te lezen, goed tijdverdrijf :)

  Ik ben Nanda, 23 jaar, woon net in een nieuwe flatje en werk fulltime. Mijn droom is ooit buiten Nederland te wonen (zo heel erg onder de indruk van NL ben ik namelijk niet :p) en mijn fotografie skills te verbeteren. Daarnaast hoop ik ooit een toffe baan in de sales te krijgen maar die zijn helaas schaars op het moment.

  Ik volg je blog al een tijdje met plezier, fijn om te horen dat de bezoekersaantallen stijgen, verbaasd me niks ;)

 14. Mirthe 15 september, 2013 at 13:19 Beantwoorden

  Ik ben Mirthe, 17 jaar oud en eindexamenkandidaat vwo dit jaar. Ik droom van reizen, veel zien en leren, daarover verhalen vertellen met foto’s en tekeningen en schrijven en woorden (dat probeer ik al een beetje te doen op mijn eigen blog) en een positieve invloed hebben op de mensen en de wereld om me heen. Volgend jaar ga ik studeren en ik ben er nog niet helemaal uit, maar het wordt waarschijnlijk geneeskunde of de biomedische/gezondheidswetenschappelijke kant op een university college – omdat ik mensen, wetenschap en medische zorg heel interessant vind.
  Via via kwam ik op je blog en vooral je reisverhalen en mijmeringen vind ik echt geweldig!

 15. Jess 15 september, 2013 at 13:29 Beantwoorden

  Leuk! Mijn naam is Jess en ik ben inmiddels 27 *au* jaar. Ik volg je al heel lang ;-) Ik blogde vroeger over surfen, sporten, surfkleding en reizen maar tegenwoordig blog ik voornamelijk over mijn leven als mama. Toch ben en blijf ik een surfergirl in hart en nieren. Op dit moment werk ik niet maar ik heb een aantal jaar voor de klas gestaan als docent Nederlands op een middelbare school. Mijn passies blijven sporten, reizen, lezen, koken en vooral genieten van het leven. Go with the flow!

 16. Michelle @ The World is a Book 15 september, 2013 at 13:52 Beantwoorden

  Aw wat leuk dit! Heb stiekem ook alle reacties zitten lezen, terwijl ik dat normaal nooit doe haha! Ik ben Michelle, 26 jaar en heel erg op zoek naar meer werk. Zodat ik centjes kan verdienen en uit kan geven aan een nieuwe reis ;-) Of ik ga mijn vriend achterna in Edinburgh. Op mijn blog vind je dan ook voornamelijk reisjes en foto’s van reisjes en foto’s van bucket list bestemmingen. Reizen is mijn passie. Ik vind het heerlijk om langer in een zelfde land door te kunnen brengen zodat je er echt leeft. Al kan dat natuurlijk lang niet altijd, dus stedentrips en korte rondreizen vind ik ook te gek. Naast reizen hou ik ook van wijntjes drinken, high tea-en, dansen, boeken lezen, foute en goede series kijken, nieuwe dingen leren, dromen, genieten en leven. Mijn dromen? Ik heb er gigantisch veel, maar een wereldreis maken staat toch wel heel hoog. Net als eerlijke producten van over heel de wereld verzamelen en ervoor zorgen dat mensen die kiezen. En een beach bar op Hawaii lijkt mij (en Evey van Stylespy) ook nog wel wat haha. Maar boven aan blijft staan heel veel gezondheid, liefde en geluk voor mijn familie, vriend, vrienden en mijzelf. Want zonder deze mensen zouden mijn dromen helemaal niks voorstellen.

 17. Sylvia 15 september, 2013 at 14:08 Beantwoorden

  Ola! Ik ben Sylvia, 23 jaar en studente Rechtsgeleerdheid aan Tilburg University. Ik werk twee dagen in de week als studentredacteur bij het universiteitsblad en sta op zaterdag op de bakkerijafdeling van de Emté. Ik ben freelance copywriter, heb in februari 2011 mijn eerste boek uitgegeven en zou graag meer willen leren over fotografie. Ik woon samen met kat Chuck in Tilburg en pendel elk weekend nog braaf heen en weer naar mijn ouders. Ik wil graag kinderrechter worden en probeer dat te combineren met schrijven, al begin ik mijn hart ook steeds meer te verliezen aan de journalistiek. Verder speel ik gitaar, lees ik veel, houd ik van city trips, de bioscoop, theater en leuke dingen doen met vrienden en heb ik een voorliefde voor tiramisu en tuinkabouters. Ik weet eigenlijk niet meer hoe ik op je blog terecht ben gekomen, maar ik volg hem al een tijdje met veel plezier! :)

 18. Emma, Rosa en Maaike 15 september, 2013 at 14:11 Beantwoorden

  Heel leuk! Wij zijn Emma, Rosa en Maaike en we kwamen op jouw blog omdat je een keer een heel aardige comment bij ons had achtergelaten! We dromen ervan om verre reizen te maken en mensen te inspireren om er een gezonde leefstijl op na te houden…

 19. Mieke 15 september, 2013 at 14:23 Beantwoorden

  Wat leuk dit. En herkenbaar! Zelf ben ik ook erg benieuwd naar mijn “stille” lezers.
  Ik ben Mieke, 33 jaar en moeder van twee meiden. Ik kwam voor het eerst op jouw blog nadat jij een reactie bij mij had achtergelaten en ik doorklikte naar jouw blog. Ik ben je gaan volgen via bloglovin en lees sindsdien met veel plezier hier mee!

 20. Alyssa 15 september, 2013 at 15:29 Beantwoorden

  Leuk! Ik ben Alyssa, 23 jaar en momenteel bezig met afstuderen van Media, Informatie en Communicatie! Verder fotografeer en blog ik graag :) Waar ik van droom… is veel kunnen reizen en in het buitenland wonen en daar veel fotograferen! Hoe ik op jouw blog terecht ben gekomen weet ik eigenlijk niet meer!

 21. Nikki 15 september, 2013 at 15:34 Beantwoorden

  Ik vind dat je een heerlijk vlotte schrijfstijl hebt. Leest lekker weg! En bedankt voor je lieve comment op onze blog :)
  Mijn naam is Nikki, 23 jaar, 3ejaars student communication & media design. Momenteel loop ik stage, wat nog niet helemaal vlekkeloos gaat… :p

 22. Eline 15 september, 2013 at 15:57 Beantwoorden

  Mijn naam is Eline, 21 jarige studente Toegepaste Psychologie. Ik begin binnen een week aan mijn laatste jaar en dan heb ik mijn bachelor diploma op zak. Ik droom al van het einde van het schooljaar omdat ik heel graag wil gaan reizen. Daar heb ik nu alles behalve tijd voor. Maar dromen is fijn!

 23. leentjegerritdina 15 september, 2013 at 16:58 Beantwoorden

  Leuk dat je zo geïnteresseerd bent in al je lezers!
  Ik ben Linda, 21 jaar, net afgestudeerd voor mijn bachelor Geschiedenis. Nu net begonnen met een master Middeleeuwen en Renaissance Studies, waarin ik de specialisatie Renaissance heb gekozen. Dit duurt één jaar, en in het derde blok hoop ik stage te gaan lopen, zodat ik wat meer kans heb op een baan, én eindelijk wat in de praktijk kan gaan doen. Ik ben zo langzamerhand daar wel benieuwd naar! Ik droom ervan om deels les te gaan geven en deels bij een tijdschrift of in een museum te gaan werken, maar ik sta voor heel veel dingen open en ga elke uitdaging aan, dus ik ben benieuwd!

  Hoe ben ik ook alweer bij je blog gekomen… Ik lees je blog sinds deze week pas, dus deze blog is voor mij nog vrij nieuw haha! Ik geloof via Annemerel.com, kan dat? En anders via een andere blog :) Je schrijft leuk, dus ik ben erg benieuwd naar wat je allemaal nog meer schrijft! Zelf heb ik ook een blog, ook over wat ik in het dagelijks leven doe, en het heeft (soms) ook te maken met mijn geloof (ik ben christen). Hobby’s.. Ehm.. Reizen (maar vaak geen geld, helaas), foto’s maken (niet echt talent ofzo, maar amateur), met vrienden wat leuks doen, met mijn vriend knuffelen of op de bank hangen en een filmpje kijken, de natuur in, bloggen, lezen… Van alles eigenlijk!

 24. Sabine 15 september, 2013 at 17:16 Beantwoorden

  Leuk leuk! Ik weet eigenlijk niet meer hoe ik voor het eerst bij je blog terecht kwam, maar ik ben erg blij dat ik hem heb leren kennen, want ik vind het een hele fijne, positieve plek op het wereldwijde web.
  Ik ben Sabine, net een paar weken afgestudeerd wiskundige en op zoek naar een baan. Ik heb soms een beetje het idee dat ik niet helemaal de juiste studie heb gekozen voor een baan. Met wiskunde zijn er wel veel banen te vinden, vooral in het bedrijfsleven, maar ik heb het gevoel dat ik toch liever een iets creatievere baan zou hebben waarin ik kan schrijven. Maar in de tussentijd schrijf ik nog met heel veel plezier voor m’n blog. :)
  En ik heb nooit spijt gehad van mijn keuze om wiskunde te gaan studeren, want ik heb er de meest fantastische vrienden en de liefde van m’n leven gevonden. Daar ben ik supergelukkig mee en dankbaar voor. <3

  • Laura - what about her 16 september, 2013 at 07:37 Beantwoorden

   Wat een compliment :) Wiskundige, wat bijzonder! Daar was ik nou een ramp in. Maar inderdaad, een creatieve kant op is lastig denk ik, het lijkt me vooral erg wetenschappelijk. Gelukkig heb je geen spijt, ook nergens voor nodig! Hopelijk vind je een baan waar je je creatieve ei in kwijt kan!

 25. Debby 15 september, 2013 at 17:24 Beantwoorden

  Joehoeee, mij ken je al. Maar wauw, ik bewonder je echt om die gestegen volgersaantallen, wtf!
  Ik ben Debby, ik droom van vanalles en ben heel impulsief en kan niet zo goed kiezen. Aan de ene kant wil ik vaste grond onder mijn voeten en trouwen en baby’s maken (dat is de grijze burgermuis in mij) en aan de andere kant wil ik de wereld ontdekken en geen bezittingen hebben. Maar ik denk dat het altijd van twee walletjes eten wordt, waar ik me prima in kan schikken, want dan blijft er ook nog wat te dromen over.
  Volgens mij ‘kennen’ we elkaar van mijn andere Spanje blog waarop jij had gecomment? Maar dat lijkt me nu ineens heel raar gezien die blog nog maar een baby is en jij bent de blogkoningin ;). Liefs en tot snel dear <3

 26. Jennifer 15 september, 2013 at 17:32 Beantwoorden

  Ik ben soms een stille lezer, en soms niet. Ik kwam op je blog via bokt volgens mij, in de tijd dat je nog heel vaak outfitfoto’s maakte en nog met twee andere poesjes woonde. Ik bewonder het hoe jij je leven zo’n positieve turn hebt gegeven na alles wat je hebt meegemaakt met het verlies van je mama, het eindigen van je relatie, het blijven uitstellen van het afmaken van je scriptie en die heftige fulltime managersbaan. Ik ben blij dat je nu zichtbaar geniet van alles om je heen en doet waar je gelukkig van wordt en niet per se rijk in geld, maar rijk in ervaring. En hoe fijn is het dat je al dit moois met ons deelt? Jouw blog verdient het om te groeien!

  Wie ik ben dat weet je waarschijnlijk wel, omdat je ook regelmatig mijn blog bezoekt. ;)

 27. Elke 15 september, 2013 at 19:09 Beantwoorden

  Leuk! Ik ben dus Elke en levenslustige meid van 17 jaar. En ik heb mijn eigen blog; http://www.prettiness.be Mijn blog beschouw ik als mijn kindje, want ik hou van schrijven en fotograferen. Jammer genoeg heb ik hiervoor niet zo veel tijd, maar ik proberen er echt tijd voor te maken!

  Ik droom van om naar Amerika te verhuizen & en de taal vlot kan spreken!
  Ook is een grootte droom van mijn actrice te worden, niet echt realistisch maar ik wil er voor echt voor gaan. :)

  Ik ben op jouw blog gekomen omdat ik zelf later veel wil reizen, en jouw blog is echt een grootte inspiratie voor mij om dit ook waar te maken! :)

 28. Sabrina 15 september, 2013 at 19:20 Beantwoorden

  Leuk dit! Ik ben Sabrina, zestien jaar oud, dromende van verre reizen (om in het thema van je blog te blijven) naar bijvoorbeeld Afrika en Indonesië, een leuke studie vinden, een beroep hebben wat ik echt leuk vind en de liefde van mijn leven vinden. En wat me hier bracht: ik kan me niet eens herinneren hoe ik eerst op je site kwam. Maar toen ik al die geweldige, jaloersmakende reisverhalen las, wíst ik dat het niet bij een eenmalig bezoek zou blijven. And I were right (:

 29. Natasja 15 september, 2013 at 19:27 Beantwoorden

  Wat ik zeg is Wat zij zegt :D Je blog ben ik via via tegengekomen, zoals het vaak gaat met blogs. Je reisverhalen, mooie foto’s en mijmeringen maken dat ik je blogs met veel plezier lees. Mijn dromen, wensen & twijfels schrijf ik van me af op http://www.watzijzegt.com. Sommige dromen zullen dromen blijven, anderen zijn inmiddels geweldige ervaringen en mooie herinneringen geworden, zoals mijn reis door Australië.

  Keep on blogging!

 30. Newyorkalicious 15 september, 2013 at 20:35 Beantwoorden

  Ik denk dat ik voor het eerst op je blog ben beland door een blogpost over New York. Omdat ik zo weg ben van die stad heb ik er een website (www.newyorkalicious.nl) en blog over gemaakt waar ik tips, info en zelfgemaakte foto’s op plaats. Mijn werk (vertalen) kan ik zowat overal ter wereld doen, dus ik probeer zo vaak mogelijk voor een aantal maanden naar het buitenland te gaan.

 31. Anke 15 september, 2013 at 20:49 Beantwoorden

  Ik ben Anke, 26, afgestudeerd ontwerper en nog steeds op zoek naar die ene droombaan. In het kader van mezelf bezighouden loop ik momenteel stage, werk ik parttime in een boekenwinkel, volg ik online cursusjes (MOOCs via Coursera) en schrijf zo nu en dan een sollicitatiebrief. Bloggen schiet er af en toe dus een beetje bij in, maar ik probeer het wel. Niet meer zo persoonlijk als een jaar of 2 geleden, maar wel over wat ik lees/zie/bezoek/doe… ‘s Nachts droom ik de meest bizarre dingen, die ik ‘s ochtends dan zo snel mogelijk probeer neer te pennen. Overdag droom ik dus wel een beetje van een “echte” baan, waardoor ik een nieuwe fase kan beginnen enzo. Kijk daar stiekem wel naar uit. En ben hier via via beland, weet niet eens meer precies hoe. Heb eerst een tijdje stil meegelezen, maar vind het toch wel leuk zo nu en dan hier langs te surfen en van me te laten horen.

 32. Natasja 16 september, 2013 at 08:08 Beantwoorden

  Leuk zeg die interesse in je bezoekers! Ik ben Natasja, 25 jaar en heb m’n bachelor biomedische wetenschappen. Omdat ik niet zeker wist of/welke master ik wilde gaan volgen ben ik eerst 3 maanden op reis geweest in Amerika. Daarna heb ik een baan gezocht (totaal niet iets wat ik wilde, maar ik had natuurlijk geld nodig) en ben daar 2 jaar blijven ‘plakken’. Wegens omstandigheden zit ik nu in de ziektewet, maar als ik terugkom na mijn reis in maart hoop ik weer te kunnen beginnen! (en nog nog hard denken of dat een master wordt of toch aan het werk, het liefste in het buitenland)

  • Laura - what about her 16 september, 2013 at 13:29 Beantwoorden

   Heerlijk, je Amerika reis. Je hebt gelukkig nog een reis in het vooruitzicht, dat gaat vast en zeker helpen! :) Daarna weer lekker aan de slag. Buitenland voor werk is best een ‘makkelijke’ optie als je hier niet gebonden bent, lijkt me ook leuk (heb het vier keer gedaan, maar zou wel ergens echt iets op willen bouwen). Maar ik heb hier mijn liefde en die heeft een eigen bedrijf waar hij niet zomaar uit kan stappen.

 33. Aline 16 september, 2013 at 08:23 Beantwoorden

  Ik ben Aline, je verloren tweelingzus van 21. Ik houd van kringloopwinkels, alles wat met katten te maken heeft, chocolade, middagdutjes, goede muziek en fotograferen. Ik ben net begonnen met mijn droomstudie fotografie en hier blog ik dan ook over (en over al die andere dingen). Ik kom oorspronkelijk uit Leeuwarden en ben dan ook een rasechte Friezin wat grotendeels mijn ontzettende nuchterheid verklaart. Nu woon ik in Utrecht heel burgerlijk samen met mijn vriend en 2 katten. Ik heb geen grootse plannen voor een wereldreis, ik ben heel erg gelukkig op mijn eigen stulpje. Wie weet na mijn studie! Af en toe een stedentripje maakt me al erg blij. Ik probeer me te bedenken hoe ik ooooit op je blog ben gekomen maar ik weet het niet meer! Ik weet wel dat je pas net weer begonnen was en dat ik verliefd werd op je tattoo en je kistjeskast en toen ging ik je maar volgen HAHA. Enniewee, lekker doorgaan zoals je doet wat je bent een toppertje.

  Ok doei!

 34. Alynia 16 september, 2013 at 08:43 Beantwoorden

  Oei, volgens mij ben ik hier ook een stille lezer ;-) Dus ik moet er ook maar aan geloven he?

  Ik ben Jantine, 28 jaar oud. Vorig jaar gestopt met mijn studie (leraaropleiding Engels) want… lang verhaal, te druk in mijn hoofd en te slecht in meer dingen tegelijk doen voor de klas xD Dus nu ben ik druk op zoek naar werk, liefst vertaalwerk – mijn droom is schrijfster worden, en dat komt het dichtst in de buurt haha. Ondertussen ben ik bezig met een webshop met zelf gemaakte dingen, en dat is eigenlijk ook wel erg leuk! Zeker nu het wat meer vorm begint te krijgen. Eigenlijk is mijn droom gewoon lekker mijn eigen ding doen, al die dingen die in mijn hoofd zitten er uit kunnen krijgen als iets moois, en ik ben daarmee niet iemand die graag doet wat de baas zegt, tenzij die baas mijn vriend is, want dan gaat het meestal om leuke dingen :P Dusz…

 35. Insoon 16 september, 2013 at 12:15 Beantwoorden

  Leuk dat je zoveel reacties en volgers hebt :D
  Ik ben Insoon (is m’n nickname) en woon op de Veluwe. In ‘t dagelijkse leven werk ik op een digitale vacaturebank. Hobby’s zijn lezen, fotografie en freubelen en ik droom van huisje-boompje-beestje.

 36. Wendy 16 september, 2013 at 14:22 Beantwoorden

  Ik ben Wendy, 26 jaar. Ik woon in een dorp in de Alblasserwaard (Zuid-Holland). Samen met mijn vriend en 2 katten in een huurhuis. Ik heb een paar jaar geleden mijn studie SPH afgerond en sindsdien werk ik in de kinderopvang. Helaas op dit moment weer op nul-uren basis, doordat ik ergens anders moest beginnen (crisis). Ik hoop (droom) er van in de toekomst wat meer zekerheid te hebben met betrekking tot mijn baan. Verder zou ik graag zien dat ons huisje helemaal af is zoals wij het willen. En als dat het geval is, kijk ik graag verder naar verdere stappen in ons leven. Trouwen, kindje.
  Hoe ik exact bij jou terecht ben gekomen weet ik niet meer, maar waarschijnlijk is dat via via gegaan. Jij reageerde ergens (of bij mij) en ik klikte op je link. Zo ontdek ik graag nieuwe blogs. En jouw blog sprak me aan en ik ben blijven hangen. :)

 37. Annelyn 16 september, 2013 at 15:13 Beantwoorden

  Ik ben een meisje en zit nu in 5 vwo, maar het liefste stop ik met school om heel veel van de wereld te zien! En vooral veel van Brazilië, omdat mijn familie daar woont (: Deze zomer ben ik er geweest, en dat was zooo mooi en leuk! Na mijn 5 vwo wil ik dus eerst een tussenjaartje gaan doen en daarna culturele antropologie studeren, omdat culturen mij echt heel erg interesseren. Dus jou site past helemaal bij me. Dromen heb ik te veel en ik ben via via volgens mij hier terechtgekomen!

 38. Anne .R. 16 september, 2013 at 15:59 Beantwoorden

  Hmpf, ik kan op de één of andere manier niet meer reageren via mijn gewone account.. Dus dan maar even zo! Ik ben Anne, bijna 26 (maar voel me nog 22, aahh!). Ik heb niet één droom, maar wel twintig. Of honderd. Ze wisselen snel, maar ik vind het niet erg om af en toe de ene droom in de steek te laten en een nieuwe vast te houden. Mijn uiteindelijke-echte droom? Een gezin, reizen & een eigen bedrijfje. Of iets in die richting. Ik weet het nog niet precies. ;-) Misschien wel in het buitenland wonen? Terug naar Australië. Pf. Wat me hier bracht weet ik niet, maar ik vind je blog geweldig. En dat meen ik oprecht. :-)

 39. Leoni Willemsen 16 september, 2013 at 16:04 Beantwoorden

  Wauw, wat een reacties krijg je! Via via kwam ik op je site. Mijn naam is Leoni, 25 jaar en op het moment weer begonnen met studeren. Niet mijn droom opleiding (verpleegkunde) maar wel een opleiding die mij later meer heeft te bieden qua specialisatie. Mijn droom op dit moment? Dat mijn vader weer beter wordt maar dat is onrealistisch als ik dat zeg want dat gebeurt niet. Dus hoop ik dat er nog dagen, weken of maanden zijn waarin hij zich niet ziek voelt en minder vermoeid is. Dat hij nog even van dit leven mag en kan genieten en dat hij van zijn droomhuis kan genieten die nog in de steigers staat.

  • Laura - what about her 16 september, 2013 at 19:24 Beantwoorden

   Wat is eigenlijk je droomstudie? Ik heb ook een studie gedaan met veel mogelijkheden…maar uiteindelijk toch voor mezelf begonnen. Wel met handige kennis. Lijkt me toch ook een mooi beroep, verpleegkundige. En he bah…wat naar. Weet helaas hoe je je voelt. Wat mooi dat hij een huis aan het bouwen is. Gelukkig kun je nog mooie herinneringen maken, koester dat! :)

 40. Dagmar Heikens 16 september, 2013 at 18:35 Beantwoorden

  Hoi, ik ben Dagmar en ik ben 22 jaar. Ik woon in Zwolle en ik studeer Illustration Design (ik zit nu in het derde jaar). Ik droom ervan om later iets nuttigs te brengen in de wereld. Door bijvoorbeeld mooie beelden te maken, te illustreren en te fotograferen om zo de wereld een stukje mooier te maken ;) Ik heb nog een hele hoop kleinere dromen haha, dat wisselt steeds. Ik vind je blog echt heel leuk om te lezen, je schrijft boeiend en je foto’s zijn echt geweldig. Ik blijf je zeker volgen!

 41. Amy 17 september, 2013 at 03:19 Beantwoorden

  Amy hier!! Ik ben ook een van jouw “stille” lezers!!!
  Ik ben bijna 29 en verwacht, samen met mijn lieve vriend, ons eerste kindje!! Daar heb je gelijk al mijn grootste wens (sinds kindertijd) te pakken namelijk moeder worden. Het is een groot avontuur van liefde, geluk, twijfels en verwachtingen.
  Naast deze grote wens hoop ik begin volgend jaar als gastouder te gaan werken en mijn fotografie op een hoger plan te brengen.
  Ik lees jouw blog al sinds het begin geloof ik en heb het idee dat ik jou daardoor beter heb leren kennen. Ik heb bewondering voor je manier van leven en het lef waarmee jij je dromen najaagt.
  Ga zo door Laura!!!
  X

   • Amy 17 september, 2013 at 08:45 Beantwoorden

    Ik zou graag in het onderwijs werken maar de banen als onderwijsassistent zijn zeeeer dun bezaaid!!
    Daarnaast heb ik altijd gezegd dat ik thuis wil zijn voor mijn kinderen. Als gastouder heb ik dan de ideale combinatie van werken (met kinderen) en thuis zijn voor mijn eigen kind!!!
    Heerlijk thuis met die kids beetje aanrommelen en knutselen enz. enz.

 42. nnkmll 17 september, 2013 at 06:30 Beantwoorden

  ik ben Annika, ik droom van meer geld om te reizen en van een gezond lichaam om alles te kunnen ondernemen wat ik wil, en ik kwam hier terecht omdat jij een comment achterliet op mijn blog geloof ik? =)

 43. Maaike 17 september, 2013 at 09:35 Beantwoorden

  Leuke post! Ik vind het leuk om zo weer mensen te leren kennen en blogs te ontdekken!

  Ik ben Maaike. Gestudeerd in Leeuwarden en afgestudeerd als webdesigner. Toekomst is een vraag voor mij. Woon nu in Zwolle, werkzaam in de horeca om geld te verdienen voor reizen. Reizen is op dit moment mijn droom. Ik weet niet meer hoe ik op jou blog terecht kwam, ik denk via een andere blog. Maar ik lees graag je reisverslagen en je mijmeringen! Daarnaast vind ik het erg interessant dat je voor jezelf bent begonnen, omdat dat stiekem ook een droom van mij is!

  • Laura - what about her 17 september, 2013 at 09:57 Beantwoorden

   Gewoon doen, dat deed ik ook, haha. Het blijft ontzettend spannend en onzeker maar zo kan ik wel mijn dromen blijven volgen en reisjes maken als het goed blijft gaan. Waar wil je heen reizen? Spaar je voor een lange tijd weg? Leuk, ik heb ook in Leeuwarden gewoond! :)

   • Maaike 17 september, 2013 at 10:30 Beantwoorden

    Wel spannend om de beslissing te maken. Dat onzekerheid is eng, voornamelijk in het begin. Eerst maar wat geld sparen! Ik wil heel graag naar Midden- en Zuid-Amerika, maar mijn vriend wil graag richting Azie. Dat word vechten ;) Toekomst droom is om een lange tijd weg te gaan, maar dat komt pas over een aantal jaren. Nu eerst sparen voor kortere tripjes, in 3/4 weken kan je ook veel zien!

    • Laura - what about her 17 september, 2013 at 10:58 Beantwoorden

     Ja, dat klopt! Spannend en eng, maar niets MOET. Als het echt niet gaat dan heb je het tenminste geprobeerd! Ahhh, vechten, haha. Ik ben Azie hooked (en Afrika) maar ik ben dan ook nog niet in Zuid Amerika geweest. Wil ik ook heel graag! Klopt, wij gaan meestal een maand backpacken tegenwoordig omdat we op dit moment even niet lang weg kunnen. Hopelijk binnen twee/drie jaar wel!

 44. hereismai 17 september, 2013 at 14:39 Beantwoorden

  Hee! ik ben mai, 17 jaar oud en mijn droom is echt een hele lange tijd op reis te zijn. Natuurlijk zal dat over een paar jaaar zijn, maar ik verheug me er echt op! Ik heb jou blog leren kennen via ellegirl al best wel een hele tijd geleden. Toen kende ik je nog van je outfit posten enz. Laatst kwam ik dus weer je blog tegen en toen las ik al je leuke reis verhalen, ben sindsdien weer blijven hangen en blijf al te graag je inspirerende verhalen te lezen.

 45. Wieteke 17 september, 2013 at 18:49 Beantwoorden

  Hoi Laura! Ik heb je een tijdje gevolgd om die belachelijk gave outfit posts op Bokt en ook zo op je blog terecht gekomen. We hebben ooit heen en weer gepb’t over reizen en Azie. :)

  Ik heb ondertussen alweer een jaar in Australie en Nieuw Zeeland gezeten en over 3 weken vertrek ik naar Dubai om te gaan werken als cabin crew. Wat is er nu mooier dan betaald de wereld te zien? :)

  Je hebt een ontzettend fijne blog om te lezen. Perfecte afwisseling van lifestyle, beauty, outfits en reizen. Kijk er altijd met veel plezier op. Ook ontzettend mooi om te lezen hoe jij je leven zo in balans hebt, er straalt iets heel rustgevends vanaf. Heel knap, helemaal omdat het niet altijd even makkelijk is geweest. Keep up the good work, je bent een prachtig mens. Inside out. :)

  • Laura - what about her 17 september, 2013 at 18:58 Beantwoorden

   Wauw, hier ben ik even stil van. Wat een ontzettend lieve comment. Dankjewel. En wat kan het dan veranderen, wat heerlijk dat je zo’n gave reizen hebt gemaakt en gaat werken in Dubai. Wat tof zeg! Ontzettend veel plezier, succes en ik ben heel benieuwd hoe je het vindt daar! :) Hoor dat graag!

  • Jetske 18 september, 2013 at 14:43 Beantwoorden

   Tof wijf ben je ook eh Wiet. :)

   Hoi Laura, ik ken je van het modellentopic op Bokt waar we een haat liefde verhouding hebben gehad. Ik ken je blog al vanaf het moment dat je ermee begon, dat is alweer wat jaartjes geleden.

   Mijn droom is om mijn opleiding te halen en de reis van mijn leven te gaan maken, met mijn backpack op de rug en zien waar ik terecht kom. Ik wil nog zoveel zien van de wereld.

   Ik geniet ontzettend van je blog. Het straalt rust uit en ik kijk vind het mooi om te zien hoe jij geniet van het leven.

   Je bent echt een topper en een prachtige vrouw!!!!

 46. Shellac 19 september, 2013 at 22:57 Beantwoorden

  I blog frequently and I truly appreciate your content. Your article has truly peaked myy interest.
  I will book mark your blog and keep checking for new details
  about onche per week. I subscribed to your Feed too.

 47. Marcella 21 september, 2013 at 10:02 Beantwoorden

  Ik ben Marcella en word over een paar maandjes 31. Ik reageer graag bij jou en zie je ook bij mij reageren waardoor ik het idee heb dat we elkaar een beetje ‘kennen’. Ik vond het dan ook grappig dat ik ontdekte dat je in Leeuwarden hebt gestudeerd en gewoond. Ik woon al 9 jaar in Leeuwarden en kom uit de buurt, uit Franeker.

  Ik zit sinds 10 jaar in het bloggerswereldje, al ben ik er een tijdje tussenuit geweest. Ik had er toen niet zoveel mee. Sinds 4 jaar heb ik dit domein en sinds 1,5 jaar blog ik ook vaker. Ik volgde kennelijk jouw oude blog want opeens kwam je omhoog in m’n reader. En daar ben ik blij om.

  Ik vind het fijn om jouw blogs te lezen. We hebben wel een beetje dezelfde instelling en maken beide graag dromen waar. Jij leert mij weer hoe belangrijk dat is en inspireert mij om nog meer te luisteren naar mijn gevoel. Je bent een bijzonder persoon.

 48. Suzanne 24 september, 2013 at 08:02 Beantwoorden

  Hi! Aangenaam kennis met je te maken. Ik kom vandaag voor het eerst op je blog maar, WAUW! Wat een inspiratie. Ik ben al lekker even aan het lezen geweest, maar vond dit de perfecte post om de eerste reactie achter te laten. Want, ja! Ik ben onder de indruk. Mijn naam is Suzanne, ik ben op je blog gekomen via Dagmar. Mijn dromen zijn klein en veel, maar dat maakt het haalbaar en kan ik er van genieten. De grootste droom die ik heb is die om mama te worden, dus ik hoop daar met een paar jaar klaar voor te zijn! Verder blog ik op My Paperblank over lifestyle en alles wat ik graag wil delen. Ik ga je volgen want ik ben onder de indruk!

 49. sarahverhoeven93 25 september, 2013 at 18:58 Beantwoorden

  Ik ben terecht gekomen op je blog omdat je een reageerde op mijn blog. Zoals je je misschien nog wel herinnerd, mijn blog gaat over hoe ik omga met de dood van mijn papa. Ik ben daarna natuurlijk eens een kijkje komen nemen op jouw blog en die beviel mij goed. Hoewel ik helemaal geen reizigerstype ben, vind ik het leuk om jouw verhalen te lezen. Van al je enthousiasme word ik ook enthousiast!
  Mijn grote droom is er eentje die eigenlijk nooit waarheid kan worden: mijn papa ooit terugzien. Dus daarom heb ik in mijn achterhoofd nog een extra droom zitten: een super goede juffrouw worden.

  Ik wil je nog heel erg veel succes wensen met je blog, maar zo te lezen ben je goed bezig!

  PS: leuk idee dat je je lezers zichzelf laat voorstellen!

 50. Louise 1 oktober, 2013 at 19:44 Beantwoorden

  Ik ben Louise, 25 jaar en getrouwd :) Ik werk als belastingadviseur en ik hou van hardlopen en paardrijden. Mijn droom is Bhutan te bezoeken en samen oud te worden met mijn man, wat kindjes en een hond ^ ^ Volgens mij ben ik op jouw blog gekomen naar aanleiding van een reactie van jou op mijn blog.

 51. Larhonda 16 augustus, 2014 at 08:20 Beantwoorden

  I see you share interesting things here, you can earn some extra money,
  your website has big potential, for the monetizing method, just search in google
  – K2 advices how to monetize a website

Post a new comment

Lees ook:

LIFESTYLE / Boeken

“These are not books, lumps of lifeless paper, but minds alive on the shelves. From each of them goes out its own voice and just as the ...