DIARY / Aap en Noot deel IV

73

Aap en Noot zeuren al een tijd dat ze weer een eigen post willen. Alleen óf ze terroriseren de boel met de snelheid van licht waardoor ik het niet vast kan leggen, óf ze liggen luier dan lui tegen me aan. Van dat tweede heb ik dus altijd een heleboel foto’s. Het blijft voor mij lief omdat het mijn kinderen zijn (ugh) maar misschien worden jullie er wel helemaal kriegel van.

Maar zoals het een echt moederhart betaamt krijgen ze hun zin. Daar zijn ze weer. Aap is inmiddels z’n noten kwijt en Noot vindt het nu heerlijk rustig. Geen gesnuffel onder d’r staartje meer. Ik heb de de bewuste notendag ongelooflijk veel zorgen gemaakt, maar gelukkig mocht ik Aap na zijn slaapje weer ophalen en zijn we samen langs het Sonsbeekpark naar huis gewandeld. Inmiddels rent hij weer rondjes door het huis. We kunnen met een gerust hart naar huis.

1299

1302

1304

1313

1317

1318

1319

1320

1321

1323

1324

Dagboek, LIFESTYLE, Persoonlijk
Aap & Noot

Leave a reply

73 comments

  1. Jess 22 september, 2013 at 10:31 Beantwoorden

    Wat een schatjes zijn het toch. Kan geen genoeg krijgen van jouw katjes dus gewoon van dit soort blogjes blijven plaatsen. Ik heb ook twee katten en die zijn ook al zo leuk haha!

Post a new comment

Lees ook: