LIFESTYLE / Vintage

13

2013-05-14 16.47.36

Een van mijn passies is interieur inrichting en ik heb een zwak voor vintage spullen. Ik word helemaal lyrisch van interieur (zet mij in een interieurwinkel en je hebt de komende uren geen kind aan me, behalve wat gegil en geroep her en der) en een groot gedeelte van ons huis bestaat uit mijn en onze aanwinsten. Mensen zijn vaak onder de indruk van deze spullen en dit maakt in mijn ogen een huis uniek! Onze inrichting is een mix van vintage en design. Het schijnt dat ik uniek interieur kan vinden (‘heb je dit laten doen?’), dus als iemand nog eens hulp nodig heeft met een huis, winkel of kantoor, ik wil er heel graag iets mee gaan doen. Tijd voor een nieuwe categorie naast interieur; (design) vintage! Ik zal hier af en toe wat aanwinsten in ons huis laten zien, daar heb ik nog wel een heleboel blogs aan te wijden!

Bovenste foto; nieuwe vintage globe. De schijven boom komen fijn uit de natuur, in combinatie met de design Ferguson Hill speakers geeft het een leuk contrast!

Mijn laatste aanwinst; een oude singer naaimachine/tafel! Past mooi in de serre, al is deze nog lang niet af. Ik zou hem best willen gaan gebruiken maar ik denk toch dat als ik daar echt iets mee wil gaan doen, een nieuwerwetse een beter idee is. Maar ik was verliefd!2013-05-04 16.57.27

Interieur, LIFESTYLE, Lifestyle

Leave a reply

13 comments

  1. Ambypure 16 mei, 2013 at 13:32 Beantwoorden

    Van de week is mijn moeder plotseling overleden. En nu moest ik ineens aan jou denken… Jij schreef zo mooi over jouw verlies. Toen schoot ik er al van vol, maar nu helemaal! Zo knap hoe je er mee omgaat, ook je post over dat het alweer anderhalf jaar geleden is.

    Dit is als compliment naar jou bedoeld en niet om je lastig te vallen met mijn verhaal ;)

    Liefs,
    Amber

Post a new comment

Lees ook: