LIESTYLE / My vintage III

32

IMG_20130716_151958Ik heb mijn Paulo Coelho agenda maar weer eens onder het stof weggehaald. Ik ben een ramp met agenda’s. Maar heb het nu zo heerlijk druk met mijn dromen verwezenlijken dat ik toch wat beter moet gaan inplannen. Ik ben ideeën en plannetjes aan het concretiseren op het gebied van schrijven, cultuur, bloggen, consultancy, interieurinrichting en de webshop en daarnaast druk met freelance schrijfwerk.

Ik vind het vandaag weer tijd voor een paar glimpjes in ons huis, deel III. Elke keer laat ik wat vintage interieur zien en geloof me, ik heb nog heel wat deeltjes te gaan. Het liefst doe ik een house-tour, maar er is te veel nog niet af. Dus we doen het met verhullende telefoon-foto’s. Ik hou van authentiek interieur en heb een grote voorliefde voor kleine meubeltjes en retro woonaccessoires. Ik ben altijd obsessief (vriendinnen vinden me altijd een beetje eng in kringloopwinkels…) op zoek naar items, is het niet voor mezelf dan wel voor mijn toekomstdromen. Mijn zoektocht brengt me fysiek en online naar winkels, markten en beurzen in alle uithoeken van de wereld en ik wil me echt onderscheiden met originele spullen. Ook wil ik een klein voorproefje geven van de webshop (geloof me, nog maar een paar weken. Ik ben er hard mee bezig). Ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden!

Klein retro dressoir onder de boekenplanken met design FLOS lamp & stenen boeddha, en een selectie van mijn favoriete boeken. Het wereldse schilderij bovenaan is ook vintage.
IMG_20130716_121940

We hebben onze oude V.O.C. kist ingeruild voor dit exemplaar. Ik ben nog steeds verliefd op de kist met wijn-zijkant, maar het irriteerde ons dat we onze lieftallige voetjes niet kwijt konden óf de kist te ver weg stond (mag ik mijn wijn?). Dus vonden we deze mooie tafel met klep. Zelfs de bank is vintage trouwens, de poes niet. Het schilderij is een eigen foto!
IMG_20130716_122345

In de hal staat dit kastje. Hij hoort eigenlijk op een andere kast maar ik wilde alleen dit gedeelte, en na lang zeuren mocht ik alleen het bovenste gedeelte meenemen. Perfect voor een smalle gang! Ik heb er zelf knoppen opgezet, de spiegel en flessen zijn ook vintage. Ik vergeet steeds dat we ook een krijtwand hebben gemaakt, nu ik dit zo zie moet ik eens krijtjes aanschaffen.
IMG_20130716_123357

Naast vintage kleding en interieur met een verhaal zal ik ook een mix van met liefde geselecteerde nieuwe items aanbieden op mijn webshop. Wat vinden jullie van dit voorproefje aan ‘reisademende’ hebbedingetjes?IMG_20130716_133137

Natuurlijk ook meer nieuwe pareltjes. Nieuw met een vintage feeling, retro tafelwaar, ouderwetse letterstempels, interieurfreubels en ander schoon.IMG_20130716_133757
En uiteraard een kleine selectie van vintage interieur en accessoires.IMG_20130716_134054

Én vintage kleding mag niet ontbreken!IMG_20130716_134338

En als laatste trigger….Kennen jullie mijn polaroid wall nog? Het is straks mogelijk om je eigen wall in z’n geheel te bestellen!
IMG_20130520_205443

Interieur, LIFESTYLE, Lifestyle

Leave a reply

32 comments

 1. Debby 16 juli, 2013 at 13:50 Beantwoorden

  Wat leuk! Ik krijg maandag wel een tour toch (A) haha. Kom ook een keer bij ons in Eindhoven in Spulletjes & Zo kijken! Die onderscheiden zich namelijk ook door de apartere spulletjes :)

 2. Karlijn 16 juli, 2013 at 15:07 Beantwoorden

  Het ziet er mooi uit zeg! Ik ben ook gek op dit soort spullen. Ben ook altijd benieuwd naar het verhaal erachter. Bij mijn ouders in de buurt zit het Goed en daar is altijd wel weer wat moois te vinden. Maar gelukkig ben ik in Amsterdam ook nooit uitgekeken (en gekocht;p)

 3. Iris 16 juli, 2013 at 17:50 Beantwoorden

  Wat een prachtig huis heb jij! En de tas die je in je webshop gaat verkopen: love it! Wil ik hebben! Kan dus niet wachten tot je shopje online gaat, ik ben benieuwd!

 4. Rowan 18 juli, 2013 at 08:19 Beantwoorden

  Het tafeltje met de klep vind ik zó prachtig mooi. En wat een fijne printjes in je kledingkast! Ik wil nog heel graag zo’n mooie camerastrap dus ik ga zeker je shop in de gaten houden. :)

Post a new comment

Lees ook: