LIFESTYLE / My vintage II

22

IMG_20130618_115018

Zoals jullie weten heb ik een zwak voor oude vintage spullen en bestaat ons huis uit een mix van vintage en design. Ik heb echt nog heel wat te laten zien met mijn obsessie. Vandaag weer twee meubels. Ook wilde ik graag mijn laatste twee fashion vintage aankopen laten zien en oh, ik heb ook nog een Marokkaanse leren poef gevonden.

Eerst even ander nieuws. Ik ben hard bezig met het bouwen (credits voor mijn wederhelft) van mijn webshop. Spannend. Éen van de zovelen, maar ik wil toch proberen om me te onderscheiden en het wordt dus zeker niet standaard. Het wordt een mix tussen oud en nieuw, vintage met een verhaal, retro accessoires, one-of-a-kind items, en andere bijzondere spullen waar ik blij van word en hopelijk jullie ook! Ik nodig jullie straks graag uit in mijn wereld, het zal vintage, geluk en reizen ademen en ik ben al enthousiast op zoek naar items. Nog eventjes geduld….

Ik vond de stoel bovenaan deze post in een loods, is ‘ie niet prachtig? En verder…
Een heel oud dressoir en oh zo mooi afgewerkt. Hij staat nu in de serre, met aan de andere kant de werkplek, maar de serre staat me nog niet helemaal aan en daar moet nog veel gebeuren!IMG_20130619_115857

Deze oude versleten lederen Marokkaanse poef móest gewoon door mij mee naar huis genomen worden. Bij mij mag ‘ie z’n pensioentje uitzitten, geen probleem.IMG_20130623_223534
Leren cut out sandalen, could not resist. De flesjes zijn ook allemaal verzamelingen trouwens. IMG_20130623_224418


Hier was ik zo blij mee, een geweldige warm gevoerde jas van Noa Noa, met een hele mooie structuur. Lelijke flits foto’s, maar avond + ongeduldigheid is nou eenmaal geen succes.
IMG_20130623_224458IMG_20130623_224550

Enne….De poesjes zijn nog steeds vriendjes, hand in hand.
IMG_20130616_135149

Hebben jullie trouwens al gezien dat ik al een klein voorproefje van enkel wat vintage verkopen onder ‘what about her shop’ heb geplaatst?

DESTINATIONS, Interieur, LIFESTYLE

Leave a reply

22 comments

  1. Aline 23 juni, 2013 at 22:08 Beantwoorden

    Ik heb een idee. Ik laat jou mijn lamp winnen zodat ik je adres krijg. Zodra je weer eens op reis bent kom ik je huis leegroven. Vervolgens ga ik trouwen met je dressoir.

  2. foodandotherfriends 24 juni, 2013 at 11:13 Beantwoorden

    Oh wat ben ik jaloers op je bovenste 3 aankopen! Fantastisch. Is ook helemaal mijn stijl, maar de vriendin waar ik mee ga samenwonen is daar toch net iets minder van. Dus even een goede tussenweg weten te vinden.
    Ben al heel nieuwsgierig naar je webshop, kan haast niet tegenvallen ;). Succes ermee!
    xx

Post a new comment

Lees ook: