TRAVEL MOVIE / Spanje – Málaga & Granada

116
Vino Mio Spanje Malaga

Toen we vorig jaar in Jordanië besloten om eens beelden te gaan filmen van onze reizen en daar dit filmpje uit kwam, baalde ik. We hebben al legio aan bijzondere reizen gemaakt en daarbij ben ik verliefd op de leukste filmmaker ooit, waarom hebben we dit dan nog nooit eerder gedaan? Foto’s zeggen een hoop, maar met bewegend beeld neem ik jullie graag nog iets meer mee naar de plekken waar ik naast mijn voetstappen ook telkens een stukje van mijn hart achterlaat.

We besloten dit voortaan altijd te doen. Beter laat dan nooit. Alleen al omdat het onuitwisbare herinneringen op beeld blijken. Briljant voor later: ‘kijk Puck, hier zit oma op een kameel…’. Hartstikke leuk natuurlijk. Afgelopen donderdag stapten we weer het vliegtuig in.

We vliegen dit keer niet naar het einde van de wereld maar zoeken een voorproefje van de zon in Zuid Spanje. Doel: het zomergevoel aanwakkeren. Mijn schoonbroer woont in Málaga. We zoeken hem op en hebben onvergetelijke dagen in deze onderschatte Spaanse stad. Met haar statige architectuur, Moorse bouwkunsten, sinaasappelbomen, zee en Andalusische charme is het liefde op het eerste gezicht. We zwerven er van terrasje naar terrasje en eten tapas bij het leven. Ik doe een gedwongen poging tot flamenco. We nemen een busrit richting Granada en bezoeken wonderbaarlijk Alhambra. We drinken liters sangria en geven onszelf een vitamineboost door niet van de zon te wijken, terwijl we over het strand dwalen en sardines laten bakken op een knapperend olijfhoutvuur. De foto’s, verhalen & hotspots volgen, maar eerst neem ik jullie mee in beelden.

De muziek mag weer aan, want Josh Pyke (-Summer) is fijn.

Citytrip, DESTINATIONS, Europa, Granada, Málaga, Spanje, TRAVEL, Travel Category, Travel Movies, TRAVEL MOVIES

Leave a reply

116 comments

  • Laura 13 februari, 2014 at 13:57 Beantwoorden

   Thanks Annika! :-) Ja, dit is een prima lengte geloof ik. Jordanië was 3 minuten, volgens mij is dat wel max voor een toffe, pakkende reisfilm. Anders zo langdradig. Leuk om te horen, die komen er zeker! Filipijnen over een maand (denk wel twee filmpjes dan!).

 1. Karlijn 13 februari, 2014 at 14:36 Beantwoorden

  Ik had een bijna half vier en ik wil naar huis maar ik moet nog tot vijf dipje, maar na dit filmpje heb ik weer energie :) Mooi, dat snelle en daarna dat langzame. En dat beeld van het zand is prachtig. Plus: jij bent ZO mooi! :)
  Dit filmpje was mijn vier uur kippensoepje ;)

 2. Anne 13 februari, 2014 at 15:54 Beantwoorden

  Serieus, ik vind jullie filmpjes ZO mooi! Wauw :) Al doe je dit van een dag thuis hangen, dan zou ik er waarschijnlijk alsnog graag naar kijken. En fijne muziek, ook. <3

 3. Marleen 14 februari, 2014 at 08:50 Beantwoorden

  Geen grapje, maar dit is net een videoclip! Wat een prachtige beelden en wat zet hij dat geweldig achterelkaar!!!! En Josh Pyke is inderdaad liefde. En nu wil ik er heen om tot rust te komen. Ah.

 4. Eva 14 februari, 2014 at 10:18 Beantwoorden

  Wat is het daar mooi zeg! Nooit geweten.
  En wat is het filmpje weer prachtig geworden! Volgende keer huur ik Robert ook in voor mijn vakantie hoor, dan weet je dat vast ;)

 5. sandra 27 februari, 2014 at 11:00 Beantwoorden

  Wauw, wat een onwijs mooi filmpje! Andalusië is echt één van de meest mooie plekjes van Europa. Zo heerlijk ongedwongen. Oh en wat een gaaf nummer heb je achter je filmpje staan, echt zo’n feel good movie. Top!

 6. Diede 1 maart, 2014 at 00:31 Beantwoorden

  Ik heb jullie filmpje al laaang gezien, maar ik lees nu de tekst er ook bij. Wat word ik toch verliefd door jouw teksten, foto’s en filmpjes! Door jou ben ik aangestoken met het film-virus. Ons vorige weekendje weg in de Ardennen heb ik ook gefilmd, alleen lukt het editen niet helemaal, dus hebben we nog steeds geen complete film, haha. Straks gaan we naar Barcelona en gaan we gewoon weer filmen. Ieder jaar roep ik trouwens weer dat ik naar Andalusie wil, lijkt me echt fantastisch..!

  • Laura 1 maart, 2014 at 09:15 Beantwoorden

   Aaaaah, lief! Leuk dat je ook mijn verhaal leest, hihi. En yay, wat goed dat je ook bent gaan filmen! Ik ben nu heel nieuwsgierig en benieuwd! Wij editen met Final Cut Pro :-). En jaaaa, Barca! Genieten.

 7. Anouk 1 maart, 2014 at 15:44 Beantwoorden

  Ooooh babe! Geweldig mooi filmpje! Ik kijk hem overigens al voor de 3e keer, haha. ZO ontzettend waardevol om dit te maken als je weg bent.. prachtige herinneringen. Mooi gefilmd en geedit ook!

Post a new comment

Lees ook: