TRAVEL MOVIE / Aruba – One Happy Island

75
Beach Aruba

Het heeft even geduurd, maar we zijn weer volop reisfilms aan het monteren. Een film die al een tijdje in de wachtrij staat is tropisch Aruba. Ik ontdek binnen enkele dagen dit kleine maar fijne eiland en dat is een groot en zonnig feestje. Aruba blijft een Caribisch eiland dat een bekende parel in de oceaan is door haar parelwitte stranden en azuurblauwe golven, en ik ben dan ook veel op en onder het warme water te vinden.

Ik vlieg langs op een jetski, hang meters boven het wateroppervlak aan een parachute, snorkel met vissen boven scheepswrakken en rol rond in zand en zee. Maar ook bewandel ik ongerepte paden in het Arikok National Park, tel ik ontelbare cactussen, stop ik ezels in mijn koffer, struikel ik over rotsblokken aan de ruige noordkust en drink ik rum in een lokale rumshop. Aruba ademt zon en strand maar laat je ook een ongerept stuk natuur omarmen, een prachtig stukje Aruba waar je misschien geen weet van had. Geniet mee.

Special thanks to the Boardwalk Hotel Aruba.

Aruba, Beach Life, Caribbean, DESTINATIONS, Nature, Outdoor Adventure, TRAVEL, Travel Category, Travel Movies, TRAVEL MOVIES

Leave a reply

75 comments

 1. Maire 23 december, 2014 at 10:55 Beantwoorden

  Wauw, heel mooi! Er straalt altijd zoveel rust uit van jullie filmpjes! Ik heb laatst toevallig een reis gewonnen naar Aruba, dus komend jaar gaan mijn vriend en ik er ook heen! Ben heel benieuwd, maar ziet er al goed uit in ieder geval!

 2. Melissa 23 december, 2014 at 11:47 Beantwoorden

  Wauuuuuw, wat gaaf! Zo knap als je dat zo kan monteren. Dat deed je vriend toch? Respect hoor. En wat zie je er goed uit! Mooie meid. Ik ben jaloers en heb meteen weer zin om te reizen. Next stop – Tiroler Zugspitz Arena – Lermoos – 29-12. Voor de 2e keer skieen. Mijn vriendje is normaal hovenier maar geeft 2 maanden per jaar ski les. Dan moet ik natuurlijk wel leren skieen. Exciting!

  Ga zo door, ik ben fan.

  X

  • Laura 23 december, 2014 at 11:49 Beantwoorden

   Klopt, hij is professioneel filmmaker en heeft een reclamebureau (www.arteffects.tv). Hij is zelf nooit zo tevreden omdat deze ‘reis’camera niet zo goed is om te filmen als zijn pro apparatuur, dus we gaan snel investeren in een lichte maar betere camera! En ah, dankjewel! Fijn, wintersport – alvast veel plezier! :)

 3. Anouk 23 december, 2014 at 12:07 Beantwoorden

  Het is werkelijk weer een prachtige film om naar te kijken lieverd! Wat een fijne beelden en dat relaxte muziekje maakt het wel helemaal af. Wat gaaf dat jullie er ook hebben gedoken… lijkt me zo bijzonder, dat heb ik dus nog NOOIT gedaan. En die ezels.. did you bring one :D? Ik wil graag nog eens die ezeltocht maken die jij hier in NL hebt gemaakt!! WHEN!?

  • Laura 23 december, 2014 at 15:16 Beantwoorden

   Haha nou, we vonden het nog best lastig om leuk te monteren omdat we niet heel veel ‘spannends’ hebben gedaan (blijft een zon bestemming) maar gelukkig zijn de reacties leuk! :)

 4. marline 23 december, 2014 at 13:14 Beantwoorden

  The best happy island

  Ik ben er geweest afgelopen januari
  Ben er 17 dagen geweest heb het hele eiland gezien :) nieuwe vrienden gemaakt familie ontmoet van vrienden uit Nederland wat een ervaring ik heb heimwee

 5. Eleni 24 december, 2014 at 13:59 Beantwoorden

  Wat een prachtig filmpje weer! Ik ben erover aan het denken om ook te gaan filmen als ik op reis ga, lijkt me zo leuk om later terug te kijken. Geeft toch net iets meer sfeer weer dan alleen foto’s.

 6. Saskia 25 december, 2014 at 10:56 Beantwoorden

  Wauw wat een gaaf filmpje is het weer geworden! Ik deed mee aan een wedstrijd van Aruba Toerisme en kon 2 vliegtickets & 5 overnachtingen winnen en werd 2de… Hèhè dikke pech! Maar Aruba ga ik zeker nog een x bezoeken, zeker na het zien van dit fijne filmpje!

 7. Eva 26 december, 2014 at 14:01 Beantwoorden

  Oooh zo mooi weer <3
  Ik heb ook echt zoveel zin – maar what else is new – om weg te gaan. Vliegtuig pakken naar de zon en het strand, chillen, genieten van de natuur en de rust. De warme zon op mijn lijf in plaats van de koude regen en wind hier.

 8. Jeanique 26 december, 2014 at 23:32 Beantwoorden

  Ohhh, ik ben voorzichtig begonnen met het plannen van een reis naar curacao,
  Maar misschien moet ik dit nog herzien als ik deze prachtige beelden zo zie!

Post a new comment

Lees ook: