TRAVEL / The Boho Guide – 5x de mooiste bohemian hotspots in Portugal

4

Zoals jullie misschien wel weten heb ik in 2016 mijn nieuwe platform The Boho Guide gelanceerd. The Boho Guide is de ultieme collectie van de meest inspirerende bohemian plekjes op aarde. Er zijn ontelbare reizigers, dromers, hippies, creatievelingen en digital nomads op zoek naar de perfecte boho spot. The Boho Guide is de eerste internationale online reisgids in bohemian stijl, from one free spirit to another.

En wat gaat het inmiddels goed met mijn hartidee, wat ben ik blij dat ik er voor ben gegaan! Inmiddels heb ik een fantastisch team van schrijvende boho reizigers die de meest bijzondere accommodaties verzamelen, je vertellen waar je moet zijn voor het lekkerste eten in bohemian sfeer, je de weg wijzen naar winkels die de mooiste boho spullen verkopen en je meenemen naar adembenemende plekjes in de natuur. Het platform wordt internationaal goed bezocht en m’n team gaat inmiddels zelfs op reis in opdracht, los van alle reizen die ze zelf maken en ook met passie delen – net als ik. Er staan al meer dan 600 plekken op The Boho Guide en dagelijks worden er plekken toegevoegd.

Je kunt The Boho Guide ook volgen op Instagram en Facebook. Vinden we leuk!
 

thebohoguidenewsocialomslaggoed

THE BOHO

Waarom boho? De bohemian lifestyle is een gevoel, een manier van leven die heel goed bij me past. The Boho Guide draait om deze bohemian escapes, met een knipoog naar de wild child die houdt van natuur, yoga, design, vintage, urban jungles, boomhutten, katten, hangmatten en kampvuurtjes. Het zijn deze boho plekken die je inspiratie geven, die je op blote voeten laten dansen en de wereld willen laten ontdekken.

THE GUIDE

Er zijn een hoop bijzondere plekken in de wereld om te slapen, eten en shoppen – als je weet waar je moet zoeken. The Boho Guide neemt je mee op reis langs de meest inspirerende boho plekken op bestemmingen over de hele wereld, voor elk budget. Elke plek in de guide is persoonlijk bezocht door het internationale team van The Boho Guide. Deze wereldreizigers delen hun bijzondere en geheime ontdekkingen met je en vertellen vanuit persoonlijk oogpunt een verhaal over deze bohemian hotspots. The Boho Guide zoekt naar plekken met een authentieke boho vibe die een onvergetelijke indruk achterlaten en je raken – of het nu een simpele bamboe hut, een luxe eco-lodge of dat onbekende junglecafé op de hoek is.

5x de mooiste bohemian hotspots in Portugal

Hallo nieuwe rubriek! Eigenlijk deel ik te weinig van The Boho Guide op What About Her, vandaar deze nieuwe rubriek! Ik wil 1x per 1 of 2 weken een aantal plekken in een bepaald land of bepaalde stad uitlichten. Het zijn dus plekken die of ik, of iemand van het The Boho Guide team bezocht hebben. Wanneer je er op klikt vind je alle informatie die je nodig hebt! Vinden jullie dit leuk?

Tipi Valley Surf & Yoga Eco Camp

Unieke en duurzame yoga en surf retreat in de Algarve, Portugal
bohemian hotspots portugal

Cafe Galeria House of Wonders

Een vegetarisch rooftop café & mezze restaurant in Cascais, Portugal
bohemian hotspots portugal

Inspira Hotel Santa Marta

Inspirerend en duurzaam eco-hotel in Lissabon, Portugal
bohemian hotspot portugal

LX Factory

Artistieke wijk vol bijzondere initiatieven in Lissabon, Portugal
bohemian portugal

The Offline House

Digitale detox bij dit surf en yoga retreat in de Algarve, Portugal
bohemian portugal

DESTINATIONS, Europa, Hotspots, Must Eat, Must Sleep, Portugal, The Boho Guide, TRAVEL, Travel Must Do's, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

4 comments

Post a new comment

Lees ook:

DIARY / Instagram XI

“Another year is fast approaching. Go be that starving artist you’re afraid to be. Open up that journal and get poetic finally. Volunteer. Suck it ...