Travel in Style / GIVE AWAY: een daypack van Fjällräven óf Herschel!

127

Zoals ik al zei na mijn december vol cadeautjes: januari is net zo’n leuke maand om lezers blij te maken! Dat heeft nog steeds te maken met de blijdschap die ik voel als ik naar mijn vernieuwde What About Her kijk en de glimlach die ik krijg wanneer ik jullie comments lees. Nogmaals…bedankt.

 

GIVE AWAY: kies tussen twee fashionable daypacks van Fjällräven & Herschel t.w.v. € 159,95!

Ik heb een soort van hernieuwde tassen verslaving, en dan met een voorkeur voor rugzakken. Op reis zijn rugzakken simpelweg ontzettend handig. Geen getrek aan één schouder en je kan er altijd meer in kwijt dan je denkt (een schapenkleed vanuit Polen bijvoorbeeld). Gelukkig is de rugzak tegenwoordig weer hip en zijn er leuke modellen en kleuren te krijgen. Zo heb ik zelf een donkerblauwe Herschel, een gele Fjällräven en een Nomad daypack voor al mijn reisjes.
 

HERSCHEL

Een vrolijke rugzak uit de Pop Quiz serie van Herschel. Deze tas heeft een groot compartiment en een extra ruimte voor je laptop, extra vak aan de voorkant en bovenop een speciaal vakje voor je zonnebril. Ik vind dit een handige daypack en vind de vintage plaid look heel tof.

Daypack winnen

 

FJÄLLRÄVEN

Een hippe rugtas uit de Kanken serie van Fjällräven. Hier zie je tegenwoordig veel mensen mee lopen en ik blijf het een prachtige tas vinden. Deze rugzak heeft een groot hoofdcompartiment met speciaal laptopvak en een extra ritsvak. Ik vind de bordeauxrode kleur prachtig!

Win daypack

JOIN THE PARTY

Hoe doe je mee? Ik ben benieuwd welke tas jij zou kiezen en met welke reisoutfit jij de tas zou combineren, zodat ik je helemaal kan zien lopen in een verre stad. Daarnaast is het een plus wanneer je me op welk kanaal dan ook volgt en je deze give away deelt via jouw social media kanalen.

Youtube
Instagram
Twitter
Facebook
Bloglovin’

 

daypack winnen

Give Away, Lifestyle, LIFESTYLE, Travel Gear & Gadgets, Travel In Style

Leave a reply

127 comments

 1. Natasja 28 januari, 2015 at 15:51 Beantwoorden

  Oooh, die Herschel! <3 Daar sta ik dus al tijden bij te kwijlen, om dan toch steeds een andere rugzak te kopen die dan in de praktijk helemaal niet handig blijkt te zijn. Past ook prima bij mijn grotendeels zwarte – want dat kleedt af en oh dan zie je die vlekken ook niet – reisoutfits :')

 2. Leonie 28 januari, 2015 at 16:01 Beantwoorden

  O my gosh, Lau! Die Herschel! Aangezien ik nu nog niet op kantoor bij je zit is het nog geen belangenverstrengeling als ik gewoon mee doe toch? Ik zie mezelf namelijk al helemaal lopen in Australië, na een vliegruis van weet ik veel hoeveel uur, met die tas op mijn rug. En alles dat ik nodig zou hebben voor rondtripjes daar zou er in zitten. Maar eh, dit is het moeilijk gedeelte van je give-away. Een outfit? Ja, euh. Ik hoop dat ik tegen die tijd mijn oude shorts weer pas (zwart met wit geblokt) en eh het shirt moet ik nog maar even kopen! Weinig poespas waar ik je mee kan imponeren hahaha, maar je wist al wel dat je geen fashionable stagiaire uit had gezocht.

  Maar gewoon, stel je even voor dat alles lukt dan heb ik dus wel zo’n tas nodig hé. Dat snap je. En anders moet ik nog even doorsparen, want de rugzakken die hier liggen zijn dus echt niet geschikt voor serious traveling.

 3. Berdien 28 januari, 2015 at 16:11 Beantwoorden

  Wat gaaf!! Ik zou voor de ‘polkadot’ gaan van Herschell. Jeans, zwarte sneakers, witte blouse ( casual meets business) en zwart leren jasje. En dan zo’n rode knal tas op je rug maakt het helemaal af!
  – Ik volgde je al op Bloglovin
  – Ik volgde je al op Intagram
  nu ook op:
  YouTube
  Liefs

 4. Anne 28 januari, 2015 at 16:13 Beantwoorden

  Oh wat een gave winactie :) Ik ben een beetje verliefd op de bordeaux-rode Fjallraven! Ik zou ‘m sowieso meenemen naar Boedapest (valt die onder de categorie verre stad? ik vind van wel!) in maart. En dan die outfit, tja: in maart is het al bijna lente, vind ik, dus ik hoop vooral dat ik ‘m zou kunnen combineren met een bloemetjesjurkje, een fijne panty en de hopelijk perfecte vintage bruine laarzen die ik in februari in Bristol wil gaan vinden ;)

 5. Anouk 28 januari, 2015 at 16:16 Beantwoorden

  Woehooee, zo gaaaaf! Ik zie mezelf al lopen in de bergen van Italie begin juli ;-)! Ik doe met alle liefde mee. En of ik je volg? DUH! Ik zou niet durveeeeeen, haha! Tot morgen chica :D!!

 6. Malou 28 januari, 2015 at 16:16 Beantwoorden

  Hee Laura, aaaah wat een leuke winactie! Ik volg je site nu sinds een paar maanden en je inspireert me zo enorm =] Heb mede door jou besloten dat ik in 2015 een keertje in mijn eentje een stedentrip ga doen. Dan zou een nieuwe rugzak natuurlijk super vak pas komen want ik loop nu met de oude schoolrugzak van mijn zusje haha (hij was ooit roze maar is zo oud dat hij nu, tja.. kleurloos is oeps) Ik vind de rode tas van Fjällräven echt heel mooi. Hoe ik hem zou combineren hmm.. er vanuit gaande dat het mooi weer is: mijn lievelings korte broek van spijkerstof, een leuk gekleurd shirtje er boven en Vans er onder! En deze tas dan natuurlijk <3 Ik volgde je al op Youtube, Facebook, Instagram en Bloglovin =] (Twitter heb ik niet)
  Liefs Malou

 7. Jessica 28 januari, 2015 at 16:25 Beantwoorden

  Jaaaaaaaa ik doe mee! Vriendje en ik hebben eindelijk de knoop doorgehakt, we gaan over minder dan een maand voor 4 dagen naar Rome! Lekkere pasta’s, wijn, kaasjes en ijs <3 Ik ben er al eens geweest, dus weet precies wat ik allemaal aan hem wil laten zien. Rome is vooral lekker om te voet te verkennen(er rijden twee grote metrolijnen, maar lopend zie je zoveel meer en om elke hoek zie je weer nieuwe dingen, het is toch ook een prachtig openluchtmuseum). Daarom pak ik vooral comfortabel in: jeans, shirtjes, mijn favo wollen trui en vest(het is rond de 15-16 graden dus ik hoop zonder jas te kunnen), en mijn baby's: de nike roshe run liberty.

  Daar zou ik heel graag de Fjallraven bij dragen! Comfortabel genoeg om twee flessen wijn en een kg kaasjes mee terug te tillen naar het hotel, maar toch ook heel erg stylish!

 8. Loes 28 januari, 2015 at 16:25 Beantwoorden

  Ooh wauw! Ik ben gek op die mooie tas van Herschell! En wat kleedt ‘ ie mooi af bij mijn boho-outfits op vakantie! :) Lange rok, heerlijk topje & mijn grote zwarte flaphoed! De tas geeft wat kleur aan m’n outfit!
  Waarschijnlijk zul je me tegenkomen in Aruba of Bali! Maar de tas zal ook meegaan naar Marrakech!!

 9. Merin Veronique 28 januari, 2015 at 16:35 Beantwoorden

  Wat een leuke rugtassen! Die Herschell vind ik allerleukste. Lijkt me handig bij een paar bijpassende snowboots in marineblauw, een warme legging en een dikke jas. Banjerend door de sneeuw. Want we gaaaaan naar de sneeuw, oh ik ben zo blij. Helaas geen Zakopane geworden, maar Paradiski in Savoie – Frankrijk. Toch hou ik Zakopane even in het achterhoofd, lijkt me sowieso nog leuk om heen te gaan!

 10. Jessie 28 januari, 2015 at 16:40 Beantwoorden

  Ohhh allebei super mooi! Ik ben net hard op zoek naar leuke, handige zakken om mee te nemen voor onze Canada reis. Al zou hij ook al zeker mee mogen naar onze Barcelona trip. Ik hoop op beide trips in een zonnige zomer outfit te kunnen lopen, al vrees ik dat we in Canada nog wat extra laagjes gaan moeten meenemen. De bordeaux zak vind ik de mooiste, al lijkt die andere me ook wel iets met dat handige zonnebril vakje….Mocht ik getrokken worden dan mag jij kiezen welke zak je mee op avontuur naar Vancouver en the rocky mountains wilt sturen, deal?

 11. ivonne 28 januari, 2015 at 16:42 Beantwoorden

  Jaaaa, de Fjallraven. Echt mijn kleur en prima maatje! Past geweldig bjj de vakantielook, stoere maar gemakkelijke broek, lekker shirt en sandalen of slippers. Hoewel, bij mijn leuke roze-roe bloemetjesrokje past ie ook geweldig! Volgen doe kk je al met “al ik heb”. Groetjes

 12. Veerlez 28 januari, 2015 at 16:46 Beantwoorden

  Oeehw ik zou voor de Deep Red fjallraven gaan! Matcht mooi met mijn donkerblauwe (nep)leren jack en mijn rode cowboyboots!

  Ik ben momenteel heel erg aan het nadenken waar ik mijn komende vakantie naar toe zou willen doen, het liefst naar ergens waar het warm is, dat is momenteel eigenlijk mijn enige eis! haha Maar aangezien ik alleen op vakantie ga, denk ik dat ik toch voor een stedentripje ga ipv een warme strand vakantie ;)

 13. Maaike 28 januari, 2015 at 16:48 Beantwoorden

  Ohh! De fjall raven kanken vind ik echt prachtig! Van de zomer ga ik roadtrippen door de Alpen, daar zou hij ontzettend handig bij zijn! Ik zie het al voor me: door de bergen hiken met mijn oh zo charmante bergschoenen, Levi’s shortje en een fijn loshangend grijs shirtje in mijn broekje gepropt. De fjall raven kanken zou het geheel helemaal afmaken. In de tas zou water, eten en een vestje zitten. Bovenop bergen wil het nog wel eens een stuk kouder zijn dan in het dal :)

  Ohhh ik duim echt heel erg want het is zo’n mooie tas!

 14. Marije 28 januari, 2015 at 16:50 Beantwoorden

  Wieeeh! Wat een leuke winactie. De kans dat ik die prachtige rode Fjallraven rugzak win is misschien niet heel groot.. Ik probeer het graag! Ik zou de tas sowieso niet te ~fashionable~ combineren met fancy kleren, maar gewoon gebruiken bij de kleding die ik het liefste draag (op reis en thuis): een stoere boyfriendjeans met een mooie blouse en mijn Clarks, of een fijn omajurkje met bruine Oxford-schoenen waar mijn oma zestig jaar geleden ook op rondhuppelde. En dit dan terwijl ik naar de campus loop in de stad die ik in juli míjn stad mag noemen.. Stellenbosch. <3 Ik zie het helemaal zitten!

  (Ik volg je op Twitter en heb je tweet over de winactie geretweet onder memoiresof2015, volg je op IG onder marijevdpoel, volg je inmiddels ook op YouTube met Google-account Marije van der Poel en ik volg je al een jaar of twee op Bloglovin', Facebook heb ik niet :))

  • Laura 28 januari, 2015 at 17:06 Beantwoorden

   Klinkt toch heel erg leuk, bijzonder, je oma-schoenen! Vind het juist heel fashionable. Ik ben ook gek op vintage. Stellenbosch!!! Wat heerlijk! Ik heb een jaar in Zuid-Afrika gewoond en ben daar ook een tijd geweest. Fantastisch!)

   • Marije 28 januari, 2015 at 17:23 Beantwoorden

    Nah wat leuk! Ik wist dat je in Zuid-Afrika hebt gewoond, maar niet dat je ook in Stellenbosch bent geweest. Dit wordt voor mij de eerste keer dat ik in het buitenland ga wonen voor langer dan vier maanden.. Keispannend, maar ik ben ook super(!) excited. :)

    • Laura 28 januari, 2015 at 17:39 Beantwoorden

     Jaaa, ik heb zo’n beetje het hele land verkend. Stellenbosch is echt te gek, heerlijk sfeertje. Heb daar nog onze Koninginnenacht gevierd. En een hele gave wijntour gedaan. Heel fijn, ik ben een beetje jaloers!

 15. Kim 28 januari, 2015 at 16:58 Beantwoorden

  Ik doe mee voor de FJÄLLRÄVEN. Wat een mooie kleur!
  Ik heb een collage gemaakt met wat ik aan zou trekken bij deze tas. Ik zou met deze tas wel willen vertrekken naar Rovaniemi.
  Ik kan de collage helaas niet hier uploaden. Dus ik tweet hem ff naar je met de hashtag #metFjällrävennaarRovaniemi
  Ik volg je al op alle kanalen en deel het facebook.

  liefs van kim

 16. Kim 28 januari, 2015 at 17:21 Beantwoorden

  Ooo dat heb ik natuurlijk ff opgezocht op je blog! Wat is het mooi daar he! Sowieso merk ik dat de scandinavische land mij meer trekken dan de warme oorden.
  Ik zie mezelf al helemaal lopen. Ik ben ook van plan om een keer te gaan in de zomer.

 17. Manon 28 januari, 2015 at 17:35 Beantwoorden

  Fjallraven all the way! Heb hem nu zo vaak voorbij zien komen en elke keer toch maar weer laten liggen vanwege de prijs. Maar wat is hij gaaf! Ik zal hem overal mee naar toenemen. Tijdens mijn komende tripjes naar Londen en Rome in maart en april, maar ook naar verre bestemmingen overal ter wereld. Past perfect bij mijn typische casual backpack outfit: jeansshorts, shirtje of bloesje en natturlijk die heerlijke zwarte converse allstars :)

 18. Sanne B 28 januari, 2015 at 17:55 Beantwoorden

  Wat een prachtige tassen,maar voor mij zou de keus vallen op de Fjällräven omdat daar een opbergvak voor een laptop inzit.
  Voor mij onmisbaar en uitgesloten dat ik zonder zou gaan.Wat betreft de outfit,dat zal ongetwijfeld een afritsbroek met een fleecejack en een T-shirt met lange mouwen zijn en een paar stevige stappers.De paden op de lanen in,heerlijk.

 19. Anouck Plume 28 januari, 2015 at 17:57 Beantwoorden

  Oooh Laura, je moet écht even ophouden met zulke fantastische give-aways want ik kan het niet laten om telkens mee te doen haha! Zeeeeker voor die rode Fjällräven! Ik heb zelf een okergele Fjällräven die ik met heel veel liefde bijna elke dag gebruik. Hij begint helaas al redelijk te verslijten dus een nieuwe zou zeeeer welkom zijn, want ik ben nog lang niet klaar om afstand te doen van zo’n mooie rugzak!

  Ondanks dat ik dit jaar geen budget heb om op reis te gaan, ben ik stiekem toch iets aan het plannen. Ik ben internet aan het afspeuren om een weekje vrijwilligers werk te gaan doen in Zweden en ik word er steeds enthousiaster over! Zo’n rugzak zou de reis wel compleet maken. Ik zou hem combineren met mijn bordeaux rode all stars (perfect match haha) en mijn mega hippe zwart-wit travel pants met hopelijk een t-shirtje met korte mouwen.

  Ik volgde je al op bijna alle kanalen, behalve youtube en facebook maar die zijn ook toegevoegd aan het lijstje ;) Fingers crossed!

   • Anouck Plume 5 februari, 2015 at 10:39 Beantwoorden

    Ik ben nog zoekende! Mijn bestemming is inmiddels misschieeeen weer veranderd in Spanje haha, maar ik ga hoe dan ook een weekje iets doen (ergens dus)
    We moeten als schoolopdracht een week vrijwilligers werk doen en dat mag alles zijn en overal ter wereld. Ik zou dat natuurlijk ook gewoon binnen Nederland kunnen doen, maar hoe tof zou het zijn als dat in het buitenland kon! Ik ben dus druk aan het regelen :)

 20. Marissa 28 januari, 2015 at 18:01 Beantwoorden

  Ik doe mee voor die van Herschel! Die is zo leuk! Ik heb nu echt zo’n saaie lompe daypack van Thüne. Ik zou hem combineren met mijn stoffen blauw/witte olifanten/tribal broek uit Australië, met daarop een basic wit shirtje en dan een zwart vestje met witte hartjes. Om het af te maken doe ik mijn zwarte lage all stars aan, want die zijn gewoon ideaal. Een blauwe bloemen sjaal in de gestipte Herschel rugzak en ik ben klaar om het vliegtuig in te stappen! (Maakt niet uit waarheen, haha!)

 21. Claudia 28 januari, 2015 at 18:04 Beantwoorden

  Leuke winactie! Ik lees al een hele tijd je blog en kwijl weg bij al je reizen!
  Nu gooit mijn gezondheid ‘even’ roet in het eten, maar ik hoop zo snel mogelijk weer on the road te zijn ;-)
  Mijn keus zou uit gaan naar de Fjällräven, simpel, praktisch, maar fashionable. Ik ga namelijk dit jaar een reisje naar Polen maken, in het bijzonder om Auschwitz te bezoeken. Daar hoort voor mij een sobere, simpele outfit bij. Donkere skinny jeans, eenvoudig bloesje en evt simpel jasje, en die mooie rugzak natuurlijk om al mijn spulletjes in mee te nemen.

 22. Lizet 28 januari, 2015 at 18:14 Beantwoorden

  Oei, leuke actie! Ik doe ook een poging. Ik wil al heel graag een Fjällräven en vind dit een super mooie kleur! Ik zie mezelf ermee door een mooie Europese stad (zoals Berlijn of Praag) huppelen, met mijn nieuwe Adidas-sneakers, een zwarte skinny en een streepjesshirt (oftewel: mijn lievelingsoutfit), én natuurlijk mijn supercoole RayBan :D

 23. Rani 28 januari, 2015 at 18:22 Beantwoorden

  Wauw! De bordeauxrode tas van Fjällräven is prachtig. Ik ga in juli 3 weken naar Thailand. Aangezien ik een nieuwe rugzak nodig heb om dagtochten in de jungle te maken, doe ik graag mee met deze wedstrijd! Ik zou hem combineren met een jeansshort, een wit bloesje en mijn gekleurde nike’s. Ik zie het plaatje al zo voor me ;)
  Superleuke posts maak jij ook! Ik heb je een aantal weken geleden ontdekt omdat ik reistips nodig had. Wat een ontdekking! :)
  Groetjes!

 24. Amber 28 januari, 2015 at 19:30 Beantwoorden

  superleuke actie! Ik heb je foto gedeeld op instagram. Ik zou echt supergraag de fjallraven winnen! Ik woon in Groningen maar studeer in Leeuwarden. Dus elke dag een klein reisje is ook een reisje, toch? ;-)

  Liefs!

 25. Sabrina 28 januari, 2015 at 19:33 Beantwoorden

  Ah wat leuk, een giveaway! En wat een mooie tassen ook, wauwie (: Ik vind de bordeauxrode Fjällräven (schrijf je dat zo?) echt super mooi! Ik heb er inderdaad meerdere mensen mee rond zien lopen en elke keer dacht ik van ‘wauw, wat een super gave tas’! Bordeaux rood is één van mijn favoriete kleuren, omdat het overal bij past maar toch elke outfit net een beetje meer bijzonder maakt. En naast dat hij er zo mooi uitziet, vind ik het formaat ook geweldig. Ik heb net een laptop gekregen voor mijn verjaardag dus zou leuk zijn als ik die erin mee kon nemen! En wat ik erbij aan zou doen? Pff, wat niet eigenlijk? Qua backpackersoutfit: waarschijnlijk een spijkerbroek, mijn Dr Martens (want ja, die heb ik praktisch elke dag aan, haha), een leuke, zomerse kimono en een zwart topje!

  Liefs, Sabrina

 26. Laura 28 januari, 2015 at 19:58 Beantwoorden

  Ohhh super leuk! Ik zou heel graag de Fjällräven willen! Daar loop ik al bij te kwijlen als ik hem voorbij zie komen op iemand rug. Ik heb niet echt verre reisjes of iets op de planning staan maar wel een uitje naar Duitsland in april. Als het mooi weer is zie ik mezelf er al mee lopen met een leuke short (als ze die in een zwangerschaps broek hebben) en hippe top. En anders gewoon een leuke broek met een top. Als ik die op dat moment nog pas, want tegen die tijd heb ik denk ik al een dikke buik. En een rugtas neem je toch wat beter mee dan een schoudertas. En zodra de baby er is gaat die gewoon meer als luier tas! Want daarvoor moeten we ook nog een hippe tas hebben!

 27. Karlijn 28 januari, 2015 at 20:06 Beantwoorden

  Ohhh wat een gave Herschel tas met die stipjes! Ik heb er nog nooit zo een gezien! Ik zit al een tijdje naar de tassen van Herschel te kijken, maar ik heb de stap nog steeds niet gezet om er een te kopen. Ik sleep namelijk altijd schoudertassen mee, waar ik te veel dingen inprop om dan vervolgens de hele dag last van mijn schouders en nek te hebben. Het liefst zou ik hem morgen al mee willen nemen als ik voor een paar dagen naar Istanbul vertrek, maar dat gaat niet meer lukken :) Voor en volgend tripje zou ik hem combineren met een los vallende comfy broek (met bijpassende stipjes!) met een mooie top erop. Dat reist toch het fijnste!

 28. Anouk 28 januari, 2015 at 20:28 Beantwoorden

  Wat een onwijs fijne actie.. Vorige jaar tijdens mijn reis van Delhi naar Beijing was mijn rugzak mijn grootste liefde.. Van alles hing erbuiten.. Omdat hij een beetje klein was.. Mijn volgende droom komt bijna uit. In april reis ik twee maanden door Vietnam. Ik ben hiervoor nog op zoek naar een nieuwe liefde.. stiekem heb ik er al een op het oog.. Dat weet hij zelf alleen nog niet.. Hij is sterk, heeft oog voor detail en kleurt een beetje Bordeaux als ik naar hem kijk.. Ik ben van plan met hem mijn liefde te delen en samen mijn droomreis te maken. Ik ben verliefd op je mooie Fjällräven. Heb jij zin om met mij mee naar Vietnam te reizen (bloos). Hopelijk kan ik je voor die tijd ontmoeten zodat je kan aanvoelen of het klikt.. Je kunt me herkennen aan mijn baggy chino, een T-shirt met streepjes een heerlijk wollen lang donkerblauw vest met een warme jak sjaal uit Nepal.. Veel Liefs Mijx

 29. cheyenne 28 januari, 2015 at 21:27 Beantwoorden

  wat gaaf zeg! ik zou voor de herschel gaan – ik heb een rondreis door oost-europa voor deze zomer gepland, dus dan zou ‘ie gecombineerd worden met mijn een zwarte jeans, wit tshirtje of blousje en afgetrapte zwarte all stars. tot de zomer zal ‘ie goed staan bij mijn dagelijks jurkje en welke literatuur ik op dat moment voor mijn thesis als standaard accessoire meesleep. ;) mijn schoudertas houdt die in ieder geval niet meer, zo’n mooie rugzak zou perfect zijn. :)
  xo, cheyenne

 30. Lisa 28 januari, 2015 at 21:44 Beantwoorden

  ‘The best is yet to come’ (onderschrift van de tassen op Instagram) – Veel reis(jes) achter de rug, en een paar hele leuke in het verschiet; liefst met de Herschel tas natuurlijk.

  Ik neem vaak zo min mee mogelijk in mijn backpack (less is more en eh.. Wasjes met shampoo doen een hoop); beige converse, zwart shirt en boyfriend jeans (met opgerolde broekspijpen). Daar zou die Herschel tas super bij staan :)

 31. Allysa 29 januari, 2015 at 09:54 Beantwoorden

  Oehhh erg leuke winactie!! Ik zou voor de Fjallraven gaan!!
  Ik volg je al op Instagram, FB & Twitter omdat ik je foto’s altijd zo mooi vind.
  Ik ga half februari naar Berlijn en zou de tas combineren met een tuinbroek, warme trui eronder en
  mijn bordeaux rode vans ;)

 32. Eva 29 januari, 2015 at 09:57 Beantwoorden

  Ik ga met die Fjallraven wel door Berlijn shinen! Oh en tijdens mijn verre tripjes naar Arnhem uiteraard ;) Om over de rondreis door Scandinavië en volgend jaar maart in China nog maar te zwijgen. Oh hee, daar heb ik nog niks over verteld zeker?

 33. Christa 29 januari, 2015 at 10:48 Beantwoorden

  Moeilijk kiezen tss die mooie rugzakken, zou voor dochter Kim zijn, dus onze favoriet is een FJÄLLRÄVEN! In het voorjaar gaan we samen naar Portugal of wordt het Gran Canaria, helemaal zijn we er nog niet uit! Maar de rugzak zou goed van pas komen! Volgen doe we jou samen op FB. Groetjes**

 34. Ellen 29 januari, 2015 at 11:50 Beantwoorden

  Wooooowww ik ben helemaal gek op die Fjällräven rugzak! Ik zie me hem al helemaal dragen bij mijn teenslippers, kort spijkerbroekje en fleurig hemdje! En dan lekker verre oorden verkennen! Ik volg je al op facebook en zal je post ook nog even delen!
  Groetjes, Ellen

 35. Elisa 29 januari, 2015 at 12:48 Beantwoorden

  Ik reageer normaal niet vaak op blogposts (dat wil niet zeggen dat ik ze niet met veel plezier lees!) maar nu lijkt het wel meant to be. Want die Fjällräven Kanken, wat wil ik die graag!

  Ik ben onlangs verjaard en de tas stond in de planning (ja, ik maak graag cadeaulijstjes om mijn geliefden te inspireren, en deze rugzak stond op 1!) om mijn allerleukste cadeau te worden. Samen met mijn moeder en zus ging ik op veroveringstocht naar Antwerpen en bezocht daar winkel na winkel om steeds weer opnieuw teleurgesteld te worden. Niet de juiste kleur. Niet het juiste formaat. Ik ben nogal kieskeurig, weet je. En als ik iets doe, dan wil ik het goed doen. Na een lange dag koos ik dan maar voor een nieuwe jas (ook een prachtig ding, gelukkig maar!), en verbande ik de Fjällräven naar een klein hoekje in mijn gedachten. Dat was moeilijk hoor, ik had me er namelijk al op ingesteld de tas volgende week te gebruiken tijdens mijn citytrip naar Edinburgh (jammer dat je daar geen uitgebreid artikel over hebt trouwens!). Ik had me er al bijna bij neergelegd om mijn oude, versleten Eastpak te gebruiken…

  Maar nu. Hier. Die Fjällräven tas.
  In de juiste kleur. Het goede formaat.

  Wat zou die goed bij mijn Edinburgh outfit passen. Bij mijn nieuwe zwart wit Nordstrom jas, mijn favoriete zwarte high waisted jeans en mijn volledig zwarte nikes om de lange afstanden te overbruggen. Zwart + zwart + zwart + prachtig bordeauxrood? Killercombi. Ik heb al helemaal zin om lekker er Scandinavisch minimalistisch uit te zien in Schotland.

  Ik volg je op bloglovin, instagram en youtube! En ook al win ik waarschijnlijk niet, toch maar even zeggen dat het echt fijn is dat je naast het delen van je verhalen ook zulke fijne give aways host. Ik kijk al uit naar je volgende reisavonturen.

  • Laura 29 januari, 2015 at 17:41 Beantwoorden

   Wat lief, ik vind het altijd heel leuk als mensen wel reageren. Ik ben heel nieuwsgierig naar alle lezers die meelezen. Wat ontzettend balen dat je geen tas kon vinden! Ik heb nog niet genoeg gezien van Edinburgh voor een volledig artikel trouwens, ik ben er 2x kort geweest. Maar het is een waanzinnig mooie stad! :-) Klinkt leuk, je outfit. En thanks, leuk!

 36. lotte 29 januari, 2015 at 15:46 Beantwoorden

  Wat een leuke tassen!
  Ik zou voor de eerste tas van Herschel gaan, perfect voor mijn tripje naar Praag en Lissabon! Als ik op reis ben kleed ik mij vaak basic en comfortabel met neutrale kleuren. Meestal sneakers, skinney jeans/shorts en een t-shirt. Deze tas zou dan juist een eyecatcher zijn!

  Ook heeft deze tas ruimte voor een laptop, en laat ik nou net gisteren een laptop hebben gekocht!

 37. Denise 29 januari, 2015 at 17:47 Beantwoorden

  Hele leuke actie! Gister de foto op instagram al gedeeld en hier dan nog mijn outfit omschrijving erbij;)

  Over twee weken ga ik een weekje naar Rome dus de tas van Fjallraven komt zeer goed uit! Meestal draag ik gedekte kleuren zodat ik alles met alles kan combineren. Veel zwart, wit, grijs dus.
  Zie me nu al lopen in mijn zwarte skinny jeans met een zwart/witte streepjes top, gecombineerd met mijn favoriete fluffy grijze cardigan. De bordeauxkleur van de tas als eyecatcher!
  In maart staat Israel op de planning, daar zal het wat warmer zijn en dan combineer ik hem met een maxi rok of jeans short en simpel plain t-shirt.

 38. Leonie 29 januari, 2015 at 20:32 Beantwoorden

  Hoi! Super gave rode Kankentas :) Komend jaar ga ik op stedentrip met mijn moeder. Lijkt me super om met haar en deze tas door de straten van een oude stad te verdwalen! En de kleding… dat worden toch echt een vrolijk shirtje, jeans en gympen ;) Liefs!

 39. Diana 30 januari, 2015 at 08:11 Beantwoorden

  Leuke actie. Die bordeaux rode Fjallraven, WAUW! Wat is hij gaaf! Hij zal perfect zijn voor onze rondreis door west Amerika in mei. Mijn vriend loopt niet graag met een tas, dus als ik dat moet, dan wel stijlvol. Bij mijn casual outfit, jeansshorts, shirtje met witte gympen geeft de tas kleur aan het geheel. Daar word ik blij van. :)

 40. Chantal 31 januari, 2015 at 18:50 Beantwoorden

  Hoi Laura,
  Fijne actie weer. Ik ben verliefd op de rode Fjall Raven. Op mijn eigen Eastpack heeft poeslief gepiest : ( Ik wil dus graag weer op pad zonder nare luchtjes. x

 41. Marleen 3 februari, 2015 at 15:41 Beantwoorden

  Wauwie, leuk dit! Ook omdat je vraag me een goed excuus geeft om even weg te dromen bij toekomstige reisjes ;-) ik zou heel graag de mooie rode tas van Fjallraven meenemen als ik op bezoek ga bij mijn Canadese vrienden die een hostel in Nicaragua hebben geopend! Dat vooruitzicht is al tof genoeg zonder tas, maar iets met een kers en slagroom en taart… haha!

 42. Meilan 4 februari, 2015 at 15:10 Beantwoorden

  Die van Herschel is echt zo leuk! Daar ga ik voor! Samen met kleurrijke, losse broek en een wit truitje. Kan niet missen! Hoewel, ik vrees dat ik de tas onmiddellijk kwijt zal zijn aan mijn vijfjarige dochter ;-) Dus dan maar even haar outfit: jeansshortje en roze, polkadot topje.

 43. Maria Petronella 4 februari, 2015 at 18:25 Beantwoorden

  Een mooie rugzak is voor een juf reuze handig,
  En voor de ontlasting van de rug verstandig.
  Deze vrolijke rugzak uit de Pop Quiz serie van Herschel rugzak,
  Is voor elk schooljaar een heerlijk gemak.
  Bovendien heb ik dan een exclusieve rugzak die niet iedereen heeft,
  Design, sterk en apart dus vraag ik heel beleefd.
  Mag ik met deze rugzak het nieuwe schooljaar of vakantie beginnen,
  Want deze mooie rugzak ga ik vast en zeker beminnen.

 44. Anita H. 10 februari, 2015 at 01:07 Beantwoorden

  Allebei hartstikke mooi, maar ga voor de Fjällräven. Omdat die wat neutraler is. En ik zou ‘m gewoon met elke mogelijke reisoutfit combineren.

Post a new comment

Lees ook: