TRAVEL / Korte film: around the world in five minutes

19

Ik ben een beetje zielig. Ik moet er blijkbaar ook eens aan geloven, ik krijg verstand. Helaas in de vorm van de welbekende kiezen. En eentje dacht ‘goh, laat ik eens heel moeilijk doen en gaan ontsteken en doortrekken in d’r kaak want dan houdt ze d’r mond een keer’. Wederhelft vindt het lekker rustig, ik kan niet meer praten. Ja, dat is een ramp voor deze spraakwaterval. En ik schijn nu op een Laaf te lijken met mijn hamsterwang. En ik ga dit weekend naar Antwerpen om in te kopen en te genieten van de zon en hippe afspraken bij hippe tentjes en dan…lijk ik dus op een Laaf. En dat ik niet zo goed kan eten doet ook niet veel goeds. Daar gaat mijn reputatie.

Laten we hopen dat ik er dan tenminste verstandig uitkom.

Aangezien ik nu dan toch eens rustig aan moet doen heb ik een filmpje gevonden. Een prachtig filmpje van Kien Lam. En niet zo’n standaard filmpje met standaard beelden, maar fijne straatbeelden. Kien Lam is een geweldige fotograaf die heel de wereld over reist. En hij doet ook hele hele hele mooie bruiloft-reportages dus dat mag hij ooit ook doen voor me, vindt ‘ie vast leuk. Dit is zo’n fijn filmpje dat ik direct een ticket-around-the-world wil boeken…..Kijk, geniet en ga mee.

Cultuur, LIFESTYLE, Lifestyle, TRAVEL, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

19 comments

  1. Karlijn 4 juli, 2013 at 18:04 Beantwoorden

    Wat een mooi filmpje! Maar het wordt lekker weer, dus dan kan je lekker ijsjes ‘slurpen’, mojito’s drinken. Net als gazpacho (dat is toch zomers) en oja bier! Dan wordt het vast nog wel leuk toch?! Veel plezier dit weekend en hopelijk gaat het snel beter.

Post a new comment

Lees ook: