TRAVEL / Reisfilm: In Fifteen Seconds #2

18

Een tijdje geleden introduceerde ik in de 5unday’s Pleasures ons nieuwe side project: In Fifteen Seconds! Een paar weken geleden plaatste ik de eerste tien Instavideo’s en het is tijd voor een tweede overzicht van deze mini filmpjes op What About Her.

Ik maak al sinds 2013 de welbekende What About Her travel movies (samen met mijn briljante man natuurlijk) voor What About Her, en ben dit jaar van plan veel meer met video te gaan doen. Ik ben alleen nog hard op zoek naar een juiste invulling, want ik geloof niet dat jullie op vlogs van mij zitten te wachten. Ook op mijn Instagram deel ik af en toe een korte video, maar deze dwarrelen los door al mijn reisfoto’s en persoonlijke updates (ook heel leuk om te volgen natuurlijk, doe jij dat al?) en daarom speelde dit idee al een tijd door mijn hoofd. Een nieuw IG account waar ik enkel korte reisvideo’s van vijftien seconden deel, @infifteenseconds, variërend van bestemmingen, mensen, eten & overnachten op reis. Hopelijk kan ik zo mensen weer op een andere manier inspireren. Het is in ieder geval genoeg om mensen te laten dromen. Het lag een tijdje stil, maar ik heb er leuke plannen mee en vind het heel leuk als je me ook daar zou willen volgen. Ook liggen er nog vier grote reisfilms op de plank. Binnenkort worden jullie weer overspoeld met toffe reisfilms.

Voor nu, geniet van deze acht korte filmpjes van vijftien seconden, variërend van Barbados tot Palawan en Jordanië tot Gambia. Zet je geluid aan en reis in een paar seconden de wereld over.

In Fifteen Seconds, Travel Movies, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

18 comments

Post a new comment

Lees ook:

Fridiary #11

Fridiary. Het dagboekje op vrijdag. Persoonlijke nootjes tussen de droombestemmingen door. Een klein kijkje in mijn leven. Momentjes delen. Grootse dagboekjes met kleine telefoonfotootjes en kleine woordjes.   ...