TRAVEL / Reisfilm: In Fifteen Seconds #1

28

Een tijdje geleden introduceerde ik in de 5unday’s Pleasures ons nieuwe side project: In Fifteen Seconds! Een paar weken verder hebben we al een aantal filmpjes geplaatst en is het tijd voor een eerste overzicht van deze mini filmpjes op What About Her. Ik deel vandaag tien Instavideo’s.

Ik maak al sinds 2013 de welbekende travel movies (samen met mijn briljante man natuurlijk) voor What About Her, en ben dit jaar van plan veel meer met video te gaan doen. Ik ben alleen nog hard op zoek naar een juiste invulling, want ik geloof niet dat jullie op vlogs van mij zitten te wachten. Ook op mijn Instagram deel ik af en toe een korte video, maar deze dwarrelen los door al mijn reisfoto’s en persoonlijke updates (ook heel leuk om te volgen natuurlijk, doe jij dat al?) en daarom speelde dit idee al een tijd door mijn hoofd. Een nieuw IG account waar ik enkel korte reisvideo’s van vijftien seconden deel, @infifteenseconds, variërend van bestemmingen, mensen, eten & overnachten op reis. Hopelijk kan ik zo mensen weer op een andere manier inspireren. Het is in ieder geval genoeg om mensen te laten dromen. Het lag een tijdje stil, maar ik heb er leuke plannen mee en vind het te gek als je me ook daar zou willen volgen.

Tijd voor een overzicht. Tien korte filmpjes van vijftien seconden. Zet je geluid aan en reis in een paar seconden de wereld over.

In Fifteen Seconds, TRAVEL, Travel Movies, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

28 comments

 1. Iris 16 juni, 2015 at 08:57 Beantwoorden

  Ja, ik ga dit ook volgen. Hier word ik gewoon heel blij van. Ongelofelijk ook hoeveel je kunt laten zien in 15 seconden!
  Keep the movies coming:)!
  Liefs,
  Iris

 2. Nicetobeout 16 juni, 2015 at 09:41 Beantwoorden

  Oh geweldig! En ook erg ADHD proof (iets met korte aandachtsspanne haha) Goedgekeurd dus ;) En ik heb nog een leuk idee: een openbare Spotify playlist met al die heerlijke liedjes die jij altijd onder de filmpjes zet. Ik zou mij graag abonneren!

  • Laura 17 juni, 2015 at 15:22 Beantwoorden

   Hahaha! Leuk compliment. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig wat je van mijn langere reisvideo’s vindt…(geen vlogs, maar langere sfeerimpressies van een minuut of twee!). Zie travel movies :)!

Post a new comment

Lees ook:

Riga Letland

Fridiary #4

De Fridiary. Dagboekje op vrijdag. Persoonlijke nootjes tussen de droombestemmingen door. Een klein kijkje in mijn leven. Momentjes delen. Grootse dagboekjes met kleine fotootjes en kleine woordjes. Een ...