TRAVEL MOVIE / Barbados, Caribbean

96
Crop over Festival Barbados

Het is weer zover, de volgende reisfilm is klaar. Ga even mee naar Barbados. Een klein, paradijselijk eiland met vele gezichten in het midden van een turquoise oceaan in de Caribbean. De reden waarom we naar dit eiland mochten vertrekken is het Crop Over Festival, een groot festival vol dansende, kleurrijke Bajans.

Kijk mee naar prachtig blauwe zeeën met kleurschakeringen waar ik zo warm van word. Loop mee langs witte stranden, werp een blik op de palmbomen. Verbaas je over de woeste, bergachtige kant en verplaats je in de mooie, open, enthousiaste bewoners. Stop een veer tussen je haren en dans mee tijdens feestelijke avonden, probeer je een eilandleven voor te stellen in de vrolijk gekleurde houten huisjes. Voel de wind door je haren. Duik mee onder water en zeg meneer Schildpad gedag. Luister naar de muziek, visualiseer je een rum punch in de hand. Ik neem je mee.

Lees hier het eerste reisverhaal over Barbados. Zet je muziek aan en geniet. Ik hoop dat ik jullie weer heb meegenomen. Duimpje omhoog op YouTube is lief, abonneren ook. Oh, en kijken tot de laatste seconde – je wil de toegift niet missen, believe me.

Barbados, Beach Life, Caribbean, DESTINATIONS, Local Life, TRAVEL, Travel Category, Travel Movies, TRAVEL MOVIES, Travel Stories

Leave a reply

96 comments

 1. Elisse 2 september, 2014 at 08:34 Beantwoorden

  Hahahahaha, bedankt dat je me tot het einde liet kijken ;-) Oooh die schildpad, ik ben helemaal verliefd op die beesten sinds mijn reisje naar Curaçao… Wat een heerlijke, serene beelden.

  • Laura 2 september, 2014 at 09:29 Beantwoorden

   Thanks! Film skills credits voor mijn vriend. We gebruiken voor deze films gewoon onze spiegelreflex (Canon 55D!). Het nummer komt van een rechtenvrije muzieksite, is dus geen commercieel nummer. Ik zal de naam van het nummer zo even opzoeken!

   • Melissa 2 september, 2014 at 11:05 Beantwoorden

    Heb hem al geshazamt, haha! nou inderdaad credits, want filmen is en editen is best lastig. Met een spiegelreflex maak je sowiso mooie beelden en filmpjes, en helemaal als je veel reist en alles vast legt is zo’n camera een must. Ik wil er graag een, maar dat is nog even sparen. Eerst maar een Nikon Coolpix, ik wil toch een camera mee naar Ijsland!

    • Laura 2 september, 2014 at 11:21 Beantwoorden

     Haha, mooi! Klopt, maar mijn vriend is professioneel filmmaker (www.arteffects.tv)…Dus vandaar! ;) Haha. Jaaa, het is echt een must en ze zijn zo duur niet meer, op zich. Gaaf dat je naar Ijsland gaat!

     • Melissa 2 september, 2014 at 11:41

      Jaa Ijsland lijkt me te gek. Oh kijk dan is het logisch dat hij dat kan, haha. Ik kom even terug op dat liedje, Shazam heeft de verkeerde opgepakt….weet jij de naam van het liedje ?

     • Laura 3 september, 2014 at 14:00

      Hi Melissa, ik heb het even opgezocht. Het liedje heet painting pictures, zonder artiest, het is een rechtenvrij nummer van een site (daar betaal je flink voor) en deze kan je nergens na luisteren, downloaden of iets anders…Sorry! (maar des te origineler, haha!)

 2. Laura 2 september, 2014 at 09:25 Beantwoorden

  Wat een heerlijke film weer zeg! Ik vind het maar al te knap dat jullie hem zo kort kunnen houden.. Ik heb ook net mijn eerste gemaakt maar die is wel over de vier minuten haha.
  En die toegift GEWELDIG!

 3. JenNy 2 september, 2014 at 13:01 Beantwoorden

  haha dat einde!! Wat is de video weer mooi. Gebruiken jullie nou de gopro? Vind de manier van filmen ook altijd zo gaaf! JE vriend is cameraman toch? Je kunt zien dat hij erin geschoold is! Of is het zelfstudie?

 4. serce 4 september, 2014 at 18:09 Beantwoorden

  Ooo heel mooi! Jouw reisfilms hebben me geïnspireerd om ook te proberen reisfilmpjes te maken. Pas nog de eerste gemaakt van een reis in Zweden (met hulp van le bf). Ik heb nog veel te leren, maar het is zo leuk :-). Dank je wel daarvoor <3 xx

 5. Rosie 4 september, 2014 at 19:23 Beantwoorden

  Ooh wauw meid wat een ge-wel-di-ge film weer.. Haleluja! Jullie zijn echt allebei zó ontzettend goed in wat jullie doen. Zo gaaf om te zien! Wou dat ik zo’n creatief talent had :)!

  Beloof je ons nog heeeeel lang blij te maken met van die mooie video’s?!

  Liefs Rosie

Post a new comment

Lees ook: