TRAVEL MOVIE / Turkije – Alaçati

62
Alaçati Corendon

Deze week staat volop in het teken van het mooie Alaçati, en een reisfilm mocht niet ontbreken. Ondertussen pak ik mijn tas in voor Barbados (en die leuke man van me gaat mee om, jawel, een reisfilm te maken!) – vanavond slapen we weer in het mooie CitizenM naast Schiphol door de vroege vlucht van vrijdag.

Zweef mee langs de mooie baai, neem een duik in het kristalheldere water, geef die mooie marktman een glimlach en de surfers een knipoog. Verdiep je in traditionele kookkunst, verbaas je ook over de kleurrijke bloemen, kriebel die leuke kat door zijn vacht. Wandel mee door de pittoreske straatjes, stap ook op een surfplank en voel de wind door je haren blazen. Alaçati is een verborgen parel, een rijzende ster aan de oostelijke Middellandse Zee.

Lees hier het eerste reisverhaal en hier het tweede reisverhaal over Alaçati.

Ik hoop dat ik jullie weer heb meegenomen. Duimpje omhoog op YouTube is lief, abonneren ook.
Met dank aan Corendon!


Turkije heeft nog zo veel meer te bieden. Kan je ook niet wachten om de vele wonderen van dit magische land te ontdekken? Bekijk dan eens de aanbiedingen van last minute trips naar Turkije

Azië, Beach Life, DESTINATIONS, Europa, Local Life, TRAVEL, Travel Category, Travel Movies, TRAVEL MOVIES, Turkije

Leave a reply

62 comments

 1. Josianne 31 juli, 2014 at 07:12 Beantwoorden

  Wauw, wat een prachtig filmpje weer Laura. Net als bij alle andere filmpjes krijg ik kippenvel, zelfs in een bloedheet kantoor. Geniet ook van Barbados! (ik kan nu al niet wachten tot de film)

 2. Laura 31 juli, 2014 at 11:11 Beantwoorden

  Wat een heerlijk filmpje weer zeg! Elke keer als ik weer zo’n filmpje van je zie denk ik: Ik moet ook meer filmen tijdens tripjes. Maar uiteindelijk doe ik het nooit.. xD

 3. Sanne 31 juli, 2014 at 12:40 Beantwoorden

  Ik zit bijna huilend te zwoegen op de laatste loodjes van mijn scriptie. Ik ga zo mijn stille plekje even verlaten om je film te kijken. Want ik weet nu al dat dat gaat helpen! :)

 4. Anouk 31 juli, 2014 at 19:53 Beantwoorden

  Oooooohh chick, wat heb ik weer genoten. Wat een prachttigggeee film! Wat een mooi plaatsje zeg, helemaal anders dan al die(hmm) minder leuke veel te toeristische plaatsjes. Heeeel veel plezier op Barbados <3<3. Tot snel!!

 5. nenacecilia 9 augustus, 2014 at 08:22 Beantwoorden

  Heel mooi waarschijnlijk! Ik heb hem bij ‘later bekijken’ op youtube gezet; Ben nu op het werk :) Ik ben benieuwd naar je reisverslag van Barbados. Waarschijnlijk fantastisch! Kan bijna niet anders ;-)

 6. Vanessa 10 augustus, 2014 at 12:18 Beantwoorden

  Lieve Laura,
  In deze tijd van heel veel werken weinig vrije tijd… De tijd van nadenken over hoe gooien we het roer om, om nog meer te doen waar we van houden: reizen… Kijk ik naar je filmpjes en word ik er blij van! Thanks. Blijf vooral genieten van ieder reisje, want het is een cadeau!
  Liefs Vanessa

 7. antonette - we12travel 16 augustus, 2014 at 09:46 Beantwoorden

  Wat een fijn filmpje Laura! Ik zal die vent van mij, zodra hij weer eens in het land is, eens een schop onder z’n … geven om al die uren film die we inmiddels verzameld hebben om te zetten in iets moois. Ga je volgen (ohnee, abonneren heet dat toch?) op Youtube!

Post a new comment

Lees ook:

5unday’s pleasures #19

Het is alweer tijd voor de 19e 5unday’s pleasures! Op zondag deel ik graag vijf pleasures – simpelweg vijf dingen die ik wil delen en ...