TRAVEL / Over een huisje in Zeeland, een offline zomer, vriendinnen & meer

21
Vacanceselect Weekend

HOI!

Even kort bijkletsen, daar is het wel weer eens tijd voor. Binnenkort zal ik een uitgebreide update schrijven, op dit moment land ik net weer op aarde én ben ik flink aan het bijschrijven. Ik genoot deze zomer van een vrijwel offline periode op planeet Laura, zoals een lezer dat zo mooi omschreef.

Na twaalf jaar online geweest te zijn had ik dat wel even nodig. Ik las ontelbare boeken, genoot van zwoele zomeravonden, leerde eindelijk koffie drinken, luisterde plaatjes bij het leven, werkte mijn nieuwe idee uit tot een compleet nieuw project, zocht een team bij elkaar, en een stagiaire, plande concerten met Liv, dronk vele drankjes met Anouk en Sharon en Chantal en Mandy en Nieke (ik word WEER tante!) , ging een paar keer op en neer naar Eva in Berlijn, parkeerden we de camper bij Maaike en papa en heide en bossen, genoot ik van m’n liefde des levens, barbecuede met vrienden in Arnhem, begon weer met mijn grote Vakantiebeurs opdracht (yay!) en maakte een doorstart van webredacteur voor Foodies Magazine naar online marketeer voor de uitgever van dit + een stapel meer magazines, was in Namibië en Ijsland en Canada en schreef… niets. Ik zat vooral veel in mijn hoofd. Ik deel vaak mijn hele hebben en houwen, maar op dit moment laat ik mijn hoofd mijn hoofd maar even zijn. Ik voel me echt heel blessed met de mensen om me heen en genoot flink van de offline tijd met m’n dierbaren.

Zo was ik afgelopen maand met vriendinnetjes Marthe, Henriek, Helen en Denise + aanhang een weekend in Zeeland, en wat heb ik daar van genoten. Zeven stuks lieve mensen om me heen in een huisje aan zee. Een perfect nazomer weekend. Ik boekte een villa via Vacanceselect. De villa staat aan zee in Roompot Vakantiepark Cadzand-Bad en bleek met acht personen ideaal. Tipje met een grote groep hoor, ook nu in de herfst. Schitterende seizoen en een ideaal moment om er nog even lekker tussenuit te gaan. Vier slaapkamers, twee badkamers, een sauna, een tuin en uitzicht op het water én op vijf minuutjes lopen van het strand.

Met een kar vol boodschappen kwamen wij als eerste aan en stond het huisje binnen no time vol met allerlei lekkers. En wijn. Veel wijn. En muziek. En bordspelletjes. De hele nacht heb ik gelachen, gekletst, herinneringen opgehaald en nieuwe herinneringen gemaakt. We zijn ‘de club van vijf’ sinds een jaar of tien en Marthe ken ik zelfs al 15 jaar, en we zien elkaar tegenwoordig te weinig met z’n allen tegelijk. De volgende dag werd brak gespendeerd op het strand, de avond en de nacht bestond uit een barbecue en ’30 seconds’ – mijn nieuwe verslaving. Zondag werd er gebowld op het park (hoe burgerlijk, maar wat heb ik gelachen) en genoten van het mooie Zeeuwse. Dit weekend had ik nodig. Meisjes, ik mis jullie.

Vacanceselect Weekend

Vacanceselect Weekend

vacanceselectweeend-3

Vacanceselect Weekend

vacanceselectweeend-4

Vacanceselect Weekend

Vacanceselect Weekend

Vacanceselect Weekend

Vacanceselect Weekend

vacanceselectweeend-20

Vacanceselect Weekend

Vacanceselect Weekend

Vacanceselect Weekend

vacanceselectweeend-13

Vacanceselect Weekend

DESTINATIONS, Europa, Nederland, TRAVEL, Travel Stories, Zeeland

Leave a reply

21 comments

 1. Kim 26 september, 2016 at 11:13 Beantwoorden

  Goed dat je lekker voor jezelf hebt gekozen en lekker hebt genoten van je offline zomer. Snap wel goed dat soms je hoofd vol blijft en dat je verhalen dat even moeten wachten. Hoop dat ze wel komen, ben vooral heel benieuwd naar Ijsland. En, gefeliciteerd met je nieuwe job! X

  • Laura 26 september, 2016 at 11:54 Beantwoorden

   Lief dat je dat zegt, dankjewel! Oh ja, ze komen zeker. Ik ben al de hele ochtend aan het schrijven en ook Ijsland komt gauw. En dankjewel, deze nieuwe opdrachten (en oude waar je opnieuw voor wordt gevraagd) zijn heel fijn!

 2. Iris 26 september, 2016 at 15:28 Beantwoorden

  Wat heerlijk om even een zomer offline te zijn. Ik ben deze zomer ook weinig online geweest en het beviel mij heel goed. Super leuk dat je een paar keer naar Berlijn bent geweest en lekker met vrienden in een huisje hebt gezeten, heerlijk! Ik ben heel benieuwd naar al je verhalen, maar neem vooral de tijd. Ik geniet trouwens ook ontzettend van je Canada-foto’s, wauw!

 3. Elisa 26 september, 2016 at 16:16 Beantwoorden

  Klinkt als een heerlijke zomer! Dat huisje ziet er goed uit, fijn om zo even met vrienden weg te zijn. Ben heel benieuwd naar je verhalen over IJsland en Canada, je foto’s op insta waren prachtig!

 4. Stéphanie 26 september, 2016 at 20:17 Beantwoorden

  Zo zie je maar weer dat ver reizen geweldig is maar thuis zijn met je dierbare is ook wel eens nodig. Tijd voor jezelf, en gelijk heb je. Ik ben erg benieuwd naar je IJsland en Canada verhalen. Ik heb genoten van je foto’s en zag ze zelfs een paar keer terugkomen op het IG en FB account van Tourism Jasper, dubbelop genieten dus ;)

 5. Kim 29 september, 2016 at 11:18 Beantwoorden

  Heerlijk even die me time. Even offline uit de gehaaste wereld. Ik herken dat zo. Oh, en die leuke, boho blogs ben ik al voor je aan het verzamelen. Ik hoop dat deze drukke nomad nog mee mag doen :)

Post a new comment

Lees ook: