TRAVEL / Op zoek naar de meest inspirerende bohemian plekjes op aarde? THE BOHO GUIDE is LIVE!

29

THE BOHO GUIDE IS LIVE! Hier ben ik de afgelopen maanden – samen met een geweldig team – ontzettend druk mee geweest – een site VOL met mooie, bohemian plekjes. Iets dat ik absoluut heb gemist, iets dat er nog niet bestond en iets dat ik dus ben gaan uitwerken. Een team van wereldreizigers heeft samen met mij hard gewerkt om de site alvast wat te vullen, en uiteraard wordt The Boho Guide dagelijks bijgevuld. Stagiaire Anouck mocht al een paar tripjes maken voor The Boho Guide waaronder een persreis naar Indonesië. Ik ben hysterisch blij en zo benieuwd wat jullie er van vinden!

 
The Boho Guide is de ultieme collectie van de meest inspirerende bohemian plekjes op aarde. Er zijn ontelbare reizigers, dromers, hippies, creatievelingen en digital nomads op zoek naar de perfecte boho spot.

The Boho Guide is de eerste internationale online reisgids in bohemian stijl, from one free spirit to another. Het reizende team achter The Boho Guide verzamelt de meest bijzondere accommodaties, vertelt je waar je moet zijn voor het lekkerste eten in bohemian sfeer en wijst je de weg naar winkels die de mooiste boho spullen verkopen.

THE BOHO GUIDE

the boho guide

THE BOHO GUIDE

THE BOHO

Waarom boho? De bohemian lifestyle is een gevoel, een manier van leven. The Boho Guide draait om deze bohemian escapes, met een knipoog naar de wild child die houdt van natuur, yoga, design, vintage, urban jungles, boomhutten, katten, hangmatten en kampvuurtjes. Het zijn deze boho plekken die je inspiratie geven, die je op blote voeten laten dansen en de wereld willen laten ontdekken.

THE GUIDE

Er zijn een hoop bijzondere plekken in de wereld om te slapen, eten en shoppen – als je weet waar je moet zoeken. The Boho Guide neemt je mee op reis langs de meest inspirerende boho plekken op bestemmingen over de hele wereld, voor elk budget. Elke plek in de gids is persoonlijk bezocht door het internationale team van The Boho Guide. Deze wereldreizigers delen hun bijzondere en geheime ontdekkingen met je en vertellen vanuit persoonlijk oogpunt een verhaal over deze bohemian hotspots. The Boho Guide zoekt naar plekken met een authentieke boho vibe die een onvergetelijke indruk achterlaten en je raken – of het nu een simpele bamboe hut, een luxe eco-lodge of dat onbekende junglecafé op de hoek is.

boho1

TBG

boho3

boho4

boho5

boho6

boho7

boho8

En en en en en en?

DESTINATIONS, Hotspots, Must Eat, Must Shop, Must Sleep, The Boho Guide, TRAVEL, Travel Must Do's, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

29 comments

  1. Anna 8 december, 2016 at 12:44 Beantwoorden

    IK VIND DIT ZOOOO TOF! Heel erg leuk dat jullie nu live zijn. En wat ziet de site er prachtig uit <3. Hier ga ik ZO HARD gebruik van maken. Looove it! (Zo… Enthousiasme overload, haha!)

  2. Caro 9 december, 2016 at 06:41 Beantwoorden

    Ohhh ik vind hem zo gaaf geworden! Heb nu al gave plekjes gespot die ik zeker wil gaan bezoeken! Die foto’s alleen al maken dat ik snel weer op reis wil gaan, hihi. Echt een heel gaaf idee van je!

  3. Flavia 10 december, 2016 at 18:56 Beantwoorden

    Aaah wat tof! Gefeliciteerd met jullie lancering! Ik ga zeker gebruik maken van TBG (ik ga in zomer 2017 in mijn eentje 3 weken backpacken in Sri Lanka en heb dankzij TBG een aantal toffe plekjes gevonden!).

Post a new comment

Lees ook: