TRAVEL MOVIE / Zuid-Afrika

53
Tafelberg

Zuid-Afrika. Zeven jaar geleden mocht ik haar mijn thuis noemen. Mijn thuis werd er mijn hart, mijn hart werd mijn leven en mijn leven herinneringen, de mooiste ooit. Het is een thuis dat blijft lonken. Een brokje hart heb ik er gelaten en ik bracht dit jaar weer een nieuw stukje Laura naar dit waanzinnig mooie land. In die zeven jaar heb ik watervallen gehuild en sterren gelachen. In die zeven jaar groeide ik tot wie ik nu ben, vol liefde voor het alles en niets.

Na zeven jaar blijkt Zuid-Afrika nog steeds met stip op nummer één te staan. Het is een gevoel dat ik niet uit kan leggen. Ik zet weer voet op deze bodem vol warme herkenning en fluisterende avonturen en voel me in één klap compleet. In die zeven jaar zag ik ontelbare culturen, sterren, watervallen, bergen, jungles, mensen, steden en werd ik op alles en de wereld een beetje verliefd, maar weer voet op Zuid-Afrikaanse bodem en ik weet genoeg. Het was alles en dat is het nog steeds. Ik weet niet wat het is, maar ik weet wat het met me doet. En dat stukje thuis omarm ik. Ooit breng ik de rest van mijn hart naar huis en neem ik geen afscheid meer.

Kijk je mee naar de liefde van mijn leven?
Geluid & HD aan en droom deze fijne dromen even met me mee.

MEER?

Voor meer reisfilms verwijs ik je door naar het What About Her YouTube kanaal!

Afrika, DESTINATIONS, Local Life, Nature, TRAVEL, Travel Category, Travel Movies, TRAVEL MOVIES, Zuid-Afrika

Leave a reply

53 comments

 1. Robin T 18 september, 2016 at 11:42 Beantwoorden

  Wauw! Wat een bijzonder land.. Maar wat heb je het ook ontzettend mooi vast gelegd! Echt heel mooi, het geluid past helemaal bij het dromige plaatje. Prachtig!

 2. Femke 13 oktober, 2017 at 12:50 Beantwoorden

  Super mooi om te zien!

  Ik ga over een week naar Zuid-Afrika om onderzoek te doen, maar ‘voelde’ Zuid-Afrika tot dit filmpje nog niet. Heel erg bedankt!
  Heb jij nog tips voor daar? Wij gaan 7 weken, waarin wij de eerste week naar Johannesburg, St. Lucia, Bloemfontein en Drakensbergen gaan en eindigen in Ritchie waar wij nog 6 weken verblijven.

  Super mooi! Liefs Femke

Post a new comment

Lees ook: