TRAVEL MOVIE / Griekenland – Zakynthos

49

Zakynthos, wat deed je me goed. Je bent een oase van rust, romantiek, feta, wijn, tzatziki, geheime plekjes, glinsterend water, een omhelzende lucht en warme stralen zonneschijn.

Een tijd terug vertrokken we naar het Griekse eiland Zakynthos. Met onze oldtimer verkennen we Nederland, maar ook op reis kunnen we nu een auto huren. Hoe fijn is dat? Op de luchthaven stond er dus mooi een auto voor ons klaar en we hebben heel wat kilometers afgelegd op dit fantastische eiland. Wat was het heerlijk om zelf rond te mogen rijden en de mooiste plekjes te kunnen ontdekken. Lees hier meer reisverhalen over het Griekse eiland Zakynthos. In vijf dagen hebben we het eiland uitgespeeld. Uiteraard legden we het vast. Zakynthos is ook een ideale herfstbestemming, dus wat let je? Kijk maar mee en geniet.

Een fijne reisvideo over een fijn eiland.

Met dank aan Corendon.

Beach Life, DESTINATIONS, Europa, Griekenland, Nature, TRAVEL, Travel Category, TRAVEL MOVIES, Travel Movies, Zakynthos

Leave a reply

49 comments

 1. Marijke 8 oktober, 2015 at 08:53 Beantwoorden

  Wauw, knappe montage! Hoewel de stijl herkenbaar is, blijft elke film toch wel wat anders. Ik blijf het heerlijk vinden om naar te kijken!! Wat een mooie kleuren heb je daar ook, heerlijk om bij weg te dromen!

 2. Josianne 8 oktober, 2015 at 08:57 Beantwoorden

  Ja ok, ik kon het toch niet laten en heb hem dus gewoon bekeken. Wat een prachtfilmpje weer! Hij had van mij echt nog veel langer mogen duren haha. Dat helder blauwe water, mijn hemel, mag ik daar nú naartoe? Het ziet er zo fijn en lekker warm uit.

 3. Fleur Sophia 8 oktober, 2015 at 12:41 Beantwoorden

  Oh wauw, wat een prachtig filmpje! Wilde dat ik zoiets in elkaar kon zetten! Heb toevallig gister mijn sfeerimpressie filmpje van Berlijn online gezet, maar dat is niks in vergelijking bij deze, haha!

 4. Eva 13 oktober, 2015 at 17:40 Beantwoorden

  Jeetje, jullie blijven me verbazen met de video’s. Het is jullie stijl, herkenbaar, maar toch elke keer net weer anders. Fijne muziek en mooi in elkaar gezet! Lijkt me echt een mooi eiland, zo dichtbij eigenlijk..

 5. Denise - Follow my footprints 28 april, 2016 at 09:45 Beantwoorden

  Mooi!! Ik kan niet wachten! Volgende week ben ik er!! Ik heb de film net pas voor het eerst bekeken, terwijl ik het al zo lang van plan was. Nu had ik mezelf eindelijk even een paar relaxminuutjes gegund omdat de stress zo ongeveer uit mijn oren komt vanwege wat ik allemaal nog moet doen voordat ik zondag vertrek. Niet zo zeer druk qua inpakken (dat doe ik zaterdag pas) maar blogs die nog af moeten (voor andere sites).
  Hoe dan ook: wat een heerlijk wegdroomfilmpje! Mooie beelden. En wat een prachtige muziek hebben jullie erbij gezocht.

 6. Lisa 9 mei, 2016 at 18:47 Beantwoorden

  ooooooh, wat ziet dat er goed uit! Ik ga er dus over een paar dagen heen dus was benieuwd hoe dat eruit zag zo ongeveer. Van Foursquare en Instagram werd ik niet veel wijzer. Maar bedankt voor dit toffe filmpje! Wie weet kan ik ook die heerlijkheid meenemen in mijn video!

 7. Denise - Follow my footprints 10 mei, 2016 at 06:13 Beantwoorden

  Hé, doordat er door Lisa nog gereageerd werd heb ik nóg een keer naar het filmpje gekeken net en ik krijg meteen weer heimwee! Het mooie bruggetje (waar jij zoals ik in een andere post las een paar keer over heen en weer gelopen bent) was nu net afgesloten toen wij er waren helaas. Ik denk omdat ze nog met het strandje aan de andere kant bezig waren. Maar weer andere mensen hadden het geluk wél een naar Cameo te kunnen.
  Ik ga nú mijn foto’s en filmpjes inladen en bekijken. Ik word er helemaal blij van!

Post a new comment

Lees ook: