TRAVEL MOVIE / Formentera in één minuut

45
Formentera

Op zoek naar een fijne herfstbestemming? Met alle liefde raad ik je Formentera aan, een puur paradijs. We vonden wat filmbeelden terug van onze fijne trip naar dit eiland en delen deze beelden graag nog eens. Formentera in één minuut.

Formentera is het onbekende zusje van Ibiza, maar minstens zo mooi. Hier wonen de echte hippies. Ik liep er met een grote glimlach rond, dronk wijn tussen de wijnranken, liep met blote voetjes door het turquoise water en reed door natuurparken op een rode Vespa. Ik staarde naar meeuwen en dolfijnen en zeewind streek zachtjes langs mijn huid. Langzaamaan werd ik verliefd. Jij ook?

Beach Life, DESTINATIONS, Europa, Formentera, Local Life, Nature, TRAVEL, Travel Category, Travel Movies, TRAVEL MOVIES

Leave a reply

45 comments

 1. Natasja 31 oktober, 2015 at 10:28 Beantwoorden

  Weer érg mooi, heerlijke beelden! Wat ik me altijd afvraag, vind je het niet jammer dat je vriend (bijna) nooit op film staat? Lijkt me juist leuk om later terug te kijken en dat jullie er beide opstaan! Hij filmt waarschijnlijk alles, dus het zal misschien lastig gaan?

  • Laura 31 oktober, 2015 at 12:43 Beantwoorden

   Ik film hem ook wel eens (hij loopt in deze film bij de zee!) maar hij wil eigenlijk nooit op de film, hahaha. Vind ik ook jammer. Zelfs een foto samen kost moeite :’).

 2. Mellisa 31 oktober, 2015 at 14:29 Beantwoorden

  Een woord: Wow! Ik blijf me verbazen hoe jullie dit zo samen voor elkaar weten te krijgen. Alles komt ook gewoon spontaan over en dat is echt de kracht van een mooie travel movie. Niks is gemaakt en dat vind ik zo fijn van jouw video’s!

  • Laura 31 oktober, 2015 at 16:56 Beantwoorden

   Super lief! Dit was ook echt een cadeautje omdat we toch nog her en der een beetje gefilmd hebben. Fijn dat je dat ziet, het zijn ook ‘echte’ beelden van dat moment!

 3. Maris 1 november, 2015 at 19:28 Beantwoorden

  Na het stukje over Taiwan gelezen te hebben, wilde ik zeggen, wat is Azie toch mooi. Na het zien van dit filmpje denk ik, wat is Europa toch mooi :) Wat is de wereld toch mooi… En wat brengen jullie het mooi in beeld.

 4. Simone 1 november, 2015 at 20:59 Beantwoorden

  Hier wilde ik vorig jaar eigenlijk heen en toen is het Parga geworden, omdat ik Formentera best prijzig vond! Het ziet er zo hemels uit daar en zo kalm en rustig. Het lijkt me echt fantastisch. Geniet van Zuid Afrika meid en ik vond het super om je afgelopen donderdag te mogen ontmoeten! :)

  • Laura 1 november, 2015 at 21:54 Beantwoorden

   Jaaa, het is er ook zo fijn. Hopelijk een andere keer! :) Dagtrip vanaf Ibiza kan ook! En leuk om je te ontmoeten! ? Zuid Afrika is in februari, eerst Japan en Thailand! :)

Post a new comment

Lees ook: