TRAVEL MOVIE / Betoverend Nepal

123

Een nieuwe reisfilm. Nepal. Door alle reizen tussendoor staan er nog een stapel films op de plank, maar de afgelopen weken hebben we gewerkt aan deze nieuwste reisfilm. Een tweede Nepal film is onderweg, we hebben ontzettend veel beelden. Het is dan ook één van de mooiste reizen die ik heb gemaakt. Enjoy.

Ik neem jullie mee naar het waanzinnig mooie Nepal, het land waar ik zo hard voor viel. Naar chaotisch maar omarmend Kathmandu. Naar oneindige rijstvelden en glimlachende kinderen, naar heilige mannen en brandend vuur. Naar krachtige toppen en zijdezacht sneeuw. Naar de wind en de natuur op z’n mooist. Naar dagenlang verwonderen over de indrukwekkende Himalaya. Naar geschilderde ogen. Naar miljoenen gebedsvlaggetjes, Naar dansende zonnevlekken. Naar gelukzaligheid. Naar een moeras van chaos en schoonheid. Naar het alles en niets dat zich tegelijkertijd om me heen afspeelde. Geniet je mee?

 

Zet vooral je muziek aan, zet ‘m op full screen, droom weg en ben ook even in betoverend Nepal.
 

MEER?

Voor meer reisfilms verwijs ik je door naar het What About Her YouTube kanaal.

Mocht deze film je nog niet overtuigd hebben dat Nepal (ook na de aardbeving) op je wacht, geef ik je vijf redenen om dit jaar toch naar Nepal te reizen. Ze is het waard.

Credits voor mijn geliefde filmmaker & Tony, Pratik and Praveen for the amazing drone shots.
Met dank aan Turkish Airlines.
 
 

Annapurna, Azië, DESTINATIONS, Kathmandu, Nature, Nepal, Outdoor Adventure, Pokhara, TRAVEL, Travel Category, TRAVEL MOVIES, Travel Movies

Leave a reply

123 comments

 1. Josianne 25 augustus, 2015 at 05:32 Beantwoorden

  Ik kan (zoals gewoon bij jouw travel movies) niet anders zeggen dan: wauw. Wat een prachtfilm weer. Ik ken Nepal helemaal niet, maar door dit filmpje krijg je (denk ik) al een heel goed beeld. En dat meisje met het ijsje, wat een mooi kindje is zij. Die ogen, zo intens. Heel gaaf ook de delen die met de drone gefilmd zijn, dat je over een heel meer of stuk land over kunt kijken. Prachtig <3

 2. Marijke 25 augustus, 2015 at 06:09 Beantwoorden

  Wat een pareltje! Ik heb de film meteen 5x na elkaar bekeken, zo wondermooi vind ik hem ;-) Wat is Nepal mooi, die bergen, de mensen, die honkballer, die scène onder de brug… Is dat laatste stukje dan met een drone gefilmd?

 3. Lenneke 25 augustus, 2015 at 07:10 Beantwoorden

  wat een fijn begin van mijn dag! Wat een mooi land en wat doen jullie dat toch prachtig!!

  ( ik heb trouwens wel echt moeite moeten doen om een reactie achter te laten, omdat er steeds een ander artikel in beeld komt. Ligt misschien aan mijn telefoon hoor.)

 4. Sandra 25 augustus, 2015 at 07:24 Beantwoorden

  Waaauw! Wat een mooie film zeg, die muziek eronder is heel treffend, prachtig! En ik wil ook een drone, wat een toffe beelden aan het einde! Die brug, wat een toffe beelden zeg!

 5. Lizet 25 augustus, 2015 at 09:36 Beantwoorden

  Oooooh miiiijnnn gooood, wat mooi! Nepal is in 2,5e minuut helemaal naar boven op mijn verlanglijstje gekropen. Prachtig gefilmd en ZO MOOI. En een beetje een nieuw stijltje (vind ik?), I like!

 6. Linda 25 augustus, 2015 at 11:15 Beantwoorden

  Laura! Wat.een.masterpiece.is.dit. Echt prachtig! Je weet natuurlijk dat ik er zelf ben geweest en het is precies zoals op jouw film. Dat koetje met die vragende ogen…dropje! Kan niet wachten op meer. Wat een talenten zijn jullie.

 7. Eleni 25 augustus, 2015 at 17:29 Beantwoorden

  Wauw, echt prachtig! Ik kreeg er kippenvel van. Die muziek is zo goed gekozen. Het ‘nieuwste stijltje’ is echt helemaal goedgekeurd. Mooi mooi mooi!

 8. Kelly 26 augustus, 2015 at 16:11 Beantwoorden

  Oh Laura, wat is ie waanzinnig mooi geworden! Ik zat met tranen in mijn ogen, vooral omdat Nepal me zo nabij staat en die hele aardbeving me zo geraakt heeft. Het is zo´n intens mooi land, ik kan zeker na jouw nieuwe beelden niet wachten om volgend jaar voorjaar poging 2 te wagen om het nu wél met eigen ogen te gaan zien!

 9. Liselore | GRAB YOUR BAGS 30 augustus, 2015 at 15:15 Beantwoorden

  Wat belachelijk mooi! Ik wil niet weten hoeveel tijd in het editen heeft gezeten, maar wow.. Sowieso prachtig om Nepal nu op deze manier in beeld te brengen. Het heeft nooit perse bovenaan m’n lijstje gestaan, maar begin hierdoor toch te twijfelen ;) Ben erg benieuwd naar jullie volgende film!

Post a new comment

Lees ook: