TRAVEL | Een weekend lang dromen in Efteling Bosrijk met de tweeling

1

Laatst ben ik met Thomas en de meiden weer eens en weekendje naar het grootste themapark van Nederland geweest… de Efteling! Ik kwam hier als kind vaak en heb er ook nog een andere bijzondere herinnering liggen: ik regelde hier samen met de man van een vriendin een huwelijksaanzoek voor haar. Dat was geweldig!

Het is heerlijk om weer terug te zijn in mijn lievelingspretpark en wat een genot om die blije kleine koppies te zien. Zo vol verwondering! Voor ‘t eerst in een echte kinderachtbaan, het treintje, Roodkapje zoeken in het Sprookjesbos, de Droomvlucht, Villa Volta, ze kregen er geen genoeg van. Zo voel ik me ook altijd in de Efteling. Het voelt zo magisch aan en ik vind het zo uniek dat dit sprookjespark midden in de natuur ligt!

efteling bosrijk

Efteling

Efteling

Efteling

 

Slapen in Efteling Bosrijk

Wij sliepen in een eigen huisje (een Boshuys!) in Efteling Bosrijk. In Vakantiepark Efteling Bosrijk vind je luxe en sfeervolle vakantiewoningen, familiekamers en groepsaccommodaties. Deze huisjes liggen midden in de natuur en je loopt zo de Efteling in! Het vakantiehuis waar we verbleven was echt een fijne plek om te zijn of om af en toe even naar terug te gaan met de allerkleinsten. Er is een grote woonkamer met een keuken, eetkamer en zithoek, een toilet en buiten is er een mooi terras. Er zijn drie slaapkamers zijn te vinden op de eerste verdieping, samen met een bad, douche en aparte toilet. De details zijn zo leuk, zo moesten wij het hele weekend met een Klaas Vaak mutsje op lopen van de meiden. Een overnachting in de Efteling is altijd inclusief onbeperkte toegang tot het park en gratis toegang voor kinderen tot 3 jaar, dus dat kwam mooi uit!

Bosrijk zelf voelt al als een pretpark. Zo heb je het Badhuys, een overdekte waterspeeltuin met een peuterbad, een zwembad voor peuters en een 130 cm diep zwembad en ook is er een leuk restaurant, t Eethuys en een winkeltje, ‘t Kleyn Waerenhuys. Daarnaast veel natuur, bos en water en je vindt veel speeltoestellen op verschillende plekken in Bosrijk. Wij hebben elke dag uitgebreid ontbeten bij het restaurant en dat was een goede start van twee hele leuke dagen! Wat Marley en Luna ook fantastisch vonden was Klaas Vaak. Hij woont in dit vakantiedorp en zijn zandkasteel ligt in het midden van het meer. Elke avond komt hij een verhaaltje voor het slapengaan vertellen op ‘t plein. Een groot succes!

 

Zin in de Winter Efteling

Ik hoop eind dit jaar weer naar de Winter Efteling te kunnen gaan, dat vind ik zó’n gezellige tijd! Kampvuurtjes, sneeuw, warme chocolademelk… Can’t wait!

Efteling

Efteling

DESTINATIONS, Europa, Hotspots, Must Sleep, Nederland, TRAVEL, Travel Tips & Inspiration

Leave a reply

1 comment

Post a new comment

Lees ook: