TRAVEL / Debuut op het internationale filmfestival in San Sebastián, Spanje (video!)

32

Ik kan er eigenlijk kort over zijn. Ik besloot dat deze bestemming helemaal om het festival zou draaien. Het internationale filmfestival in San Sebastián. De korte film Paul, gemaakt door mijn vriend en Victor in Zuid-Afrika, werd geselecteerd (!) als eerste Nederlandse documentaire en zo maakten ze hun debuut op dit bekende filmfestival. De film was uitverkocht en ik ben nog nooit zo trots geweest. Wat maken hij & z’n team toch een mooie dingen. De film is inmiddels ook geselecteerd voor CineKid én het filmfestival in Cologne, en wie weet wat voor moois er nog komen gaat.

De stad San Sebastián zelf is ook waanzinnig. Maar ietwat onwennig maakte ik (los van wat Instagram plaatjes) voor het eerst geen foto’s voor What About Her en liet mijn schrijfboek in mijn tas. Ik trok mijn mooiste jurk aan en genoot gewoon met volle teugen van dit moment en hun succes.

Gelukkig was er wel een camera mee en werd er her en der wat gefilmd door Victor, de Arteffects partner van mijn vriend. Ook derde partner Paul én wij als trotse vrouwelijke pauwen reisden uiteraard mee en zo werden het hele fijne dagen. Victor legde het vast en maakte deze persoonlijke video. Een soort reisvideo, maar dan anders.

Kijken jullie mee?

San Sebas

Citytrip, DESTINATIONS, Europa, San Sebastián, Spanje, TRAVEL, Travel Category, Travel Stories

Leave a reply

32 comments

 1. Eva - eighty7 7 oktober, 2015 at 08:36 Beantwoorden

  Wat een toffe video, lekker snel en flitsend gemonteerd. En het is ook wel eens fijn om even met volle teugen te genieten zonder dat je bezig bent met fotografie of verhalen etc. Spannend wat de toekomst gaat brengen!

 2. Leonie 7 oktober, 2015 at 11:39 Beantwoorden

  Woah, dat filmpje vind ik heel inspirerend! Wat fijn dat het voor jullie zo lekker gaat (allebei! yes!) en dat je een beetje beloning krijgt na al het harde werken. Ben nu wel heel benieuwd naar de film :o Je hebt het er al zooo lang over, hahaha. En oja, wat straalt iedereen in die video! :-)

  (Stiekem hoop ik dat ik zoiets kan maken over mijn tijd in Melbs hier als mijn ouders er zijn. Dat sfeertje, aaah).

  • Laura 7 oktober, 2015 at 14:35 Beantwoorden

   Haha ahhh, het was ook heel fijn! En haha, niet té veel van verwachten hoor. Ze hebben het (een heel ander idee) in drie dagen moeten maken terwijl ze aan het vluchten waren. Maar zeker een mooie film!

Post a new comment

Lees ook: