TRAVEL / De hotspots van Nijmegen & WIN een weekendje weg!

127
Nijmegen

Afgelopen maand spendeerde ik een weekend bij de buren… Nijmegen! Zelf woon ik in Arnhem, en ondanks dat ik vroeger de Nijmeegse vierdaagse een aantal keer heb gelopen en af en toe in Nijmegen werk ken ik de stad niet heel goed.

Bij Nijmegen denk ik aan de Vierdaagsefeesten, de festivals in het park, de Zevenheuvelenloop, Bourgondisch genieten en goede wijntjes drinken. Nijmegen heeft de laatste jaren een boost gehad, de concept stores en hippe koffietentjes schieten als paddestoelen uit de grond. Het is een zuidelijk oord dat bijna dorps aan doet, een plek waar volop natuur en cultuur te vinden is, een stad vol fijne festivals en gezellige tentjes. We hebben wat pech met het weer, dus met een FollowFox kaartje in de hand struin ik de straten af en duik ik de leukste winkels in. Ik drink en hap behoorlijk wat, alles moet tenslotte getest worden.

Ondertussen kijk ik eens rond en besef ik me dat Nijmegen écht sfeervol is. In de wirwar van kleine straatjes en pleinen is er altijd iets te zien. Wanneer het weer gaat regenen duik ik het Valkhof museum in. Ik droom weg bij oudheden, ben gefascineerd door schilderijen en tentoonstellingen en achteraf denk ik altijd… dat moet ik vaker doen.

Na een nachtje in hotel Hertogplein en een heerlijk ontbijt lopen we naar de Waal. Gierend stap ik op een elektrische scooter richting het Honigcomplex, waar het altijd een feestje is. Ik at al eens bij de Meesterproef, maar drink nu ook goede koffie bij First Things First en kijk mijn ogen uit. Het zit er vol alternatieve tentjes en winkels, een must go wanneer je in Nijmegen bent.

Ja, Nijmegen steelt een piepklein stukje van mijn Arnhem-hart. Ken jij Nijmegen?


Leukste hap & dranktentjes
Saladebar Munt
Credible
Downtown
Lebowski
De Firma
Plaats1
Fika
Sid & Liv
First Things First
Tati
Wally
De Bruijn

Leukste winkels
Coef
24/7
Mood
Make My Day
Concept 5|12
Sibba
Sussies
Porch People
Ieder z’n Vak
Petit Village
Kameleon
De Tempel

Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen

Nijmegen

Win een weekendje Nijmegen!

Wil jij Nijmegen ook ontdekken? Win een nachtje voor twee personen in één van de gezellige kamers van hip hotel Credible inclusief incredible breakfast en een welkomstdrankje.

Credible biedt een plek waar je gemakkelijk thuis voelt en waar je jezelf kunt zijn, waar je afspreekt met vrienden voor een hapje, een drankje of cocktail, een avond voor de open haard met een goed boek, een ontbijtje voor je werk en een goede cappuccino – maar het is ook een betaalbare plek om te slapen in het centrum van de stad. Het is geen standaard hotel, maar een hele leuke, innovatieve en creatieve plek. Ik ben er regelmatig te vinden, en jij kunt nu ook Nijmegen ontdekken vanuit dit leuke hotel.

Laat weten in de comments waarom jij zo graag naar Nijmegen wilt en maak kans op dit leuke weekendje weg!

In-Credible foto blogger 02

In-Credible foto blogger 01

In-Credible foto blogger 03

Citytrip, DESTINATIONS, Give Away, Nederland, Nijmegen, TRAVEL, Travel Must Do's

Leave a reply

127 comments

 1. Lindy 4 juli, 2016 at 15:38 Beantwoorden

  Wat ziet dat er prachtig uit! Deze prijs zou ik heel graag willen winnen . In oktober gaat mijn vriendin voor 3 maanden op reis naar Azië & het lijkt me dan ook heel leuk om ‘afscheid’ van haar te nemen met een fijn weekendje weg! We zijn beiden nog nooit in Nijmegen geweest, maar Door deze foto’s weet ik zeker dat zeker heel enthousiast word van deze stad! Liefs, Lindy

 2. Cynthia 4 juli, 2016 at 15:48 Beantwoorden

  WoW wat is Nijmegen leuk!! Ik loop zelf al jaren de vierdaagse en zie de stad eigenlijk alleen tijdens t lopen! Hoe tof zou t zijn om deze stad beter te leren kennen ?

  Liefs Cyn

 3. Jamie 4 juli, 2016 at 15:52 Beantwoorden

  Oehh wat een leuke hotspots en hotel ??? Ik zou graag naar Nijmegen gaan om die ene keer dat ik ben geweest 4 jaar geleden over te doen. Toen ik alleen maar door het centrum slenterde en totaal niet de stad heb ontdekt en gezien. Kortom: ik wil Nijmegen opnieuw ontdekken ✨

 4. maaike 4 juli, 2016 at 15:54 Beantwoorden

  Hi,

  Oeh leuk! Ik zag die foto’s voorbij komen en die zijn super tof! Mooie plekjes daar. Lijkt me heerlijk om na een druk schooljaar samen met mijn moeder bij te komen, shoppen, borrelen en wat al niet meer. Vooral de laatste weken zijn ontzettend druk. Moeder en ik staan toevallig allebei voor de klas. Dus kunnen we daar de kids even van ons afschudden, haha.

  Groetjes,
  Maaike

 5. Esmeralda 4 juli, 2016 at 16:01 Beantwoorden

  Voor mij al lang geleden dat ik in Nijmegen was! Ziet er echt heel leuk uit allemaal :) en wat een super leuke winactie! Ik zou dolgraag daar willen logeren met mijn beste vriendin, Laura (je naamgenootje haha). Beide hebben we net een nieuwe baan nadat we allebei zijn verhuisd vanuit Amsterdam. Beide even terug bij onze ouders op zoek naar iets anders. Nu hebben we een nieuwe baan en verdienen we het gewoon om lekker een weekend bij te kletsen en lekker wijntjes te drinken en samen weer een stad te ontdekken (Laura is er volgens mij nog nooit geweest). Laura en ik zijn samen gek op nieuwe hotspots ontdekken en mij lijkt dit een hele leuke plek :D

  (by the way ik hou van je blogggg!!!! :D)

 6. Jolein 4 juli, 2016 at 16:01 Beantwoorden

  Wat een toffe winactie Laura! Wij zijn zelf in april terug gekomen van een lange reis, waarvoor we ons huis, baan etc allemaal vaarwel hebben gezegd. We zijn nu op ontdekkingsreis in Nederland, voelen in welke stad we ons thuis voelen en waar we ons weer zouden willen ‘settelen’. Dit lijkt me een hele toffe manier om (het voor ons nog onbekende) Nijmegen te ontdekken, wat wellicht het begin van een nieuw avontuur voor ons zal worden!

 7. Mellisa 4 juli, 2016 at 16:06 Beantwoorden

  Ik ben echt nooit een weekendje weg in eigen land geweest geloof ik, erg hè. Weinig tijd en vind het ook vaak best prijzig. Wat een hippe dingen heb je in Nijmegen, niet gedacht haha!
  Zou graag dus eens een nachtje weg willen met vriendlief die nét is afgestudeerd, flesje bubbels erbij en hoppaaa :D

 8. Liv 4 juli, 2016 at 16:15 Beantwoorden

  Ooooooh ik wil naar Nijmegen want Sid & LIV!!! Ik bedoel; moet echt een keertje lunchen bij mijn naam. Omdat het kan en omdat het me awesome lijkt <3

 9. Maud 4 juli, 2016 at 16:41 Beantwoorden

  Leuk! Ik kom regelmatig in Arnhem, maar eigenlijk vrij weinig in Nijmegen.. Ik ben er volgens mij alleen eens geweest voor een bezoekje aan het ziekenhuis, niet zo’n goede reden he? Des te meer reden om nu een weekendje naar Nijmegen te gaan en wél te genieten van deze stad! Ik doe graag mee Laura! :)

 10. Katrin Nijs 4 juli, 2016 at 16:55 Beantwoorden

  Ik wil ook graag eens naar Nijmegen gaan omdat ik zo jullie land een stukje beter wil leren kennen. Ik woon als Zuiderbuur niet ver van Roosendaal en verder kom ik jaarlijks wel eens in Amsterdam (Topstad!) maar deze kant van Nederland ken ik helemaal niet.
  Dit zou wel een hele mooie kans zijn.

 11. Shirley 4 juli, 2016 at 17:01 Beantwoorden

  Wat leuk! Ik ken Nijmegen vooral van de Vierdaagsefeesten en van een mislukte date met een vakantieliefde tien jaar geleden. Zijn ouders bleken leuker te zijn dan hij. Ik vond het bijna jammer dat ik hen niet meer zou zien. Hij heeft me wel heel lief achterop zijn fiets door de stad gereden, maar dit keer slenter ik liever zelf rond met fijn gezelschap.

 12. Yvon 4 juli, 2016 at 17:32 Beantwoorden

  Wat is Nijmegen veranderd! Het ziet er echt heel veel mooier uit, vooral tof om al die nieuwe winkeltjes, restaurants en cafés te zien. Ik heb 8 jaar in Nijmegen gewoon en het is nog altijd mijn tweede thuis. In 2010 verliet ik de stad met de gedachte om na een half jaar terug te komen. Dat is niet gebeurd… Het lijkt met fantastisch om terug te gaan, oude plekken te bezoeken, nieuwe te zien en mijn vriend de stad waar ik zo lang gewoond heb te laten zien.

 13. Linda 4 juli, 2016 at 17:38 Beantwoorden

  Over 2 weken begint de Nijmeegse Vierdaagse koorts en dan kan ik enkel het vastgestelde parcours verkennen in Nijmegen en omstreken. Ik zou graag nog een keer op een ander moment zonder blaren de stad verkennen en maximaal genieten van de stad.

 14. Hedwig 4 juli, 2016 at 18:10 Beantwoorden

  Jaaa Nimma!! Hoewel ik nu al 3 jaar in Utrecht woon, kom ik nog graag in mijn hometown. Heel leuk om je foto’s er van te zien :) ik kom ook graag bij Credible, al heb ik er nog nooit geslapen. Voor alles een eerste keer, denk ik? Ik zou er samen met m’n beste vriendin heen gaan – het perfecte startpunt om haar de mooie stukken van Nijmegen te laten zien (waar ze nog nooit geweest is)!

 15. Lotte - scratchingmymap 4 juli, 2016 at 18:24 Beantwoorden

  Oooh wat een leuke plekjes allemaal! Ik kom vaak in Nederland, maar altijd in de industrieterreinen haha. Ik heb buiten enkele steden nog maar weinig gezien van het land en ook in Nijmegen was ik nog nooit. Dat leuke hotel lijkt mij alvast de ideale uitvalsbasis voor een tripje met het lief. :-)

 16. Angélica 4 juli, 2016 at 18:36 Beantwoorden

  Nijmegen is zo leuk <3 Ik heb echt een paar dagen geleden besloten dat ik wat meer van Nederland wil gaan zien, dus dit zou natuurlijk perfect zijn :) Haha tot zover mijn geweldige verhaal! Maar wel leuk, zo'n winactie :)

 17. Ilona 4 juli, 2016 at 18:56 Beantwoorden

  Ik kan mijn paar ontmoetingen met Nijmegen nog wel herinneren; slenteren door de straten, genieten van het uitzicht vanaf het park naar die mooie brug. Oude geschiedenis die teruggaat naar de Romeinen maar ook het nieuwe, het hippe, het onontdekte. De fijne terrasjes, de hippe barretjes. Ik wil graag terug <3 Een paar jaar geleden verhuisden mijn neef en zijn vrouw, de enige Nijmegenaren die ik kende, naar het ongerepte Noorwegen. Ik wil terug naar de stad, opnieuw kennismaken met Nijmegen. Maar wel anno 2016. En, natuurlijk ook via fotografie en artikelen laten zien waarom iedereen deze fijne stad moet zien, ontdekken en beleven :)

 18. Amy 4 juli, 2016 at 18:59 Beantwoorden

  Ik zou deze prijs graag winnen voor mijn, soon to be, hubby en mijzelf. Lekker samen een nachtje weg. Genieten van elkaar en Nijmegen! Het lijkt me echt een mooie stad en wil er altijd nog eens heen (en dan niet naar het ziekenhuis, die heb ik al eens gezien). Kunnen we het gelijk combineren met een bezoekje aan mijn nichtje die daar woont!
  3 vliegen in 1 klap dat is nog eens een goeie deal!

 19. Katie | Trends 4 Travel 4 juli, 2016 at 19:02 Beantwoorden

  Ziet er heerlijk uit! Nijmegen is één van de Nederlandse steden die ik nog niet ken. Daarom lijkt het mij onwijs leuk om hier verandering in te brengen. Je maakt me erg enthousiast en nieuwsgierig om al die leuke plekken met eigen ogen te gaan bekijken. Mocht ik de gelukkige winnaar zijn, dan zou ik m’n beste vriendin hiermee verrassen om haar te bedanken voor al haar steun het afgelopen jaar. Samen even zorgeloos genieten in een voor mij onbekende stad, dat zou mij erg blij maken :-)

 20. Mandy 4 juli, 2016 at 19:32 Beantwoorden

  Nijmegen mijn stad!! Ik mis het stiekem elke dag nu ik in Groningen (nou ja Haren) woon. Ookal is het hier ook leuk, graag wil ik weer een nachtje thuis slapen. Kan ik Credible ook eindelijk eens uitproberen.

  De koffie bij Blonde Pater kan je eigenlijk ook niet overslaan… o en de cupcakes van The Little Cupcake Shop!

 21. Daniëlle van Etten 4 juli, 2016 at 19:41 Beantwoorden

  Mijn vriend en ik hadden eigenlijk al bedacht in onze fantasie hoe we een prijsvraag bij een biermerk zouden winnen en een kroegentocht over de wereld zouden maken deze zomer. Jammer genoeg hadden wij niet de beste motivatie geschreven en zijn we dus niet uitgekozen. Fantaseren is altijd zo fijn, er zijn geen grenzen en al je wensen zijn oneindig. Deze zomer al onze plannen realiseren gaat jammer genoeg niet lukken, want het liefst reizen we de hele wereld rond. Maar wat blijkt, kleiner kijken blijkt net zo leuk te zijn, want ook in Nederland zijn er nog zoveel plekken die we niet gezien hebben. Het zou heerlijk zijn om dit wel tot realiteit te kunnen maken deze zomer!!

 22. Christel 4 juli, 2016 at 19:41 Beantwoorden

  Ik wil graag winnen omdat ik vanuit Nijmegen 7 jr geleden verhuisd ben naar noord Holland, en Nijmegen ontzettend mis. Vroeger kende ik alle hotspots, maar ontdek graag de nieuwe hotspots!!!

 23. Debby 4 juli, 2016 at 20:04 Beantwoorden

  Wat leuk dat je dat mag doen! Ik heb in Nijmegen mijn bachelor gedaan en krijg altijd een nostalgisch gevoel als ik er weer ben… Tis zo’n fijne stad! Heb er nog een aantal vriendinnen wonen en doe er nu mijn yogastudie, ik kom er graag.

 24. Robin 4 juli, 2016 at 20:08 Beantwoorden

  Ik zou heel graag een weekendje weg willen winnen! Ik ben nog nooit in Nijmegen geweest, maar de foto’s zien er veelbelovend uit. Het lijkt me een fijne plek om rond te struinen en te relaxen.

 25. Riekie Bos 4 juli, 2016 at 20:23 Beantwoorden

  Wat is Nijmegen onwijs leuk!
  Een heerlijke stad om eens lekker rond te struinen en helemaal te ontdekken. Credible lijkt me ook een superleuk en hip hotel, geweldig om daar te mogen slapen.
  NIJMEGEN HERE I COME !!!
  Ik volg trouwens op facebook en twitter.
  duim duim duim, fijne avond en zomerse groetjes van Riekie

 26. Karlijn 4 juli, 2016 at 20:24 Beantwoorden

  Wat een prachtige foto’s van Nijmegen!! Ik heb er een paar jaar gewoond tijdens mijn studententijd en ik ben echt van de stad gaan houden. Er zijn de laatste jaren inderdaad zoveel leuke tentjes bijgekomen, Bairro Alto zag ik er nog niet bij staan, het oudere zusje van DownTown, maar dat is ook echt een aanrader. De taartjes en koffies zijn geweldig!

  Ik zou het heel leuk vinden om een weekendje Nijmegen te winnen om nieuwe plekken te ontdekken en omdat ik er nu bijna nooit meer kom!

 27. Viktoria 4 juli, 2016 at 21:11 Beantwoorden

  Prachtige foto’s! :) ik ben een keer in Nijmegen geweest om mijn sofi nummer te krijgen… :D (in 2011 :o ) maar helaas heb ik bijna niks van de stad gezien. Ik heb een Nederlandse vriend sinds juli 2009 (wij zijn verloofd sinds vorig maand :) ) en ik zou graag mijn vriend verrassen met een weekendje weg :) bedankt voor de leuke winactie <3

 28. Sam 4 juli, 2016 at 21:22 Beantwoorden

  Ik voel me altijd een beetje dom als ik mensen vertel dat ik na de vakantie ga studeren in Nijmegen, zij vervolgens zeggen dat het een superleuke stad het is (“…vind je niet?”) en ik als antwoord moet toegeven dat ik nog nooit in de stad geweest ben waar ik de komende jaren veel tijd ga doorbrengen. Een nieuwe school, een nieuwe studie en nieuwe mensen om me heen zijn al spannend genoeg :) Dus om die spanning tot een minimum te houden, zou het superfijn zijn om de ook nog eens nieuwe stad eerst goed te hebben leren kennen door er zo’n weekendje door te brengen!

  Liefs, Sam

 29. Elise 5 juli, 2016 at 04:42 Beantwoorden

  Nu we door omstandigheden langer moeten wachten op onze reis naar Thailand, zou binnenkort een weekend weg in Nederland heerlijk zijn. Nijmegen, een voor ons onbekende stad ontdekken!

 30. Renata 5 juli, 2016 at 05:44 Beantwoorden

  Hi her,
  Ik moet voor mijn innerlijke ik écht weer naar Nijmegen, ik ben er geboren maar ik ben er nu al zo’n 8 jaar niet meer geweest! Oeps, en dat terwijl een van mijn beste vriendjes altijd vraagt voor een avondje uit, maar ik hem steeds weer naar Utrecht/Amsterdam toe lok ;-) Guilty pleasure!!!!
  Dit weekend zal dan ook een ode worden aan onze vriendschap en roots! Gotta love it. X

 31. sammie 5 juli, 2016 at 09:09 Beantwoorden

  Arnhem vind ik ook erg leuk, jullie hebben ook veel toffe straatjes en steegjes etc. Toffe prijs geef je weg! Ik gun ‘m iemand anders helemaal want ik woon in Nijmegen :) Kan zo de stad in wandelen. Vind vooral het terras bij Plaats 1 en die andere een mooie plek om te zitten, zo knus en het heeft zoveel sfeer :) Alweer helemaal zin in de Vierdaagse :)

 32. Josanne - Reisbloggers 5 juli, 2016 at 10:32 Beantwoorden

  Ik zou super graag naar Nijmegen willen, lekker shoppen in Nijmegen!
  De plekjes ontdekken die Nijmegen te bieden heeft en op bezoek bij mijn broertje en & schoonzusje die in Arnhem wonen.
  En natuurlijk heerlijk bloggen over het weekendje.

 33. mai 5 juli, 2016 at 13:38 Beantwoorden

  Ah super leuk! ik wil graag weg aangezien mn vriend en ik hebben besloten dat we meer steden in nederland moeten bezoeken! we zijn van de week een paar dagen in groningen geweest! en wat was dat een leuke stad!

 34. Juna 5 juli, 2016 at 18:33 Beantwoorden

  Ah heel toffe winactie!! Foto’s zien er echt super uit. Ben al jaren niet meer in Nijmegen geweest, maar heb wel altijd in mijn hoofd dat het echt een groene/linkse stad is, waar ik als kersverse vegan dus ook wel goed terecht zal kunnen :) ik zou graag een nachtje Nijmegen cadeau doen aan mijn lieve vriendje, omdat we de laatste tijd zo weinig tijd voor elkaar hebben en ik ontzettend gelukkig word van de gedachte om weer even echt tijd voor elkaar te hebben. Niks dat moet, gewoon lekker eten en drinken, wandelen, knuffelen :)

 35. Irene 5 juli, 2016 at 18:37 Beantwoorden

  Hi Laura! Ik zou het weekendje weg heel graag willen winnen voor mijn ouders, omdat ze het zo druk hebben met voor hun eigen ouders te zorgen (mijn opa’s en oma’s), dat ze niet meer aan elkaar toe komen. Ik ga zelf zes weken werken in Frankrijk en dat vinden ze natuurlijk ook wel een beetje kaal, dus ik zou ze graag opvrolijken met een lekker weekendje weg met z’n tweeën! Liefs X

 36. Nadia Greven 5 juli, 2016 at 18:52 Beantwoorden

  Hoihoi Laura, wat een super leuke winactie :)

  Ik zou de hotelovernachting heel graag willen winnen voor mijn oma en mijzelf. Mijn lieve oma, alweer bijna 82 jaar oud heb ik al sinds 2 februari niet gezien ivm. een stageperiode in het buitenland. Zelf ben ik al zo’n 5 jaar inwoonster van Nijmegen en zou ze het leuk vinden om eens te komen logeren, maar omdat de trappen van het herenhuis waar ik woon zo steil zijn kan ze helaas niet omhoog komen.. Super jammer. Ze is ook niet zo mobiel meer dus een nachtje naar Nijmegen is echt iets speciaals voor haar.

  Elk jaar ga ik met mijn oma een dagje weg voor haar verjaardag op 10 juli (daarvoor vlieg ik ook speciaal eerder terug) en na vorig jaar het Openluchtmuseum wouden we dit jaar naar Ouwehands gaan maar dit zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn :)

  Ik hoop ook van harte dat ik deze mooie prijs win voor mijn oma zodat ik haar binnenkort een onvergetelijke dag kan bezorgen!

  Groetjes,

  Nadia

 37. Vera Chun 5 juli, 2016 at 19:18 Beantwoorden

  Wat een mooie foto’s! Iwil heeel graag een weekendje naar Nijmegen. Sinds ik een keer bij de vierdaagse feesten ben geweest dacht ik wat een leuke stad, hier moet ik een keer overnachten maar het is er nooit van gekomen!

 38. Denise 5 juli, 2016 at 19:59 Beantwoorden

  Hoi Laura,

  Ik wil heeeeeeel graag met mijn vriendje genieten van een leuk weekendje Nijmegen. Lekker lezen, bijslapen, hapjes, drankjes, kroegjes, de stad ontdekken en shoppen, klinkt geweldig toch? Ik heb er zo veel zin in!

 39. Manon de Jong 5 juli, 2016 at 22:16 Beantwoorden

  Hi Laura,
  Leuke blog en geweldige foto’s!! Ik heb toevallig zaterdagmiddag een paar uurtjes door Nijmegen geslenterd en een terrasje gepikt en vond het er heerlijk! Had mezelf ook beloofd dat ik er toch later dit jaar nog eens naar terug wilde gaan om de stad eens lekker uit te kammen want er zijn nog zoveel plekjes die ik graag wil zien. Een hotelovernachting erbij zou natuurlijk heerlijk zijn, even weg uit de hectiek!!

  Groetjes, Manon

 40. Janna 6 juli, 2016 at 10:30 Beantwoorden

  Super toffe actie! Ik zou willen zeggen dat ik Nijmegen een geweldige stad vind maar ik ben er nog nooit aan toegekomen om er naartoe te gaan… Arnhem daarentegen heb ik wel al heel vaak bezocht en is echt super leuk maar na het lezen van dit artikel staat Nijmegen super hoog op mijn lijstje :)
  Ik ben net geslaagd en heb nu eindelijk lekker de tijd! Het lijkt me super fijn om mijn vriendin te verrassen! Zij is namelijk op 0,2 punten na niet geslaagd… Ze heeft zo mega hard gewerkt dus ik vind het mega zuur en ze heeft een weekendje weg dus dubbeldik verdiend! En ik ben alsnog super trots op d’r :)

 41. Eline 6 juli, 2016 at 19:42 Beantwoorden

  Ik ben nog nooit in Nijmegen geweest, maar het lijkt me super leuk om bij mijn nicht te gaan kijken die daar net is gaan wonen met haar vriend. Al die hotspots moeten ontdekt worden!

 42. Hanneke 7 juli, 2016 at 07:55 Beantwoorden

  Er is iemand die ik intens wil laten voelen hoe veel hij voor me betekent. Nijmegen zou een mooie plek zijn om diepe gedachten met elkaar te delen…

 43. Jantine 7 juli, 2016 at 08:28 Beantwoorden

  Oehh, dat ziet er wel heel tof uit! Mooie foto’s heb je gemaakt. Ik ben benieuwd of Nijmegen ook een stukje van míjn Arnhem-hart kan veroveren ;) Ik zou graag een nachtje weg gaan met m’n man. Eerste nachtje zonder kind… En dan vind ik de afstand Arnhem-Nijmegen heel goed te overzien. Kun je altijd snel weer naar huis, mocht hij echt ontroostbaar zijn ;) Maar we gaan natuurlijk voor een heerlijke nacht slapen en quality time!
  Groetjes, Jantine

 44. Kelly 7 juli, 2016 at 13:09 Beantwoorden

  Oeh wat een leuke actie! Ik zou graag naar Nijmegen willen omdat:
  * ik na 7 maanden reizen het voor ons eigen kikkerlandje weer even aan moet wakkeren. Nederland is óók heel mooi!
  * ik al veel te lang geen quality-time heb gehad met mijn beste vriendinnetje. Zij een jong kindje, ik vervolgens maanden aan de andere kant van de wereld. Tijd om weer even ouderwets samen een meidenmoment in een andere stad te hebben!
  * ik ben gewoon nog nooit in Nijmegen geweest; hoog tijd om deze stad eens een bezoekje te gunnen dus.

 45. Jolijn 7 juli, 2016 at 20:04 Beantwoorden

  Wauw, dit artikel ziet er zoals gewoonlijk weer fantastisch uit! Echt! Prachtige plaatjes!
  Ik krijg er al helemaal zin in om dit hotel en de hotspots van Nijmegen zelf ook te ontdekken, dus ik maak heel graag kans (:

 46. Caro 8 juli, 2016 at 17:59 Beantwoorden

  Ik hou echt van Nijmegen! Vind het er heerlijk om door de kleine straatjes te slenteren en nieuwe winkeltjes en cafeetjes te ontdekken, ik doe het alleen veel te weinig… Wel was ik laatst bij Credible om te eten en ze hadden er goede hamburgers! En een aanrader is My little cupcake shop, die zit naast de Primark. Een klein winkeltje met echt de heerlijkste cupcakes:)

 47. Lies 9 juli, 2016 at 15:42 Beantwoorden

  Wauw, hoe kan het dat ik hier als Nederlander nog nooit geweest ben?? Het ziet er echt heel fijn en leuk uit zeg!!! Ik zou hier met mijn lief naartoe gaan omdat we hebben bedacht onze huwelijksreis (we trouwen op 08-08-16) in allemaal kleine stedentrips te gaan doen, hoe leuk zou het zijn om hier ook een tripje in eigen land aan te koppelen? We hebben in elk geval Krakau (al geboekt :-) ) en Porto op de planning staan, en staan verder open voor andere leuke dingen die langs komen ;-)

 48. Annemarije 12 juli, 2016 at 19:32 Beantwoorden

  Wow, wat een te gekke win-actie! Ik ben drie jaar geleden ook eens in Nijmegen geweest om een dagje te shoppen, ben toen goed geslaagd bij de Tempel en heb heerlijk lekker gegeten bij Plaats1, herkende het plekje direct toen ik de foto zag. Dat was super! Ik zou graag nog een keertje terug willen om deze toffe stad verder te verkennen. Enja, deze prijs winnen is dan natuurlijk helemaal te gek!!!

 49. Malou 21 juli, 2016 at 15:26 Beantwoorden

  Ik woon al mijn hele leven (=25 jaar…) in Arnhem en ik ben pas sinds kort Nijmegen aan het ontdekken. Zo suf is dat, want het is een heerlijke stad! Ik ben er laatst uit eten geweest met mijn vriend & daarna naar ‘Cirque Pardi’ geweest en dat beviel super goed =] Een nachtje logeren in Nijmegen zou suuuper leuk zijn! Mijn vriend is na 18 jaar een roker te zijn geweest nu bijna anderhalve maand gestopt met roken en ik ben zo trots op hem! Dan zou ik hem hiermee verrassen, absoluut =]

 50. Lotte 23 augustus, 2016 at 16:22 Beantwoorden

  Leuke blog & wat een gave fotos. Nijmegen is mijn studenten stadje geweest. Ik hou van de sfeer en gezelligheid. Credible was altijd mijn stamkroegje met vriendinnen of vrienden om lekker te borrelen of een hapje te eten. Ik zou er super graag ook een keer overnachten. Simpelweg omdat ik Nijmegen prachtig vind en er nog zoveel nieuwe leuke plekjes te ontdekken zijn :)

 51. Katarina 23 augustus, 2016 at 17:48 Beantwoorden

  Leuk artikel over Nijmegen! Mijn vriend en ik wonen net samen, maar daarvoor reisden we heen en weer tussen Nederland en Duitsland in een langeafstandsrelatie. Gelukkig is dat over, maar ergens missen we beide Nijmegen een beetje. Ik reisde altijd door Nijmegen om over de grens te gaan, en vaak spraken we daar al af voor een concert of iets anders gezelligs. Jaren geleden verraste ik hem met een nacht in Credible en sindsdien zijn we daar meerdere keren geweest. De sfeer daar is super leuk! M’n beste herinnering is dat we tijdens de jaarwisseling daar overnachtten, maar eerst cocktails dronken in hun bar en vuurwerk konden zien tegenover het hotel. Graag zou ik mijn vriend weer willen verrassen met een nachtje Nijmegen (:

 52. Aafke 23 augustus, 2016 at 18:17 Beantwoorden

  Bijna precies jaar geleden ben ik met mijn man een weekendje in Nijmegen geweest en hebben we gelogeerd in het fantastische hotel/bar/restaurant/bieb/huiskamer Credible! Dit weekend was mijn eerste weekend van het afvaltraject waar ik was ingestapt met behulp van de obsitaspoli. Dat hield in dat ik de eerste 3 maanden (en dus ook dit weekend) alleen 3x daags een shake mocht hebben! Mijn liefste man steunde me door dat weekend ook te leven op 3x daags een shake!!! Ondanks dat we dit weekend niets konden eten – en alles zag er zo lekker uit – was het wel een fantastische tijd en hebben we enorm genoten wat de gastvrijheid in Credible. Meteen wisten we dat we snel nog eens moesten gaan, maar dan wel met de mogelijkheid om allemaal lekerheden in Credible en daarbuiten in Nijmegen te proeven.
  Nu, dus bijna een jaar later – het afvaltraject is bijna afgerond, het eetpatroon is weer langzaam omgebouwd tot het normale én bijna 50 (!) kg kwijt – zou ik dus heel graag mijn man weer mee willen nemen naar Credible en hem laten genieten van wat hij toen dat weekend voor mij heeft laten staan!

 53. Sara 23 augustus, 2016 at 21:29 Beantwoorden

  Hey dit is leuk! Ik ben momenteel ook het Arnhemse buurmeisje van Nijmegen. Zelf ben ik dol op Nijmegen waar ik in mijn studententijd heb gewoond. Nijmegen heeft mijn hart gesloten zoals Arnhem dat nooit zal doen. Ik zou mijn vriend er zó graag van willen overtuigen om lekker naar Nijmegen te verhuizen. Misschien dat zo’n fijn nachtje weg daar bij kan helpen..? :)

 54. judit 24 augustus, 2016 at 10:13 Beantwoorden

  Al drie jaar heb ik de leukste vriend ever!
  Hij woont in het noorden van het land en ik in het zuiden.
  Ik woon samen met mijn puber zoon en hij met zijn zoontje van 4.
  Samenwonen zit er helaas gezien de omstandigheden nog niet in.
  Daarom zien we elkaar altijd in het weekend.
  We kijken er dan ook elk weekend naar uit!
  Nijmegen is ongeveer de op de helft!
  Eén weekend lekker met z’n tweetjes zou geweldig zijn.
  We houden van cultuur, historie, speciaalbiertjes, slenteren door de stad, lekker eten, groen, parken en festivals. Dit heeft Nijmegen allemaal!
  Fingers crossed!!???

 55. Jacq 30 augustus, 2016 at 20:15 Beantwoorden

  (Jeugd) sentiment, ooit als kind in de buurt in een vakantiehuisje gezeten, daar de vierdaagse gezien, twee keer meegelopen maar toen jammer genieg eigenlijk alleen nijmegen gezien vanuit t wandelperspectief, dus afzien en heeel veel mensen voor waarschijnlijk auper mooie plekken ?? ben uiteindelijk niet meer terug geweest maar nijmegen heeft altijd voor mij een warm gevoel, eens kijken of die stad dat waar maakt zonder vierdaagse. Van wat ik gezien heb tussen de mensenmassa door moet t wel

 56. marieke 2 september, 2016 at 14:42 Beantwoorden

  Leuk artikel, goede tips! Ik mis alleen NOVIA VERDE in de Lange Hezelstraat! Super fijn, hip, healthy en groen tentje, zowel voor (h)eerlijke koffie, taarten en vegan lunch!!

Post a new comment

Lees ook: