TRAVEL / Europa: Barcelona

11

In 2012 zijn we weer eens een weekend naar de heerlijke stad Barcelona gegaan. Beide waren we al eens in deze stad geweest, dus hebben we het heerlijk rustig aan gedaan. Een weekendje vol lekkere tapas, sangria, zon, de heerlijke Ramblas, parc Guell en nog een aanrader: parc Labyrinth.

We sliepen in een ontzettend leuk hostel. Fijne tweepersoonskamers voor weinig en midden in het centrum. Ook een tip is het restaurant Les quinze nits, heerlijke gerechtjes en goedkope liters sangria.

Weinig foto’s, weinig verhalen, dit komt nog wel een keer wanneer we weer die kant op gaan. Barcelona is meer dan genieten alleen.

110

111

112

113

114

115

116

117

119

Barcelona, Citytrip, DESTINATIONS, Europa, Spanje, TRAVEL, Travel Category, Travel Stories

Leave a reply

11 comments

  1. Miloe 4 februari, 2016 at 09:07 Beantwoorden

    Geweldig! Ik en mijn vriend zijn ook van plan binnenkort naar Barcelona te gaan nu spreekt hij redelijk goed Spaans maar ik dus niet haha. Dus ik heb een beetje zitten puzzelen en ik denk dat een taalcursus handig is of zou jij zeggen dat daar veel mensen begrijpen als je in het Engels uitlegt dat je vegatarisch bent dat ze het dan begrijpen?

    • Laura 18 maart, 2017 at 14:47 Beantwoorden

      Ohhh, het is een jaar of 5 geleden… Moet ik even goed over nadenken! Het zat vlakbij de Universiteit… Iets met City. Was een tof hostel maar er zitten echt een boel toffe hostels, komt goed!

Post a new comment

Lees ook: