TRAVEL IN STYLE / The travel outfit #1

39

Travel in Style

Acht jaar (!) geleden begon ik een travel blog. Alhoewel…die term bestond toen nog niet. Wat is er een hoop veranderd. In die acht jaar ben ik natuurlijk ook veranderd en ook mijn blog reist continue met me mee. Zo schreef ik jaren online over de reizen die ik maakte (ik woonde vier keer in het buitenland) en rond mijn twintigste (ik word dit jaar 27, sht) heb ik zelfs een hele poos een ‘fashion blog’ gehad. Ook die term was zeven jaar geleden nog niet zo hip als nu. Reizen bleven altijd op één staan, en met een periode van behoorlijk persoonlijke verhalen is What About Her zoals ze nu is: reizen, reizen en nog eens reizen met een behoorlijke vleug lifestyle en een flinke dot persoonlijkheid. Een paar van die so called outfits zijn in die jaren met me mee verhuisd (zie lifestyle – fashion) maar de afgelopen twee jaar heb ik daar weinig aandacht aan besteed en flink wat opgeruimd.

Yay or Nay?

Tot ik me realiseerde dat ik het nog steeds leuk vind om bezig te zijn met wat ik draag en wat ik meeneem op reis. Ik ben een schrijver die het liefst elke dag poëtische reismomenten en inspirerende verhalen wil delen, maar daarnaast mis ik ook een beetje luchtigheid op What About Her. Zodoende vroeg ik een tijdje terug op Instagram wat jullie ervan zouden vinden om hier weer wat meer lifestyle & fashion te zien. De YAY’s vlogen me om de oren en daarom herintroduceer ik deze rubriek, maar blijft het gecombineerd met reizen. Ik ben geen afrits broek type, maar wel een reiziger en flashpacker met een vrouwelijk kantje.

Een goede balans

Wat draag ik op een citytrip? Wat neem ik mee naar Azië? Hoe pak ik efficient mijn backpack of koffer in? Wat zijn handige gadgets? Fijne kleding? Mooie koffers? Functionele tassen? Wat vergeet ik nooit in mijn handbagage? Wat zijn mijn ideale reisoutfits? En dat in beeld. Reisbeeld, welteverstaan. Geen outfit of the day, maar een travel outfit.

Om maar direct van start te gaan deel ik twee (halve) outfits die ik droeg tijdens mijn laatste reisjes naar Málaga en Ijsland. Nog niet helemaal zoals ik wil, maar deze intentie zat hier nog niet achter. Van de zon naar ijzige kou. Reis je mee?

Málaga

Citytrip – 18 °C.

Jasje 1 / Zara. Ik ben verliefd op de details en hij is licht om mee te nemen.
Jas 2 / Gepikt van het vriendje, Mango H.I.M.
Jurk / Bershka. Mijn favoriet op dit moment.
Tas / CowboysBag. Een handige leren schoudertas met veel ruimte. Ideaal voor een citytrip.
Zonnebril / RayBan. Blijft voor mij het fijnste zonnebrillen merk.

travel fashiontravel fashion travel fashion

Ijsland

Twee dagen stopover – 2 °C

Hoed / Zara. Ik heb een hoedencrush.
Jas & sjaal/ H&M. Eigenlijk wil ik deze jas verkopen. Iemand interesse?
Jurk / Bershka. As I said, mijn favoriet op dit moment.
Schoenen / Good old Clarks. Ik wilde geen snowboots meeslepen gezien het een hele korte trip was, gelukkig bleken ze nog best tegen een beetje sneeuw te kunnen!

outfit4 outfit5 Ijsland

Fashion, Lifestyle, LIFESTYLE, Travel In Style

Leave a reply

39 comments

  1. Marissa 12 februari, 2015 at 19:03 Beantwoorden

    Ik vind het super leuk om te lezen! Ik vind je stijl ook super leuk! Ik ben zelf niet zo fashionable aangelegd, maar vind het wel leuk om er zo nu en dan mee bezig te zijn. Dat jasje die je aan hebt in Málaga is echt zo leuk! En die jas die je wil verkopen ook, maar denk alleen niet dat hij me gaat passen. Was anders wel leuk geweest, want heb een nieuwe winterjas nodig!

Post a new comment

Lees ook: