PACKING LIST / Inpaklijst – Wat neem ik mee naar Ibiza?

19
paklijst ibiza

Op veler verzoek ben ik weer met mijn packing lists begonnen! Het is iets anders dan mooie woorden zoeken om een bestemming tot leven te laten komen, maar de nieuwsgierigheid naar de What About Her jurkjes – zoals ik laatst zo mooi las in een mail – blijkt ook groot te zijn.

Afgelopen week was ik een paar dagen voor Corendon op Ibiza. Dit is eens iets anders dan een backpacktrip door Azië (al vlieg ik vandaag naar Bali…) – wat stop ik in mijn koffer als ik vijf dagen naar een Europees eiland ga?

Ik stond deze week trouwens in de Grazia met een interview over mijn inpakrituelen, leuk! Zie hier alle publicaties, dit blijft toch best wel bijzonder.
grazia

 

Inpaklijst Ibiza

Ik neem een kleine (gele) Fjällräven rugzak mee met m’n Canon 6D, m’n laptop om nog wat te kunnen werken en alle laders. Daarnaast nog m’n Kobo e-reader en BOSE koptelefoon. In het vliegtuig draag ik een geel jurkje van COS en mijn OluKai slippers. Simpel, slechts een kort vluchtje!

☮ Canon 6D + 75-300mm
☮ Laptop
☮ Telefoon
☮ Battery pack
☮ Kobo e-reader
☮ BOSE QuietComfort 35 koptelefoon (noise cancelling, halleluja)
☮ Vintage zonnebril
☮ Coca-Cola flesje met Ibiza
☮ Toiletspulletjes

ibiza inpaklijst

 

Kleding Ibiza

Al sinds mensenheugenis leef ik voornamelijk in jurkjes, zowel thuis als op reis. Ik vind jurkjes op reis gewoon enorm handig; slechts een kledingstuk in plaats van twee, ik trek ze zo over m’n hoofd aan en hoef niet na te denken over combinaties, ze zijn lekker luchtig tijdens wandelingen en het staat ook nog eens leuk. Ik beklim er zowel in de zomer als in de winter bergen mee, maak jungletochten, loop uren door de woestijn of wandel zo een stad of restaurant in.

Ik ging vijf dagen en nam weinig mee. Deze foto’s maakte ik op onze mooie hotelkamer in het Corendon Marble Stella Maris hotel, zodat ik ‘t nadien netjes kan ophangen in de kast. Dat is het voordeel wanneer je een paar dagen op dezelfde bestemming blijft!

Van boven naar onder, rechts naar links:

☮ Lange jurk van BY-BAR Amsterdam
☮ OluKai sandaaltjes
☮ Gele jurk van COS
☮ Bloemenjurk van Boohoo
☮ Shirtje met schelpen van LJC Designs Bali
☮ Bikini van Maaji

☮ Witte jurk van C&A
☮ Badpak van Maaji
☮ Tuniek van Reclaimed Vintage
☮ Kaftan van LJC Designs Bali
☮ Shorts van Scotch & Soda
☮ Vintage rok

IbizaPackingList-4

IbizaPackingList-7

IbizaPackingList-6

IbizaPackingList-9

IbizaPackingList-5

IbizaPackingList-8

 

Outfits in Ibiza

Benieuwd naar meer inpaklijsten en outfits op reis?

IbizaPackingList-16

IbizaPackingList-13

IbizaPackingList-15

IbizaPackingList-12

IbizaPackingList-11

IbizaPackingList-14

IbizaPackingList-3

ibiza inpaklijst

 

MAAK KANS OP JOUW DROOMREIS MET COCA-COLA

Dat Coca-Cola flesje met Ibiza op het label, die moest en zou mee om een toffe foto mee te kunnen maken. Zo leuk! Kennen jullie die actie met voornamen nog? Dit keer zijn het bestemmingen én je kan er reizen mee winnen, want Coca-Cola geeft deze zomer wekelijks droomvakanties weg. Haal een blikje of flesje Coca-Cola met het speciale etiket met droombestemmingen en check even onder het label, de dop of het lipje van je Coca-Cola. Hier vind je een actiecode, deze kun je invoeren op de actiepagina www.cocacola.nl/summer. Wie weet win jij een reis naar Ibiza of een van de andere heerlijke zonbestemmingen!

 

Zo! Wat nemen jullie het liefst mee op reis?

DESTINATIONS, Europa, Ibiza, Packing List, Spanje, TRAVEL, Travel In Style

Leave a reply

19 comments

  1. Jessica 26 juni, 2017 at 15:25 Beantwoorden

    Jurkjes zijn inderdaad zo fijn, zowel op reis als thuis. En jouw kledingstijl is zo fijn <3 Verder loop ik vaak in jumpsuits rond, alleen zijn die niet heel erg handig als je snel en/of onopgemerkt moet plassen haha… ;p

  2. Manon 26 juni, 2017 at 17:56 Beantwoorden

    Ik had deze vakantie ook jurkjes en jumpsuits mee, erg fijn moet ik zeggen!
    Voorheen was ik altijd van de korte broekjes. Alleen zoals Jessica zegt zijn jumpsuits niet altijd handig haha

Post a new comment

Lees ook:

Brugge

TRAVEL / Europa: Brugge

De zon schijnt. De geur van een wafel met chocola en aardbeien. Twee vorkjes. Een extra dot slagroom, ik heb iets te vieren. Trappelende paardenhoeven. ...