PACKING LIST / Inpaklijst – Wat neem ik mee naar Bali?

14
tugu

Op veler verzoek ben ik weer met mijn packing lists begonnen! Het is iets anders dan mooie woorden zoeken om een bestemming tot leven te laten komen, maar de nieuwsgierigheid naar de What About Her jurkjes – zoals ik laatst zo mooi las in een mail – blijkt ook groot te zijn.

Afgelopen maand was ik twee weken in Bali. Ik nam mijn vader mee op reis, dat was zo bijzonder om te doen! Ik was al eens in Bali geweest, maar heb dit keer echt prachtige, onontdekte plekken gevonden. Wil jij ook Bali ontdekken?
Je kunt nu een reis naar Bali winnen met Coca-Cola, lees dat verderop in het artikel. Eerst deel ik graag de inpaklijst voor Bali!

 

Inpaklijst Bali

Eerst even de chaos die zich voordoet vlak voor het inpakken. Haha!

final1502483286301

Handbagage

Ik nam m’n oude en trouwe backpack van NOMAD mee, een gele dagrugzak van Fjällräven en een klein stoffen rugzakje. Mijn rugtas (handbagage) zat vol met m’n laptop, Canon 6D, cameralenzen en alle laders. Daarnaast nog m’n Kobo e-reader, BOSE koptelefoon, vliegsokken en een plastic reiszakje met m’n bril, lenzen, frisse doekjes, deodorant, handcrème, tandenborstel en tandpasta. In het vliegtuig draag ik de beige broek met een shirt en een trui.

☮ Canon 6D + 24mm, 85mm en 75-300mm
☮ Samsung Gear 360 graden camera
☮ Laptop
☮ Telefoon
☮ Battery pack
☮ Kobo e-reader
☮ BOSE QuietComfort 35 koptelefoon (noise cancelling, halleluja)
☮ Frisse doekjes, deodorant + handcrème, tandenborstel + tandpasta
☮ Bril + lenzen
 

Kleding

Al sinds mensenheugenis leef ik in jurkjes, zowel thuis als op reis. Ik vind jurkjes op reis gewoon enorm handig; slechts één kledingstuk in plaats van twee, ik trek ze zo over m’n hoofd aan en hoef niet na te denken over combinaties, ze zijn lekker luchtig tijdens wandelingen en het staat ook nog eens leuk. Ik beklim er zowel in de zomer als in de winter bergen mee, maak jungletochten, loop uren door de woestijn of wandel zo een stad of restaurant in. Over het algemeen (afhankelijk van de bestemming en de cultuur) pak ik langere jurkjes met mouwen in, en toch af en toe ook een fijne, wijde broek. Sinds kort ben ik helemaal fan van jumpsuits trouwens, dus die zal je ook steeds meer zien!

Van boven naar onder, rechts naar links:
☮ Jumpsuit van Warehouse
☮ Jumpsuit van Raga
☮ Bikini van Maaji
☮ Haarbandjes

☮ Blouse uit India
☮ Body van Asos
☮ Trui van Mango
☮ Vintage rok
☮ Badpak van Maaji

☮ Top van Mango
☮ Shirt van C&A
☮ Slippers van OluKai
☮ Broek van H&M
☮ Broek uit India
☮ Schoenen van TOMS

☮ Jurk met bloemen van Raga
☮ Gele jurk van H&M
☮ Jurk van Asos
☮ Zonnebril van Sunday Somewhere
☮ En last minute gekocht – niet hier op de foto maar wel op de outfit foto’s – een gestreepte jurk van Bershka.

BALI_INPAKLIJST-1

BALI_INPAKLIJST-3

BALI_INPAKLIJST-2

BALI_INPAKLIJST-10

BALI_INPAKLIJST-12

BALI_INPAKLIJST-11

BALI_INPAKLIJST-7

BALI_INPAKLIJST-9

BALI_INPAKLIJST-8

BALI_INPAKLIJST-4

BALI_INPAKLIJST-6

BALI_INPAKLIJST-5

 

Outfits in Bali

Dit keer niet al te veel foto’s waar ik op sta, want ik fotografeerde vooral zelf tijdens de reis. Ik gaf af en toe de camera aan papa en ik moet zeggen dat hij goed z’n best heeft gedaan, haha! <3

BALI-3

BALI-6

BALI-17

BALI-22

BALI-46

BALI-26

BALI-28

BALI-40

BALI-14

BALI-36

BALI-39

BALI-4

BALI-45

BALI-43

BALI-33

BALI-41

Benieuwd naar meer outfits op reis?

 

MAAK KANS OP JOUW DROOMREIS MET COCA-COLA

Dat Coca-Cola flesje met Bali op het label, die moest en zou mee om een toffe foto mee te kunnen maken. Zo leuk! Kennen jullie die actie met voornamen nog? Dit keer zijn het bestemmingen én je kan er reizen mee winnen, want Coca-Cola geeft deze zomer wekelijks droomvakanties weg. Haal een blikje of flesje Coca-Cola met het speciale etiket met droombestemmingen en check even onder het label, de dop of het lipje van je Coca-Cola. Hier vind je een actiecode, deze kun je invoeren op de actiepagina www.cocacola.nl/summer. Wie weet win jij een reis naar Bali of een van de andere heerlijke bestemmingen! Je kan nog meedoen tot eind augustus.

Zo! Wat nemen jullie het liefst mee op reis?

Uncategorized

Leave a reply

14 comments

Post a new comment

Lees ook: