LIFESTYLE / Vintage – Eames vitra chair

20

17mei4

Iets waar ik me ook weer op ga focussen is fashion, en ik zal dus (just like the old days) zo nu en dan outfits of een fashion artikel plaatsen, in een nieuw jasje – af en toe binnen interieur, af en toe in de natuur, op reis, you name it.

Eerst mijn nieuwe vintage aankopen, prachtige leren lakschoentjes met krokodillenprint en een ouderwets kussen. Ook een nieuwe ketting en een verzamelboekje van Happinez, met korte Paulo Coelho verhalen. Ik vind het heerlijk om vintage met design te mixen, zowel in mijn kleding als in ons interieur.
17mei3

Bij al dat oude krattenhout, ouderwetse kussentjes en reisherinneringen vind ik de Eames Vitra armchair helemaal goed staan. We hebben er twee, maar ik zou wel een verzameling verschillende Eames chairs willen hebben aan de oud houten eettafel…17mei 17mei2
Shoes: vintage (in shop soon)
Top: H&M trend
Pants: H&M
Chair: eames vitra armchair
Chair pillow: self made vintage
Big pillow: vintage
Wooden cabinet: self-made fruit crates

Fashion, Interieur, LIFESTYLE, Lifestyle

Leave a reply

20 comments

  1. thegingerdiaries 20 mei, 2013 at 17:34 Beantwoorden

    Wij hebben op mijn werk een oude eames ligstoel staan. Toen ik ‘m de eerste keer zag vond ik het een hele rare plaats om hem te zetten, zo in een kantoor. Niemand durft erin te gaan zitten, haha. Heel mooi interieur heb je! Als in een magazine! x

  2. Loulou 20 mei, 2013 at 20:01 Beantwoorden

    De stoel vind ik helemaal fantastisch! Zelf hebben we goede namaak stoelen aan de eettafel staan. Niets gaat boven de echte variant! In het zwart vind ik hem ook erg bijzonder.

Post a new comment

Lees ook:

MINDSTYLE / Positiviteit

Positief zijn, het is echt een dingetje these days. Het valt me op dat er veel mensen ontzettend negatief zijn. Toch merk je dat wanneer ...