LIFESTYLE | Two roads diverged and I, I took the one less traveled by

57

IMG_4840
“Travel is fatal to prejudice, bigotry, and narrow-mindedness, and many of our people need it sorely on these accounts. Broad, wholesome, charitable views of men and things cannot be acquired by vegetating in one little corner of the earth all one’s lifetime.”

Oké, ik geef het toe: ik heb een zwak voor kleding met een open rug. Dat was al feit voor ik dat kunstwerk op mijn rug liet zetten, maar maakt het nu des te leuker om te dragen. Omdat ik niet de persoon ben die uren over kleding kan praten maar foto’s maken wél leuk vind, ga ik het ondertussen over iets anders hebben: ons reisje komt steeds dichterbij! Ik schreef er ooit een inspiratiepost over, en nu gaan we dan toch: Jordanië.

Ik moet zeggen dat ik er ook echt aan toe ben. Heerlijk weer een sjaal in mijn haar, een backpack op en alles in me opnemen, cultuur en prachtige mensen leren kennen, natuur(ver)wonderen, overheerlijk eten (geitenkaas, hummus, dadels…
ze weten daar waar je me wakker voor kunt maken), drijven in de Dode zee, een kamelentocht door de woestijn en slapen bij de lokale bedoeïenen in het zand, al dat moois in mijn hart opnemen en mee naar huis brengen. En vooral samen weer even tot rust komen.

Ik weet dat we in maart nog aan de andere kant van de wereld zaten, maar het was een zomer vol veranderingen en dan haal ik graag even adem. Reizen tilt me weer op een hoger niveau zodat ik kan knallen. Weer een beetje als een ander mens terug kom. En daar gaan we voor de komende tijd. Leuke projecten, fijne schrijfsels, reisgerelateerde opties, andere bijzondere ontwikkelingen, dromen en plannen, maar ook de webshop zal dan toch echt na de reis online komen.

Nu ga ik weer leuke posts inplannen over interieur, vintage en terugblikken op reizen. En Aap en Noot willen binnenkort vast ook nog even hoi zeggen. Duimen jullie trouwens mee dat ze niet met bommen gaan gooien als wij in het altijd rustige midden-oosten zijn? Dat zou wel fijn zijn namelijk.

Dress: Asos
Legging, bag, & necklace: Primark
Watch: Fossil
Sandals: Samsoe&SamsoeIMG_4833 IMG_4842

IMG_4827

IMG_4843

IMG_4837

Fashion, LIFESTYLE, Lifestyle

Leave a reply

57 comments

 1. Maaike 30 augustus, 2013 at 07:01 Beantwoorden

  Een heerlijk reisjaar heb je :)! Ik hoop dat je niet te dicht bij de grens van syrie komt, lijkt me niet ontzettend veilig. Hoeveel dagen ga je reizen? Heb je al plekken waar je echt graag heen wil?

 2. Anouk 30 augustus, 2013 at 07:09 Beantwoorden

  Dat jurkje staat je prachtig! Ik vind jurkjes met open rug ook wel wat hebben. De laatste foto lijkt wel uit een magazine, mooi! En ik zal voor je duimen hoor, wel zo fijn als er niets gebeurd;).

 3. Evey 30 augustus, 2013 at 07:48 Beantwoorden

  Mooie outfit, ik hou ook wel van open ruggen. En echt een mooie reis ga je maken. Ik zag het laatst bij 3 op reis voorbij komen, lijkt me ook heel gaaf om heen te gaan!

 4. Anoek 30 augustus, 2013 at 07:52 Beantwoorden

  Wat gaaf Jordanië, mijn ouders zijn daar eens geweest en vonden het schitterend. Wij gaan in februari naar Iran, als het ten minste niet te veel gaat rommelen daar! Lijkt me ook super bijzonder.

 5. Natasja 30 augustus, 2013 at 08:10 Beantwoorden

  Wat een ontzettend mooi jurkje, en leuk dat je tattoo er zo mooi in uitkomt :) Alvast veel plezier met alle voorpret voor je reis! Bij mij is inmiddels de knoop doorgehakt en ga naar Australië en Indonesië.

   • Natasja 1 september, 2013 at 15:01 Beantwoorden

    Het wordt wss een tussenstop in Hong-Kong, Sydney, Melbourne-Adelaide, Brisbane-Cairns (en alles daartussen, Fraser Island/Whitsundays/Great Barrier Reef), dan door naar Kuala Lumpur, Sumatra, Java, Bali en de Gili Islands. Bij elkaar zo’n 3 maanden van december-maart. Niet heel handig met het regenseizoen, maar dit was de enige mogelijkheid (en die grijp ik natuurlijk met 2 handen aan)

 6. Marcella 30 augustus, 2013 at 19:12 Beantwoorden

  Gave jurk! Mooi, kleding met open rug. Heerlijk dat je vakantie nu opschiet, fijn om er lekker samen op uit te gaan. En voor daarna heb je ook gave plannen zo te lezen. Ben benieuwd naar je webshop ook!

Post a new comment

Lees ook: