HOTSPOT / Europa: MAS gebouw Antwerpen

33

Ha, dat was het weekend Antwerpen. Gewoon lekker op z’n ‘wij’ door de stad heen gestruind op zoek naar fijne plekjes. Al was het lang zoeken….De hotspots voor de ontdekte winkels komen er aan. Maar eerlijk? Verder vond ik Antwerpen niet denderend. Het deed me niet zoveel. Een heleboel rare en dronken mensen, een paar keer lastig gevallen en de stad zelf raakte me niet.

We hebben in Antwerpen gegeten bij de Burgerij. Een soort hippe hamburgertent, waar een constante rij stond te wachten op een plekje. Een eigenzinnig restaurant aan de haven in het nieuwe gedeelte ‘t eilandje’, met als motto ‘burgers voor burgers’. Leuk terras, een hele fijne kaart met overheerlijke burgers en salades en lekkere kriekjes. De burgers zijn vers, eerlijk en alles is gemaakt met seizoensgebonden producten, verse kruiden en zónder versterkende extracten.

We keken uit op het MAS gebouw, waar ik al gauw op de top wat mensen zag zwabberen. Je kunt je burger dus combineren met een snufje cultuur en het MAS-gebouw (en museum) bezoeken. Dat wilde ik ook! Na een lekker hapje en drankje gingen we op onderzoek uit, en wat bleek: je kunt gewoon gratis met honderd roltrappen naar de top. Wat een mooie zonsondergang.

470

472

473

474

478

480

482

483

484

Antwerpen, Citytrip, DESTINATIONS, Europa, Fashion, Lifestyle, LIFESTYLE, Travel Category

Leave a reply

33 comments

  1. Debby 11 juli, 2013 at 09:59 Beantwoorden

    Aaah wat een leuke foto’s! <3 very cute. Was in Brussel ook in zo'n burger tentje, superleuk! Moet die in Eindhoven binnenkort maar eens even gaan checken, daar hebben ze ook vega burgers jeeej!

  2. whatevergivesjoy 11 juli, 2013 at 18:45 Beantwoorden

    Echt leuke foto’s, zo’n lief koppel! :) De Burgerij is echt heel hot voor het moment :) Tim (mijn vriend) werkt om de hoek en is er verslaafd aan :)

Post a new comment

Lees ook: