LIFESTYLE / I don’t think there is ever a wrong time for a polka dot

34

v3.4

Vandaag besloot ik dat het weer eens tijd werd voor een so-called outfit blog. Wat was het weer een fijn zomers weekend vol met inkopen voor de shop, heerlijke fietstochtjes (klinkt dat burgerlijk? Yuk) en veel samen dromen, filosoferen en plannetjes uitwerken. En wijn. Ik kan echt niet wachten op wat ik allemaal wil maken en doen en ondernemen, en het begint langzaam vorm te krijgen. Heb het in ieder geval razend druk. Het is sowieso een fijne week, want ik win nooit iets en nu won ik eerst de Maasmechelen shop dag en hoorde ik gister dat ik een fantastische lamp heb gewonnen via Paperboats! Ik heb dan ook wel met veel pijn en moeite een bootje gevouwen voor de win-actie. Serieus, ik heb het inzicht van een koe, ik heb echt een uur met een youtube filmpje zitten te vouwen. Maar ik ben blij.

Vandaag hebben we dus 30 km gefietst en wilden we eigenlijk met de trein terug, maar hebben we ook nog eens 30 km terug gefietst (oke, met om het kwartier een pauze bij plekken waar-ze-ook-maar-wijn-hadden, omdat we tegenwind hadden). En onderweg hebben we nog wat outfit foto’s gemaakt!

“a polka-dot has the form of the sun, which is a symbol of the energy of the whole world and our living life, and also the form of the moon, which is calm. Round, soft, colorful, senseless and unknowing. Polka-dots become movement. Polka dots are a way to infinity.” -Yayoi IKusama

Skirt: vintage (in shop soon)
Tee:
Zara
Watch: Fossil
Belt: vintage (in shop soon)
v3.2

v3 

Laura in veld 5

V2

En ook nog een beetje zwart-wit. Gewoon, omdat het kan.Laura zw

zw3

Fashion, LIFESTYLE, Lifestyle

Leave a reply

34 comments

 1. Aline 30 juni, 2013 at 23:06 Beantwoorden

  Jeeeetje geef me tips hoe ik er zo uit kan blijven zien na 30 km fietsen? Na 1 km heb ik mijn hele kapsel al in mijn mond gehad en heb ik een kop als een kreeft. Props voor de wederhelft want hij heeft onwijs mooie foto’s gemaakt! (Als ik ooit modellen nodig heb voor m’n opleiding dan weet ik je te vinden knap mens) Wat schattig trouwens dat je zoveel moeite hebt gedaan op dat bootje hahaha! Ik dacht, die heeft ze zo even hoppaaaa gevouwen uit de losse pols!

 2. Debby 1 juli, 2013 at 10:40 Beantwoorden

  Ik roep al eeuwen dat ik ook wil fietsen :’) komt er nooit van. Dit weekend krijgen we voor een week een logeerhondje dus ik denk lekker veel wandelen.
  Wat ben je mooi! Ben heel benieuwd naar wat je gaat opzetten.

 3. Jess 1 juli, 2013 at 21:20 Beantwoorden

  Wat een mooie foto’s! Je ziet er prachtig uit! Ik wil heel graag een jurkje met stipjes maar ik kan nergens iets leuks vinden. Klinkt als een fijne dag met al die wijn. Fietsen is best leuk toch ;-) Het is pas burgerlijk als je het in unisex jassen doet van de anwb ;-)

 4. Femke Blogt 2 juli, 2013 at 18:10 Beantwoorden

  Hoi Laura, had jij een berichtje met een datum achtergelaten op mijn blog over de zwangerschap van Kate Middleton? Ik ben door het bijwerken van mijn thema een reactie of twee verloren, waarvan ik me herinner dat eentje was achtergelaten door jou! Zo ja, zou je de datum opnieuwe willen toevoegen onder reacties? Zou niet willen dat je wat misloopt ;) xx

Post a new comment

Lees ook: