LIFESTYLE / Bohemian by nature

52

Shoot 04
“Walking barefoot is like being radiated with the heartbeat of the ground with each step you take. You belong somewhere you feel free. You belong among all the wildflowers.”

Hallo make-up loos hoofd, wild haar en natuur. Bohemian by nature. Ik ben absoluut meer een bohemian, een gipsy, een hippie, hoe je het noemen wilt. Soms heb ik het idee dat ik in dit tijdperk niet helemaal op mijn plaats ben. De moderne wereld is een harde plek. Het is moeilijk om te leven in een samenleving die geobsedeerd is door macht, geld en prestatie. Ik wil gewoon doen wat mij gelukkig maakt, en met mij vele anderen. Daarom heb ik de stap gezet om uit de managerswereld te stappen en van mijn eigen passie werk te maken. Tenminste te proberen. Het is nog zoeken en hard werken en dromen, maar ik voel me een rijker mens. En ik mag dankbaar zijn dat ik dat kan delen met mijn wederhelft. Mijn lief, mijn maatje steunt me als geen ander. Ik leef mijn leven op mijn eigen voorwaarden. Misschien een beetje anders dan anders, maar zo heeft mijn leven er altijd uitgezien. Ik probeer elke dag in verwondering te leven. Ik ben filosofisch, creatief, schrijver, vredelievend, romantisch, leergierig en ik wil de wereld zien. Ik heb geen hoge eisen. Ik wil gewoon leven. En nooit met spijt terugkijken. Dat moet lukken toch?

Top: zara
Waistcoat: maison scotch
Skirt: vintage
Necklace: featheration fashion

Shoot 06

Shoot 01

Shoot 07   Shoot 02

Shoot 08

Shoot 03

Fashion, LIFESTYLE, Lifestyle, TRAVEL, Travel In Style

Leave a reply

52 comments

  1. Feline 12 augustus, 2013 at 09:16 Beantwoorden

    Whow! Die tekst is echt helemaal waar. Toen ik in de brugklas zat had ik in een pauze een heel lang gesprek hierover met mijn vriendin. Ik voelde me niet thuis in deze tijd. Maar iedereen keek ons raar aan. Ik vind het leuk dat ik dus niet de enige ben. Erg leuk artikel :)

  2. Mariska 12 augustus, 2013 at 10:44 Beantwoorden

    Prachtige foto’s en wát een instelling. Ik voel me net een beetje zoals jij, alsof ik niet helemaal thuishoor in dit snelle leven soms. Alleen maar spullen en geld en meer en meer… Jammer genoeg heb ik maar een paar mensen in mijn omgeving die ook zo denken als ik.

  3. annouska 14 augustus, 2013 at 09:29 Beantwoorden

    Je bent wie je bent en dat maakt je prachtig. Daarbij vind ik dat ieder mens helemaal geen make up nodig heeft, misschien om wat plekjes op je gezicht weg te werken. Waarom moeten we allemaal met hordes lagen make up op lopen, kortste van kortste broekje en een truitje waar je tieten in gezien mogen worden? Of met allemaal hippe vormpjes en streepjes of kleurtjes? Ieder draagt wat hij of zij wil, dat is het mooist.

Post a new comment

Lees ook: