LIFESTYLE / Besides, I am a gypsy at heart

40

wpid-IMG_20130727_185740.jpg
Vandaag maar weer even een outfit. Ik heb dit vanaf mijn telefoon geplaatst én met mijn telefoon gemaakt EN HET WERKT VOOR GEEN METER. De foto’s zijn dus heel scherp, ahum. Op dit moment ben ik lekker voor de 7382826739e keer deze week aan het barbecuen, zijn jullie ook zo vaak aan het barbecuen tijdens dit zomerweer? Al zie ik wel weer donkere wolken aan komen denderen…we zijn bij vrienden in Amsterdam en dat geeft me altijd de fijne gelegenheid om de Primark en hun leuke kringloop mee te pakken. Daar heb ik uiteraard wat meegenomen….Onvermijdelijk. Vriendinnen vragen al ‘kringloop-vrij’ als ze met mij zijn….is dat een goed of een slecht teken? Wat al een ontzettend leuke vragen op mijn q&a trouwens, én bijzondere reacties op mijn bucket list. Heel lief! Het is trouwens niet dat ik zonder die lijst afgestreept te hebben niet iets heb bereikt in mijn leven voor mijn gevoel, ik heb meer ervaringen in mijn koffer dan ik af en toe zou willen en ik ben op dit moment heel gelukkig met mijn turbulente leven. Ik leef met de dag (dat heb ik wel geleerd de afgelopen jaren). En ik plan nooit. Maar er zijn toch altijd dingen in je leven die je graag zou willen doen, toch? Ik ben een dromer, en zonder die dromen is het leven mij te zwart wit. Ik laat mijn geluk er niet van af hangen, dat is iets veel diepers, maar een leven zonder dromen? Goed, fototijd!

Outfit, kringloop aanwinsten: leren poef, brabantia broodbak, gehaakt schilderijtje en een ouderwetse negatieven-vergroter waar wederhelft een industriële lamp van wil maken. En ik was laatst in de Hema en verbaasd over alle leuke kantoorartikelen die ze momenteel hebben. Kijk hoe leuk: een blogboekje, kartonnen notitieboekjes (en dat is al zo’n verslaving) en pennen, gezellige tape en geweldige stempels! En nog even een Aap om af te sluiten.

Skirt: H&M
Top: zara
Necklace: primark
Sandals: sixty seven
IMG_20130727_185040

wpid-IMG_20130727_185236.jpg

IMG_20130726_144730

IMG_20130727_184619

IMG_20130727_190029

Fashion, LIFESTYLE, Lifestyle

Leave a reply

40 comments

 1. Jess 27 juli, 2013 at 20:10 Beantwoorden

  Staat je goed! Ik heb pas ook zo’n soort rokje gekocht. Echt heel fijn met een simpel wit shirt erop. Dat niet plannen herken ik. Ik ben echt een chaoot haha! Jouw katje vind ik echt zo lief!!! Wat een beestje <3

 2. chucky1012 27 juli, 2013 at 20:38 Beantwoorden

  Leuke outfit!
  Ach… het maakt helemaal niets uit, je foto’s zijn goed.
  Iedereen maakt toch tegenwoordig gebruik van een mob.tel..
  Heerlijk om zo vaak te bbq-en in de summer.
  Je kat is zo schattig.Bij die shop hebben ze inderdaad veel leuke school- en kantoorart..

  Fijne avond en alvast een mooie zondag!

  Xoxo

 3. Anouk 28 juli, 2013 at 07:03 Beantwoorden

  Hele leuke outfit! Mijn favo’s zijn je ketting en de rok! Klinkt trouwens niet verkeerd hoor, zoveel bbquen;). En wat een fijne spullen van de Hema. Ik kan daar ook noooooit gaan zonder iets te kopen, slecht, slecht :P.

 4. Natasja 28 juli, 2013 at 09:20 Beantwoorden

  Nice OOTD! Kringloopshoppen heb ik onlangs geprobeerd maar wat ‘vroegah’ onze kringloop was, bleek nu een hippe zaak met vooral veel dure items. Binnenkort maar eens op zoek naar een echte kringloop dus.

  • Laura - what about her 28 juli, 2013 at 15:23 Beantwoorden

   Ja, dat zie ik ook steeds vaker. Soms is het zo overrated, zo zonde. En dan gaan ze ook net doen alsof ze er verstand van hebben; ‘ja, dit is jaren 60 dus dat is 70 euro’….frustrerend! Goed zoeken naar de pareltjes onder de kringlopen!

 5. pure garcinia cambogia 15 augustus, 2013 at 16:06 Beantwoorden

  I’m really impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it’s rare to see a nice blog like this
  one nowadays.

Post a new comment

Lees ook: