LIFESTYLE / Maasmechelen Village II

25

IMG_3244

Wat nam ik mee met mijn giftcard uit Maasmechelen?
Een prachtig jurkje van Sandro. Wat een mooie stof, dan merk je toch wat kwaliteit is en het valt ook zo mooi! De achterkant is open, met een strik en een gouden rits. Ik wil d’r de hele tijd aaien.

IMG_3232        IMG_3231

Verder koos ik voor een mooi wit horloge van Fossil. Ik vond hem erg mooi met de gouden accenten. Ik heb al een roségouden horloge van Fossil en ben er dus erg blij mee! Fijne kleur voor de zomer. Als we ooit nog een zomer krijgen.
IMG_3229
IMG_3227

En als laatste…Een eh, nee, het is geen misvormde aardappel, het is een salami. Maar niet zomaar een salami! Nee, een echte mooie salami van het michelin-ster Italiaans restaurantje. Niet voor mij, maar voor mijn wederhelft die net als ik gek is op koken en dus ook gek is op dit soort leuke hebbedingen. Hij wil het liefst een hele parmaham in de keuken hangen (en een lam in de vriezer…) maar dit vond ik wel een leuk begin. Hij was er als een kind zo blij mee. Ik zei nog tegen Shirley dat als ik niets kon vinden verder ik wel een hele parmaham zou meenemen en hóe hilarisch was dat geweest, haha!
IMG_3249

Shirley heeft ontzettend leuke schoentjes van Little Marc Jacobs en een gestreept pakje meegenomen voor haar toekomstige babyboy, en weer eens een heel mooi exemplaar horloge aan haar collectie toegevoegd, een donkere tint van Marc Jacobs. Pretty!

Fashion, LIFESTYLE, Lifestyle

Leave a reply

25 comments

  1. Aline 29 juni, 2013 at 17:16 Beantwoorden

    Hahahaha ik had dus gewoon een parmaham meegenomen he. “alsjeblieft schat, een parmaham”. Ik vind je horloge echt vet leuk! En je jurkje is ook mooi. Maar je poekies vind ik het allerleukst <333333 (en die zilveren ikea lamp hebben wij hier ook staan HA)

Post a new comment

Lees ook: