NEW DRESS PARTY / WIN: SUITSUIT kofferset t.w.v. €437,-

145
SuitSuit Koffer

Kennen jullie mijn prachtige SUITSUIT koffers al? Ik ben de trotse eigenaresse van een grote 50’s SUITSUIT koffer en een handige handbagage koffer met grafische print. Zie hier. Sinds vorige week rol ik ook een handige medium size koffer rond voor korte trips, uitgevoerd in een nieuwe ‘Coconut Denim’ print. Uiteraard ging deze koffer direct mee naar Gambia.

GIVE AWAY: complete set van drie SUITSUIT koffers in Coconut Denim

In samenwerking met SUITSUIT geef ik een complete kofferset in exotisch ‘Coconut Denim’ weg. Deze koffers schreeuwen zomer met de gave palmboom print op denim look. De winnaar ontvangt niet één, niet twee maar drie koffers in verschillende maten: als handbagage, voor een korte trip of een langer avontuur.  Ideaal tijdens verschillende reizen.

De SUITSUIT koffers zijn onwijs praktisch en daarnaast verkrijgbaar in de meest leuke prints. De koffers hebben verschillende vakken, ritsen, zakken en banden aan de binnenkant zodat je je bagage optimaal kunt verdelen en je spulletjes bij aankomst nog net zo in je koffer liggen als bij vertrek. De koffers hebben een harde buitenkant met een cijferslot en dubbele wieltjes.

Hoe doe je mee? Ik ben benieuwd waar je deze drie koffers van plan bent naar toe te nemen, laat het me weten in de comments. Daarnaast vind ik het leuk als je me op welk kanaal dan ook volgt en je deze give away deelt via jouw social media kanalen! Schroom niet om mee te doen aan alle give aways deze maand, daar is het tenslotte december voor.

Facebook
Instagram
Twitter
Bloglovin’

SuitSuit Koffer
SuitSuitkoffer

suitsuitkoffers

* Meedoen t/m 31 december.
* Je kunt ook nog steeds meedoen aan de GeniusTravel voucher t.w.v €150- give away!

Give Away, Lifestyle, LIFESTYLE, Travel Gear & Gadgets, Travel In Style

Leave a reply

145 comments

 1. Bart 22 december, 2014 at 13:30 Beantwoorden

  Hoe vet zijn die! Niet voor mezelf, maar wel voor mijn meisje ;-) Voor onze gezamenlijke reisjes naar Brussel, New York en Split (Kroatië) in het komende jaar. Maar ook voor alle reizen die we hopelijk daarna nog gaan maken. Uiteraard krijg je een foto van elke locatie waar de koffers dan zullen zijn geweest!

  • Laura 22 december, 2014 at 16:01 Beantwoorden

   Jaaaa! Ik sleep ook al jaren alleen m’n backpack mee, maar ben dit jaar toch wel deels overgestapt op koffers. Vooral tijdens persreisjes en stedentrips is dit gewoon handiger!

 2. Taina 22 december, 2014 at 13:38 Beantwoorden

  Wauw! Wat een gave win actie!

  Ik kan zeker nieuwe reiskoffers gebruiken, want ik leen altijd die van mijn ouders. Nu ik dan eindelijk mijn eigen huisje heb sinds november vind ik ook dat ik maar eens mijn eigen koffers moet hebben.
  Ik ga in maart naar Praag voor een korte citytrip, hier zou ik dan de kleinste voor gebruiken. In de zomer ga ik (waarschijnlijk) aan de slag als hostess, bestemming is nog onbekend. Ik denk dat hiervoor de de middelste of de grootste koffer wel van pas kan komen.

  P.s. Je site is nog mooier geworden. Echt nice!

 3. Natasja 22 december, 2014 at 13:44 Beantwoorden

  Whaa haha die zijn briljant! En stiekem praktischer dan mijn huidige koffers waar ik alles lekker onoverzichtelijk in mieter :’) De kleinste zou een nachtje meegaan naar Antwerpen, de middelste een paar dagen naar Londen. En de grootste mag mee naar bestemming onbekend!

 4. Marvin 22 december, 2014 at 13:52 Beantwoorden

  Hey Laura, wat een supervet idee om zo je travel experience te delen met iedereen die het maar weten wil! In 2015 heb ik mijn vriendin ein-de-lijk zover dat ze mee gaat naar de andere kant van de wereld, waar we in Azië op zoek gaan naar de ongebaande paden! We starten in Sri Lanka en eindigen op de Malediven (want dat was een voorwaarde voordat ze meeging).

  Naast Facebook zal ik ook mijn reisverhaal schrijven, en daar hoort dan natuurlijk een foto bij met van die superhippe koffers! Benieuwd naar alle andere reacties!

  Groetjes!

 5. Kevin gizzie 22 december, 2014 at 14:00 Beantwoorden

  Wat een mooie kans! Wij hebben aankomend jaar 2 trips op de agenda staan. Disney Parijs en Málaga. Naar beide bestemmingen gaat deze geweldige kofferset mee. Voor een ultiem vakantiegevoel

 6. Anouck Plume 22 december, 2014 at 14:11 Beantwoorden

  Oooh wauw die koffers zijn zo mooi! Ik vind koffers altijd zo lelijk en ik was altijd dolgelukkig met mijn polkadot exemplaar, maar die is vorige zomer helaas kapot gegaan. Nu ben ik koffer-loos, dus waag ik graag een kansje op deze mega mooie exemplaren! :)
  De kleinste zou ik in gebruik nemen voor al mijn toekomstige reisjes, die hopelijk ergens ver weg zijn. Momenteel helaas niets op de planning (In mijn weer-terug-naar-school leven is er helaas geen budget meer voor leuke reisjes)
  De middelste en de grootste zou ik mijn ouders blij mee maken. Na al jarenlang de zelfde te gebruiken ze wel toe aan een mooie nieuwe en ook nog matchende set! Waarmee ze hopelijk nog veel mooie en verre reizen zullen afleggen.

 7. Eleni 22 december, 2014 at 14:22 Beantwoorden

  Gaaf! Die vallen nog eens op daar op het vliegveld! Mijn eerstvolgende reis gaat naar Azië en daar zou ik zo’n koffer erg goed kunnen gebruiken.

 8. Tosca 22 december, 2014 at 14:46 Beantwoorden

  Dit is zo handig! De kleine neem ik op neer naar mijn kamer in Tilburg, de middelgrote neem ik mee naar mijn vriendinnetje die een jaar lang in Parijs woont en de grote neem ik heel graag mee naar Canada, Noorwegen of Indonesië! En daarnaast beloof ik plechtig dat mijn ouders en zusjes hem altijd mogen lenen als ik hem zelf niet in gebruik heb! Kunnen de oude koffers van opa en oma ook eindelijk met pensioen;)

 9. Anne 22 december, 2014 at 15:12 Beantwoorden

  Oh die zijn mooi zeg! Ik zou deze koffers wel graag willen hebben voor volgend jaar, waarin we hopelijk voor het eerst met ons kleintje op vakantie gaan aan het einde van de zomer. Bestemming is nog niet bepaald, maar ik droom vast vrolijk verder over bijvoorbeeld Portugal, de VS of Londen…

 10. Sharon 22 december, 2014 at 16:04 Beantwoorden

  Aaaahhh…. I like!! I give it a shot.. Heb deze actie voor je gedeeld op pinterest. Wie weet krijg je nog wel meer volgers. :-)
  Nou waar de aankomende reizen naartoe gaan weet ik nog niet… Wil nog zoveel van de wereld zien en jouw blog geeft ultieme tips. De eerste reis is gewoon een heerlijke relax vakantie met mijn familie.. Maar aangezien we volgend jaar op onszelf gaan kunnen we niet altijd de koffers van pa en ma gebruiken. Zou ze dolgraag willen winnen om ze mee te nemen naar verschillende reizen.
  *Duimt hard* ;-)

 11. Melissa Oldersma 22 december, 2014 at 16:05 Beantwoorden

  Whoehoeeee kicken! Ik kan wel een koffer gebruiken: IJsland IJsland IJslaaaaand!!! Hier zou ik de grote mee naartoe nemen. Ook Rome is geboekt voor eind volgende maand, hier kan ik de medium heel goed voor gebruiken. De kleinste gaat mee naar Groningen als ik met mijn vriend naar het NH De Ville ga (leuk hotel!). Ik kan ze heel goed gebruiken! Aangezien we geen kerst vieren (cadeautjes zitten er helaas niet in vanaf papa+surrogaatmamas kant, maar we gaan wel lekker brunchen) zou dit wel een geweldig cadeau zijn! Duimen!!!!!

  X

 12. Patricia 22 december, 2014 at 16:33 Beantwoorden

  Oh wow, wat een toffe winactie! Ben al een paar keer naar de SUITSUIT website gesurfd, maar iedere keer toch weer weggeklikt omdat het net iets te duur is..

  Ik weet al wel waar ik ze mee naartoe zou willen nemen! De kleine mag mee op citytrip naar Berlijn, in januari met vriendinnetjes. De grote neem ik mee op mijn volgende grote avontuur, ik denk New York. En dat middelmaatje? Misschien ga ik die wel gebruiken als koffer wanneer ik weer terug naar huis ga (met een berg was haha), want ik hoop in 2015 op mezelf te gaan wonen.

  May the odds be in my favor! *fingers crossed*

  • Patricia 22 december, 2014 at 16:35 Beantwoorden

   Oh wow, wat een toffe winactie! Ben al een paar keer naar de SUITSUIT website gesurfd, maar iedere keer toch weer weggeklikt omdat het net iets te duur is..

   Ik weet al wel waar ik ze mee naartoe zou willen nemen! De kleine mag mee op citytrip naar Berlijn, in januari met vriendinnetjes. De grote neem ik mee op mijn volgende grote avontuur, ik denk New York. En dat middelmaatje? Misschien ga ik die wel gebruiken als koffer wanneer ik weer terug naar huis ga (met een berg was haha), want ik hoop in 2015 op mezelf te gaan wonen.

   May the odds be in my favor! *fingers crossed*

   Oh, en volgen doe ik je overal (klinkt eng, maar is het niet.. heel leuk zelfs!)

 13. Ester 22 december, 2014 at 16:37 Beantwoorden

  Dat zou een mooi verjaardagscadeautje zijn ;-) De kleine maat zou ik meenemen voor een korte citytrip naar Istanboel, de midden maat naar Frankrijk voor een weekje weg en de grote voor mijn grote reis die ik hopelijk ga maken, volgende winter. Bestemming nog onbekend, maar ik zou graag naar Indonesië willen :-)

 14. Laura 22 december, 2014 at 16:39 Beantwoorden

  Nu ik toch bezig ben met het uitpluizen van je site en reacties hier en daar achterlaten, doe ik ook mee met deze give-away. Zoals ik net al vertelde: ik ga in mei naar Kreta. We hebben de vlucht geboekt via Ryanair en dat betekend: alleen handbagage. Ik heb nog geen koffer voor mijn handbagage, dus die wordt al nuttig gebruikt! En de medium zou ik dan gebruiken voor mijn solo-tripje naar Londen (als ik dan toch even mag dromen hè…) en de grote geef ik aan mijn oma en opa, want die gaan naar Israël in april voor een ‘lang avontuur’ en ik wil niet dat ze met hun 20-jaar oude koffers gaan (ik zie mijn opa al lopen met zo’n fancy palmbomen koffer, haha!).

 15. Grete Karina 22 december, 2014 at 16:50 Beantwoorden

  Wat een ontzettend gave en complete kofferset en ook nog uitgevoerd in exotisch ‘Coconut Denim!
  LOVE IT!
  Ik ga volgend jaar in ieder geval naar Madeira, dus daar mogen ze mee.
  En met zo’n kofferset moet ik als ik win ook maar iets echt tropisch plannen toch?!!!

  Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked.
  Op Facebook like ik en heb daar de actie gedeeld.
  En ik volg je ook nog als @Zeemeervrouw op twitter.

  Nu maar duimen….
  groeten en fijne feestdagen,
  Grete Karina

 16. Marloes 22 december, 2014 at 17:11 Beantwoorden

  Wat een gave koffers! Mijn oude koffer heeft helaas de terugreis vanuit New York afgelopen zomer niet overleefd, dus deze zouden mooi van pas komen bij mijn aankomende (werk)reis naar Dubai. De palmbomen look past er in ieder geval al goed bij. ;)

 17. Linda 22 december, 2014 at 18:11 Beantwoorden

  Wat een knapperds! En handig ook vooral. Na een jaartje zonder inspiratie om op reis te gaan (nooit leuk als het allerleukste reismaatje ineens niet meer je reismaatje is), begint het weer te kriebelen. Solo? Met een groep? In ieder geval staan New York en IJsland hoog op de lijst! Ik denk dat dit het jaar van de korte trips niet ver van huis wordt. Ik heb er zin in! Met of zonder deze give-away maar met zou wel speciaal zijn. :-)

 18. Danique 22 december, 2014 at 18:44 Beantwoorden

  Wat een gave set, Laura! Ik doe heel asociaal mee, hoewel ik weet dat ik ze voorlopig nog even niet kan gebruiken (want: voor een lang tijd rondreizen met mijn backpack, hoera!). Momenteel heb ik alleen nog maar een kleine koffer, maar daar begint de rits van te scheuren. Deze neem ik vooral mee op tripjes in NL als ik vrienden bezoek of op korte citytrips ga waarbij ik alleen handbagage mag meenemen. Ik wil ook dolgraag weer een grotere koffer nadat bij mijn vorige koffer (geen grapje!) de wielen eraf zijn gesmolten door een té heet wandelpad in Boedapest… Kortom, die kon ik weggooien en ik moet nog steeds een nieuwe aanschaffen. Er staan nog genoeg landen op mijn wishlist, dus ze komen zeker van pas!

 19. Karlijn 22 december, 2014 at 19:08 Beantwoorden

  Wat zijn ze mooi! Ik woon sinds een jaar op mezelf en ik ‘steel’ nog steeds de koffers van mijn ouders, omdat ik geen eigen koffers heb. Dat kan eigenlijk niet! Binnenkort ga ik een kort citytripje maken naar mijn favoriete stad Istanbul, waar ik heel erg naar uit kijk en dan zou een mooie handbagage koffer zeker van pas komen!
  Verder hoop ik in 2015 nog wat meer reisjes te maken, naar Polen, Londen en Oost-Europa. Enn hopelijk ergens de komende 5 jaar ook nog wat verre reizen, bijvoorbeeld de VS en Zuid-Amerika. Eigenlijk staat de hele wereld nog op mijn wishlist en ging ik het liefst elke dag op reis, dus een goede set koffers komt bij mij zeker van pas. Jouw prachtige verhalen en foto’s wakkeren die reislust alleen maar aan!! Ik ben blij dat ik jouw blog dit jaar ontdekt heb! Fijne feestdagen, Laura!

 20. Louise 22 december, 2014 at 19:28 Beantwoorden

  Hele mooie koffers inderdaad! We zijn nu heel hard aan het sparen voor Bhutan, dus dat is onze eerstvolgende ‘grote’ bestemming :) En dat schattige kleine koffertje mag mee op onze stedentripjes naar Florence en Kopenhagen.

 21. Linda 22 december, 2014 at 19:38 Beantwoorden

  Dit jaar zijn we nog naar Vietnam geweest met de backpack, maar die ruil ik met alle liefde in voor deze supermooie koffers! In maart gaan we 3 weken naar Cambodja, dus dat zou dan hun allereerste reis worden.

 22. Lotte 22 december, 2014 at 20:30 Beantwoorden

  Leuk, die zouden een leuk verjaardagskado zijn :-) Ik volg je op instagram en twitter…
  Deze zomer staat de eerste autovakantie op de planning dus zo’n knappe koffer zou wel passen in ZO-Europa :-)

 23. Eva 22 december, 2014 at 20:53 Beantwoorden

  Laura, Laura, Laura… Hou eens op met al die mooie dingen ;-).. Ik word er zo hebberig van! Wil graag nog een nieuwe kofferset hebben voor al mijn mooie reisjes en de koffers van SUITSUIT zijn toch wel favoriet.. Nog even sparen :-) Geniet in Polen! Zou graag naar mijn broer in Krakau willen dus wie weet heb ik je tips binnenkort nodig!

 24. Yvonne 22 december, 2014 at 21:23 Beantwoorden

  Wow, wat een onwijs gave koffers zeg! Kom ik aan met mn standaard Samsonite die óóit eens heel erg hip was haha.
  De eerste reis die ik ga maken is naar IJsland in september, dus als ik zou winnen, zou de medium koffer geheid in die vakantie gaan pronken :). En de grote voor een nieuwe trip naar Zuid Afrika. Gezien daar nogal wat bekenden zitten die allemaal van drop en pindakaas houden, moet er waarschijnlijk ook aardig wat kilootjes aan gewicht naartoe.
  En de kleine zou ik aan mijn mams geven. Ik probeer al jááááren een normale koffer aan haar te slijten, maar ze blijft maar stug volhouden aan haar gerafelde, roestbruine taskoffe :).

 25. Maaike 22 december, 2014 at 22:06 Beantwoorden

  Wauw, die zijn mooi! Het zou al helemaal een topreis worden met deze koffers! In januari vertrek ik samen met mijn vriend voor een jaar naar het buitenland. We beginnen in Melbourne en zullen na het australië avontuur indonesië, zuid-oost azië en midden amerika gaan verkennen. De koffers zullen dan heel wat van de wereld gaan zien :)

 26. barbara 22 december, 2014 at 22:46 Beantwoorden

  Ik hou niet van vliegen.. Ik kan niet tegen drukte… Ik kan al helemaal niet mijn weg snel vinden in een vreemd land..
  Ik heb een enorme angst voor vliegen en als het te druk is op het vliegveld krijgen ik het benauwd en in een vreemd land is het voor mij enorm wennen! Ik vind het dan altijd prettig om mijn eigen spullen mee te hebben in een goede stevige koffer.
  Ik voel me hierdoor prettiger tijdens het reizen. En wat een gekkigheid het zijn er 3!!! Nu kan ik ook nog mijn moeder of zus meenemen op reis ( die zijn gezellig, mannen mee nemen is niks die willen hele anderen dingen doen).
  Ik vind het een super leuke actie en het lijkt me super om te winnen!

  Groetjes Barbara!

  http://www.destudentenbar.blogspot.nl
  http://www.barbarabesem@hotmail.nl

 27. John 23 december, 2014 at 00:10 Beantwoorden

  Beste Laura,
  Ik hoop niet dat ik als man nu nichterig gevonden wordt als ik zeg dat ik die koffers in die kleur graag zou willen hebben. Bij de lopende kofferband verwacht je mij niet om deze er af te pakken. En daar hou ik weer van; recalcitrant, anders enz.
  Ik heb nu alleen een weekendtas en ben die zat. Naar mijn broer op Fuerteventura zou ik er wel voor het eerst mee willen reizen.
  Ik heb je gezien op Twitter Via travelbysan. Mijn account @jahvdberg
  Groet

 28. Paula 23 december, 2014 at 01:18 Beantwoorden

  Hi Laura,

  Ik hoef de koffers niet. Niet omdat ik ze niet leuk vind maar ik ben momenteel op reis dus kan ze (helaas) niet gebruiken.;) Van mij mag je daarom iemand anders heel erg blij gaan maken met je koffers. ;) Ik wilde alleen even zeggen dat ik sindskort (pas) bekend ben geworden met je blog en hem echt te gek vind! Ga vooral door… ik wil nog veel van je lezen! :)

  Groet Paula

 29. Linda 23 december, 2014 at 04:16 Beantwoorden

  Aaah wat een gave koffers! Die kun je mooi herkennen op de band.. Moet nu altijd zoeken hahaha.
  Ik reis veel heen en weer tussen Canada en Nederland dus dan kunnen ze mooi met me mee, haha!

 30. Niki 23 december, 2014 at 07:06 Beantwoorden

  I love it!!! Ik bedenk me nu dat ik nog nooit een eigen koffer heb gehad! Ik reis normaal gesproken met een rugzak. Het is voor mij altijd een verrassing waar ik naar toe ga. Ik kan heel spontaan ineens een reis boeken. Dit jaar was dat o.a. naar Afrika, Georgie, Armenie, Roemenie, Moldavie, een roadtrip door de UK, Litouwen, Dublin, Berlijn enz. Momenteel staan Mongolie en Scandinavie heel hoog op mijn lijstje. Ik heb een vermoeden dat dat er aankomend jaar van gaat komen. Hoe gaaf zou t zijn als dat met deze super gave koffer set zou zijn en ik mijn rugzak voor het eerst in 5 jaar thuis laat :)

 31. Miranda 23 december, 2014 at 09:36 Beantwoorden

  Ik volg je eigenlijk al sinds bokt en inmiddels al even via FB & Instagram. En nu ook via Twitter. Het is zo inspirerend om te lezen hoe iemand zijn dromen en idealen volgt. Dat alles mogelijk is, als je maar wil. Ondanks dat het niet makkelijk is, je er veel voor terug krijgt.

  Ik ben in 2003 voor het eerst naar Nieuw Zeeland geweest. Mijn familie opzoeken. Vanwege mijn paard lang niet teruggegaan. Mijn paard wilde ik niet 4 weken aan de zorg van een ander toevertrouwen. Maar toen hij met pensioen ging en er daar meer dan uitstekend voor hem gezorgd werd, begon het te kriebelen…. En dus in 2013, 10 jaar later exact! terug naar Nieuw Zeeland. Daar zelfs ten huwelijk gevraagd op het voor mij mooiste plekje ter wereld! En nu besloten dat wij in januari 2016 voor een verlate huwelijksreis gewoon weer terug gaan naar NZ en nu een nog langere periode! Waarom wachten als je nu leeft?

  Tot nu toe heb ik altijd koffers geleend van familie. Normaal volstaat mijn rugzak/ sporttas voor de korte tripjes. Maar voor een maand + zijn koffers echt wel handig! Zou leuk zijn om de volgende keer mijn eigen koffer(s) mee te nemen. Scheelt ook weer een stukje ‘planning’, want ik plan veel liever waar ik allemaal naar toe wil (keuzes keuzes, zoveel te zien!) dan dat ik mij bezig hou met een koffer ophalen/lenen!

 32. Nanda 23 december, 2014 at 10:10 Beantwoorden

  Laura…. je lijkt Sinterklaas wel… Ohhhh LOVE deze set van Suitsuit! Waar zou ik ze mee naartoe nemen. Pfoei… Mijn eerst geplande reisje is naar Texel een paar dagen. En dat moet (mag!) ik nog een mystery tour regelen voor hubby, die vorig jaar 40 werd (maar om logistieke redenen, konden we nog niet weg)
  En de grote koffer..hmmm…we willen supergraag naar Denemarken dit jaar. Of misschien is er wel een weldoener die me mee gaat nemen naar ZA? Dromen mag,.. toch?

 33. Pieta 23 december, 2014 at 10:12 Beantwoorden

  Die zijn echt leuk! Ik zou de handbagagekoffer gebruiken wanneer ik naar Leiden ben verhuisd (waar ik nu studeer) en in het weekend op en neer reis naar mijn ouders. Daarmee kom ik toch een stuk hipper over in Leiden in plaats van de weekendtassen die ik nu heb ;). Daarnaast heb ik ook een hele goede bestemming voor de kleine koffer, ik ga namelijk in februari een kleine week naar Zweeds Lapland! Dat wordt denk ik niet in een shirtje de poolcirkel over maar in 5 lagen thermokleding. Het langere avontuur wordt in de zomer waarschijnlijk een reis door Japan! En ik heb ook mijn droomreis in gedachte.. Een grote reis ‘eilandhoppen’ in de Pacific. Van Fiji naar Samoa, Vanuatu en als hoogtepunt Paaseiland!

 34. Sanne 23 december, 2014 at 10:51 Beantwoorden

  Oeh, deze koffers zijn perfect voor de reisplannen van mij en mijn geliefde komend jaar! In plaats van een lange reis willen we twee losse weken weg; naar Istanbul, Berlijn en Londen. Daarnaast ga ik in maart een weekje skien, misschien geen tropische bestemming, maar dan komt deze bepalmboomde (;-)) koffer toch ook wel heel goed van pas! Tenslotte wil ik met mijn allerbeste vriendin een weekje richting de zon in de zomer, wat is nou leuker dan matching suit cases? :)

 35. Ellen 23 december, 2014 at 11:03 Beantwoorden

  Wat leuk!!! Deze koffers zijn echt heel mooi! Inmiddels ben ik al heel wat jaren het huis uit, maar koffers leen ik altijd nog van mijn ouders! Tijd voor een eigen paar! Ik zou deze koffers graag meenemen naar Rome, een bestemming die al erg lang op mijn lijstje staat! Hopelijk gaat het er in 2015 van komen!

  Groetjes, Ellen

 36. Bea 23 december, 2014 at 11:15 Beantwoorden

  Wat een supergave winactie! UIteraard volg ik je via alle kanalen en heb ik op een aantal kanalen deze winactie gedeeld. (niet teveel natuurlijk…ik wil graag een grote kans maken :))Ik koop ook geen staatslot, ik doe gewoon met deze winactie mee! Die koffers willen graag op pad. Dat zie je meteen :)En mocht ik hun nieuwe eigenaresse worden, dan gaan ze allemaal volgend jaar met me mee, het land uit:

  Ik ga namelijk 3,5e week cruisen door de Caribbean richting Canada, dat is niets voor een backpack. Daarvoor is de grote koffer geschikt. Ik moet natuurlijk veel meer kleding meenemen dan gebruikelijk, denk alleen al aan de captain’s-dinners. Maar ik moet ook denken aan jungle activiteiten in Costa Rica. Kortom; daar heb ik de grote koffer ECHT voor nodig.

  Vervolgens kan de kleinste mooi mee als handbagage voor al mijn boeken en setjes extra kleding (zo’n mooie koffer kan natuurlijk wel eens op een andere bestemming dan gepland aankomen…).

  Het lieftallige middelmaatje gaat lekker met mij en mijn vriendinnen mee op het vriendinnen-weekend. Een stedentrip naar Berlijn.

  Kortom; mogen ze met mij mee op reis volgend jaar?

 37. Caro 23 december, 2014 at 16:34 Beantwoorden

  Gave winactie! Ik zou de kleinste meenemen op mijn stedentrip naar Lissabon die voor mei op de planning staat en die iets grotere mag sowieso mee naar New York in maart! In de zomer ga ik waarschijnlijk 2 maanden lang in Griekenland of Kroatie werken, en een groot koffer zou daarvoor geweldig zijn: alle bikini’s die mee moeten, boeken om te lezen, kleren en andere spulletjes. Daarnaast reis ik elke week heen en weer tussen Maastricht en Nijmegen en mijn koffer is niet meer helemaal heel. Een nieuwe (en heel) koffer zou dus ontzettend welkom zijn!

 38. Malou 23 december, 2014 at 20:13 Beantwoorden

  OH.. MY.. GOD!
  Die zijn echt geweldig zeg! Ik kan wel een nieuwe koffer gebruiken. Tijdens m’n laatste tripje naar Wenen vorige week heeft de receptioniste de koffer open moeten breken omdat het slot aan de ene kant met geen mogelijkheid meer open wilde..
  Hilarisch!
  Ik doe dus graag mee met de winactie.
  Nu je Aruba filmpje kijken :-)

 39. Nayomie 24 december, 2014 at 14:50 Beantwoorden

  Allereerst, geweldige blog. Had hem nog niet eerder gezien maar ik ga het zeker volgen!

  Volgend jaar wil ik een tussenjaar plannen en wat reisjes en tripjes plannen. Ze wil ik absoluut nog naar Londen, New Castle en Marseille. Ook wil ik het nog even dichtbij zoeken en in Nederland ook even een vakantie plannen. Nog even hoe en wat plannen maar een koffer zou zeker helpen! :)

 40. Linda 24 december, 2014 at 21:09 Beantwoorden

  Oh my, ik waag een poging hoor! Mijn volgende reis is net gepland: begin juli gaan mijn hubby en ik een paar weken de oostkust van de VS ontdekken. Eerder hebben we de westkust al gedaan <3

 41. Anita H. 25 december, 2014 at 01:33 Beantwoorden

  Wat fantastisch zeg, deze prijs. Deze koffers wil ik graag meenemen…. op vakantie. Lekker algemeen. Ik heb dan ook geen vakantieplannen op het moment. Eerst maar eens een baan vinden. Maar die koffers, mocht ik winnen, komen zeker nog van pas.

 42. Angeline 25 december, 2014 at 10:56 Beantwoorden

  Ik heb eerlijk gezegd nog geen vakantie geboekt maar het plan is om in 2015 in de voorjaarsvakantie naar Gran Canaria te gaan.Verheug ik me heel erg op want het is 9 jaar geleden dat we op vakantie zijn geweest.

 43. Steffie 25 december, 2014 at 11:35 Beantwoorden

  Deze zijn zó leuk!! Ik wil dit jaar graag weer eens op Europese stedentrip (nog nooit in zowel Parijs als Londen geweest :O, daar moet verandering in komen), Italië staat op de planning en als verre reis zit ik te denken aan Costa Rica en Nicaragua, maar Indonesië en Laos lijken me ook zo gaaf, moeilijk haha.

 44. Natasja 25 december, 2014 at 11:39 Beantwoorden

  Wat handig! Mijn volgende reis gaat waarschijnlijk volgend jaar naar Bali (zusje opzoeken), maar daar gaat de backpack toch weer mee.. wel zo handig met van boten afspringen en in kleine overvolle busjes ;) Deze koffer zou wel zeker meegaan op een stedentrip. Ik zou heel graag een keer naar Parijs of Praag gaan volgend jaar.

 45. Daisy 25 december, 2014 at 13:40 Beantwoorden

  Ik zou deze set zeker goed kunnen gebruiken volgend jaar.
  Dan staan namelijk op de planning; Tsjechië (omgeving Trutnov), Egypte en een week New York!
  Mijn oude koffers hebben hun beste tijd wel gehad, helaas :(
  Dit jaar ga ik nog oud en nieuw vieren in Disneyland Paris! Een droom die uit komt :)

  Ik heb al een tijd niet meer mijn twitter gebruikt, maar nu ik jou volg zal ik deze toch wel vaker gaan checken!

 46. Samantha 25 december, 2014 at 23:05 Beantwoorden

  Oh, wat een toffe winactie! Ik werk zelf bij een reiswebsite en ben net het huis uitgegaan, dus ik heb wel iedere dag de kriebels, maar heb geen koffers meer. :D Echt erg eigenlijk. Ik wil – als het lukt – in januari 3 dagen naar Dinant (niet voor de hand liggende plaatsen vind ik tof om te ontdekken), waarvoor de kleinste koffer van pas komt. Rond mijn verjaardag hoop ik met mijn vriend naar Barcelona te gaan (voilà, koffer nummer 2) en in de zomer dan een langere vakantie (numero 3!).

 47. Tari | TravelAlone 26 december, 2014 at 11:59 Beantwoorden

  Wat een gave win actie Laura!
  De kleine gaat mee naar Parijs, de middel gaat mee naar Lissabon & Porto en de grote gaat mee naar Griekenland. Perfecte plaatsen voor deze perfecte koffers, toch?!

  Wat een super gave foto’s heb je trouwens gemaakt met het koffer, wauw!

 48. Klasine 27 december, 2014 at 14:30 Beantwoorden

  Gave koffers zeg! Ik heb al even op de website gekeken en nu al verloren aan de vele mooie exemplaren.. Ik kan ze zeker goed gebruiken, ik ga al bijna richting Zweden om daar voor vijf maanden te gaan studeren en ben aan het stoeien hoe ik alles in hemelsnaam een beetje fatsoenlijk mee kan nemen.. Help!

 49. jessie 27 december, 2014 at 20:07 Beantwoorden

  Ik waag mijn kans…Zo als ik al zei zijn we volop onze droomreis naar Canada aan het plannen. We hadden het er net gisteren nog over of we dan niet’s zouden investeren in een leuke kofferset…Winnen zou natuurlijk NOG leuker zijn en dan kan de hele set meteen mee op onze bijna 4-weekse trip naar Vancouver :-)

 50. Ann 27 december, 2014 at 20:44 Beantwoorden

  super leuke actie en aangezien mijn koffers best wel verreist zijn Kan ik ze goed gebruiken :)
  En ook voor mss wat extra inspiratie want veel in de planning staat er nog niet, iets met hoge prijzen en een kleine bankrekening :( maar over een weekje naar Berlijn dus dan zou het zeker mee gaan, en de ontelbare keren naar Groningen natuurlijk :p
  Liefs, Ann
  Ps: ik volg je op bloglovin en instagram (adjelove)

 51. Romy 28 december, 2014 at 11:55 Beantwoorden

  Ik doe dit jaar eindexamen en wil daarna in mijn vakantie gaan reizen. Ik ben al druk aan het sparen, maar het zou natuurlijk wel helpen als ik mijn koffer niet zelf zou hoeven te kopen haha! Ik twijfel nog over waar ik precies heen zal gaan. Oost-Europa, IJsland, New York – of iets heel anders, ik weet het dus echt nog niet. :)

  Ik volg je natuurlijk op bloglovin!

 52. Kim 28 december, 2014 at 19:42 Beantwoorden

  Wat een leuke winactie! De verschillende maten koffers zouden zeker van pas komen komend jaar! De kleine zou ik meenemen op een weekendje Frankrijk met vriendinnen, de middelste naar het jaarlijkse lange weekend Edinburgh, waar ik gestudeerd heb, en de grote zou meegaan op mijn reis naar Bolivia in september! Ik heb je blog pas net ontdekt, maar heb je gelijk gevolgd op bloglovin en Instagram!

 53. Coco 30 december, 2014 at 11:43 Beantwoorden

  Wat een super leuke actie! Genietend van je prachtige foto’s op Instagram en als stille meelezer volg ik je op site, Facebook en Bokt.nl (sorry.. óók daar ben je te vinden! ;-)) maar wil ik toch voor een keertje iets van mij laten horen voor deze super leuke win-actie! Ik ben liefhebber van grote en kleine reisjes! Voorheen altijd lekker alleen op reis door o.a. Azië en zonnige stedentrips in Europa bezoeken, maar sinds 7 maanden een super leuke vriend die mij nu eindelijk gaat vergezellen tijdens het ontdekken van al het moois op de wereld! Over 2 maandjes op reis naar de Filipijnen en Borneo, en voor die tijd nog even romantisch genieten in Parijs. Deze koffers zouden dus perfect van pas komen om de backpack wat vaker rust te kunnen geven (en mijn rug dus ook..) :-)

  • Laura 31 december, 2014 at 16:07 Beantwoorden

   Haha ah, zo leuk! Al ben ik, los van sporadisch een update in het bloggers topic, niet meer actief op Bokt, haha! Die goede oude tijd. Leuk dat je een nieuwe (reis)liefde hebt gevonden en alvast veel plezier!

 54. Marjolein 30 december, 2014 at 12:08 Beantwoorden

  Oeh, wat een prachtige dingen! Die handbagage koffer gaat mee naar Lund, Zweden, waar ik een halfjaar gestudeerd heb en in 2015 van plan ben een vriendin op te zoeken! Ik wil ook heel graag door Noorwegen of Ijsland reizen, dus dan zou 1 van die grotere koffers beter van pas komen ;)
  In 2014 heb ik de smaak van reizen echt te pakken gekregen (o.a. naar het Finse Lapland, Kopenhagen, Stockholm, Riga, Bali en Valencia geweest), dus in 2015 wil ik dat zeker gaan voortzetten! Hopelijk met deze mooie koffers aan mijn zijde :)

Post a new comment

Lees ook: