MINDSTYLE / Gelukkig 2014!

65

1 januari, 2014. Dit is de tijd om het jaar waar we net afscheid van hebben genomen te reflecteren. Het jaar dat een deel van ons verleden is geworden. Symbolisch verwelkomen we het nieuwe jaar en de hoop die we er aan vastketenen, de wens om onze doelen te bereiken en onze weg te vinden naar geluk, liefde, gezondheid of wat het ook is waar we naar streven. Het jaar dat ons nieuwe kansen geeft. Reflecteren heb ik al gedaan. Hier keek ik terug naar mijn persoonlijke groei in 2013 en hier keek ik terug naar mijn reisjaar 2013.

Voor mij, en met mij vele anderen, schijnt de zon des te harder na de strijd en de onzekerheden van het laatste jaar. 2014 is een jaar vol hoop. Spannende avonturen roepen me aan de horizon. Ik durf te dromen en kan niet wachten om ze te vervullen. Want god, wat heb ik een dromen. Ze dansen in een parade van geluk en telkens kies ik er eentje uit voor haar laatste dans van vervulling. Ja, ik ga ze allemaal waar maken. Het leven is kort. Reis, lees boeken, schrijf, luister naar muziek, volg je hart. Vergeef. Geef liefde. Lach. Heb geen spijt van iets dat je aan het glimlachen maakt. Leer. Neem op. Dans. Omarm. Hou van die ene speciale persoon alsof het alles is wat je hebt gekend. Laat het zien aan de wereld. Droom alsof je het eeuwige leven hebt, en leef alsof je vandaag zal sterven. Ga op ontdekkingstocht. Je zal meer spijt krijgen van dingen die je niet hebt gedaan dan door de dingen die je wel hebt gedurfd. Dus gooi de touwen los. Vaar weg van je veilige haven. Vang de wind in je zeilen.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de ontzettend lieve woorden, berichten, mailtjes, samenwerkingen en ontmoetingen het afgelopen jaar. Voor nieuwe en waardevolle vriendschappen. De groei van mijn passie. Bij elk comment krijg ik nog steeds een grote glimlach op mijn gezicht. Ik neem jullie mee naar elk bijzonder plekje op aarde, en dit zal ik blijven doen. Is het niet in een ver land, dan wel dat leuke tentje op de hoek van de straat. Overal zijn mooie plekjes te vinden, kijk om je heen. Ik neem jullie mee op mijn ontdekkingstocht. Ik hoop te kunnen blijven laten zien hoe prachtig Moeder Aarde is, en wat ze ons allemaal te bieden heeft. Dat reizen dichterbij is dan je denkt. Ik hoop te kunnen blijven inspireren. Dat je jezelf mag zijn. Dat je er mag zijn. Dat er licht aan het eind van een donkere tunnel is. Dat er nacht nodig is om sterren te laten schijnen. Dat je kunt genieten, ontdekken en dromen. Dat dat mag, en dat je jezelf dat moet gunnen. Dat dat wat jij doet goed is, omdat jij goed genoeg bent – en dat je daar trots op mag zijn. Het is jou. Dat je dromen plukken soms onbereikbaar lijkt, maar je altijd de kracht kunt vinden om net even verder te strekken om er weer eentje te kunnen vastgrijpen. Dat elke droom realiseerbaar is. Je bent wie je bedoelt bent om te worden. Ik wens jullie allemaal een fantastisch 2014 toe. Laten we gaan stralen met z’n allen!

barcelona

arneym

mediteren

tuktuk

analoog

lagoonlaos

world lover

LIFESTYLE, Mindstyle, Persoonlijk, Stories from the Heart

Leave a reply

65 comments

  1. Marieke 1 januari, 2014 at 22:59 Beantwoorden

    Prachtige woorden, zoals altijd. Ik ben zo benieuwd naar jouw dromen! Ik weet zeker dat er in 2014 een heleboel gaan uitkomen. Ik ben zelf ook helemaal vol energie om verder te gaan met mijn Bucket List. In 2013 heb ik al weer heel wat kunnen afstrepen en er staan te gekke dingen op de planning. Kom maar op!

Post a new comment

Lees ook: