LIFESTYLE / Mijn reisoutfits in 2018

14

Wat draag ik nou heel graag op reis? Wat stop ik in mijn koffer? Wat hangt er in mijn kast? Wat zijn mijn favoriete merken?

Een paar jaar geleden deelde ik ze nog wel eens, overzichtjes van mijn (reis)outfits. Ik wilde dat weer gaan doen maar 2018 was, zoals jullie hier wel hebben kunnen lezen, een bewogen jaar. Zeker in het begin van dat jaar had ik soms niet eens zin om mezelf leuk aan te kleden of om vrolijk op de foto te gaan. Desalniettemin heb ik in 2018 een aantal prachtige reizen mogen maken én heb ik mijn kledingkast eens flink onder handen genomen. En wat zijn jullie complimentjes (veelal op Instagram) over mijn outfits nog altijd even leuk!

Nog steeds krijg ik de vraag of ik outfit posts wil maken. Ik blog al zo’n duizend jaar en in een ver verleden heb ik zelfs een tijdje een soort van reis & fashion blog gehad, maar ik heb toch nog een beetje moeite met artikelen delen waar ik alleen een outfit laat zien. Ik vind het dan toch wel heel veel Laura. Dit schrijft toch anders dan een mooi reisverhaal…

Over 2018 en veranderingen in stijl

Toch blijven dezelfde vragen binnenstromen (leuk!) en daarom heb ik outfits van de reizen in 2018 verzameld in dit artikel. Mijn stijl is een beetje veranderd, merk ik. Net zoals mijn haarkleur overigens. Nog steeds ben ik dol op vintage items en de bohemian look (en levensstijl) – toch investeer ik de laatste jaren ook graag in wat kwaliteitsitems en draag ik met regelmaat, schrik niet, broeken. En ja, het gaat goed met me. Misschien is het omdat ik de 30 ben gepasseerd, misschien is het omdat ik zelf ook gewoon een beetje ben veranderd. Ik ga voor bijzondere printjes, maar ook veel effen kleuren (en zelfs zwart), luxere stoffen… ik noem het gewoon boho-chique. Of gewoon Laura. Omdat mijn stijl verandert volg ik stiekem een aantal fashion blogs en bekijk ik met regelmaat style guides zoals deze van Zalando Lounge: gecreëerd met tips voor allerlei gelegenheden zoals een vakantie, bruiloft, sollicitatiegesprek maar ook een nieuwjaars- of kerstfeestje. Ze hebben zelfs een aparte style guide voor reisoutfits en geven ook tips om je koffer in te pakken.

Mijn favoriete merken van dit moment zijn Free People, Y.A.S, COS, Urban Outfitters, Sissy Boy, Little White Lies, Reiss, Wanderlust, Samsoe & Samsoe, Antik Batik, Monki, American Vintage, Zara, &Other Stories en ik shop nog altijd graag bij Zalando Lounge (hallo lievelingsmerken met hoge kortingen!) en Asos.

Het was een hele opgave om wat foto’s te verzamelen – maar hier is ‘ie dus weer: een overzicht van mijn (reis)outfits in 2018. Niet van alle reizen, wel van veel. Oké, en een klein beginnetje van 2019 in Tirol en Lissabon. Want een terugblik op 2018 in maart is ook een beetje laat, misschien. Wie weet inspireert ‘t!

Reisoutfits in 2018

Zweden: trui van Pull & Bear, zwarte legging, sokken van Kindred Spirits.
Reisoutfits
 

Nieuw-Zeeland: rok van American Vintage, top van Antik Batik, slippers van Olukai.

 

Nieuw-Zeeland: haarband van My Jewellery, Trui van Iloveyoga.
Reisoutfits
 

Nieuw-Zeeland: haarband van My Jewellery, jurk van Free People.
Reisoutfits
 

Australië: haarband van My Jewellery, top van Monki, rok van American Vintage, slip-ons van Vans.
Reisoutfits
 

Hong Kong: vintage blouse van Mee & Gee.

 

Curaçao: jurk van Free People, slippers van Havaianas.

 

Curaçao: jurk van Asos (als getuige van vriendin Nieke!).
Reisoutfits
 

Curaçao: jurk van Mango.
Reisoutfits
 

Links / Niedersachsen: jumpsuit van Asos
Rechts / Berlijn: Vintage jurk, laarsjes van Manfield
Reisoutfits
 

Veluwe: links / jumpsuit van American Vintage, rechts / jurk van American Vintage.
Reisoutfits
 

Berlijn: jumpsuit van Minkpink.
Reisoutfits
 

Mallorca: jurk van Zara.
Reisoutfits
 

Limburg: Blouse en flared broek van Berschka.
Limburg
 

Nederland: jumpsuit van Samsoe & Samsoe.
Reisoutfits
 

Berlijn: broek van COS, trui van Mango, schoenen van Cos.
Berlijn
 

Vietnam: jumpsuit van &Other Stories.
Reisoutfits
 

Vietnam: broek van Urban Outfitters, trui van Zara, tasje van Mango.
Reisoutfits
 

Vietnam: broek van Urban Outfitters, top van Antik Batik.

 

Vietnam: jurk van Reiss.
Reisoutfits
 

Vietnam: locale gelegenheidsjurk uit Vietnamees winkeltje.
Reisoutfits
 

Vietnam: jumpsuit van Kiss the Sky.
Reisoutfits
 

Vietnam: haarband uit Vietnam, broek van COS, trui van Mango, schoenen van Manfield.
Vietnam
 

Utrecht: links / blouse van Levis, rok van Zara, midden / jumpsuit van Monki, rechts / jumpsuit van Monki.

 

Tirol: trui van Urban Outfitters, muts van Protest.
Reisoutfits
 

Tirol: trui van Urban Outfitters, broek van Protest.
Zuid-Tirol Val Venosta
 

Portugal: jurk van Sissy Boy, vest van &Other Stories.
Reisoutfits
 

Wat draag jij graag op reis en wat zijn jouw lievelingsmerken?

Fashion, LIFESTYLE, TRAVEL, Travel In Style

Leave a reply

14 comments

  1. Angelica Vis 1 maart, 2019 at 09:58 Beantwoorden

    Heerlijke post! Je hebt echt een geweldige stijl :) En die broek van COS heb ik ook! Echt één van mijn lievelingskledingstukken (heb ook nog de langere variant er van gekocht later haha).
    Heb nou zin om jumpsuits te gaan kopen ;)

Post a new comment

Lees ook: