LIFESTYLE / Dear diary

36

Allereerst: excuses. Al weet ik dat ik me niet hoef te verantwoorden, maar als blogger van het eerste uur ben ik de laatste tijd ietwat afwezig geweest online. Ik barst van de inspiratie, aan tijd ontbreekt het me echter de laatste tijd. Ik moet hier een manier in vinden, want het delen is dat wat mijn passie is en dat wat ik mis. Jullie volgen, genieten van mede-bloggers en lieve lezers is dat wat me blij maakt – en daar vind ik nu weer mijn weg in. Desondanks blijven mijn bezoekersaantallen als een malle groeien (dankbaar, dankbaar!).

Dat wat ik vaak heb verkondigd in mijn mindstyle artikelen heb ik vorig jaar gedaan: ik ben mijn hart gaan volgen en ik ben mijn dromen gaan plukken. Ik ben mijn eigen bedrijf gestart. Nee, mijn bedrijf is niet mijn blog (al is dat inmiddels een heel leuk onderdeel), daarnaast doe ik nog veel meer. Hoe eng ik het ook vond (ik moet mijn managementcarrière opzeggen, ik heb het te druk, ik heb geen tijd, ik ben niet goed genoeg, het leidt vast tot niets) – ik heb het gedaan, en ik kan met heel mijn hart zeggen dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest. Ondanks de onzekerheid die het af en toe brengt, en mijn eigen onzekerheid die nog wel eens om de hoek komt kijken. Door toeval of het lot – wie zal het zeggen – kwam er naast losse opdrachten een ontzettend leuke opdrachtgever op mijn pad waar ik nu freelance project manager voor ben. Het is druk, maar ik geniet.

Wat ik doe? Wat doe ik niet? Tekst, communicatie, marketing, project management, content management – daarnaast reis ik wat af, word ik steeds vaker voor What about her uitgenodigd voor tripjes en reviews en dankzij hard werken, transparant zijn en gewoon mezelf blijven doe ik wat ik leuk vind en ja: I feel blessed. Zoals je in mijn openhartige blogpost heb kunnen lezen is mijn leven ook niet altijd van een leien dakje gegaan. Ik ben ontzettend dankbaar. Niet alleen voor de kansen die ik mezelf heb gegeven, maar ook voor de lieve mensen die ik op deze bergachtige weg heb leren kennen.

Ik voel weer dat ik leef, en dat is wel eens anders geweest. Vooral ben ik dus dankbaar voor al het groots en kleins om me heen. Verwacht weer verhalen. Tijd voor storm na de stilte. Ik hoop dat jullie nog net zo genieten van mijn ‘kindje’ als ik doe.

En nu een grote blik op de afgelopen maand. Ik zie nu dat ik geen foto heb van het openingsfeest van het bedrijf van mijn vriend. Ze bestaan al vijf jaar, maar zijn net weer verhuisd naar een groter pand en de vernieuwde website is online, dus het werd tijd voor een feestje. Een geslaagd feest, en ik ben ontzettend trots op mijn vent.

“What day is it?” asked Pooh. – “It’s today,” squeaked Piglet. – “My favorite day,” said Pooh.

Dagboek, LIFESTYLE, Persoonlijk

Leave a reply

36 comments

  • Laura 4 februari, 2014 at 11:11 Beantwoorden

   Klopt, maar mijn blog blijft mijn passie en soms voel ik me dan ‘schuldig’ dat ik zo lang niet op al die leuke bloggers heb gereageerd of even weinig artikelen plaats. Komt goed! :-)

 1. Karlijn 4 februari, 2014 at 11:31 Beantwoorden

  Ik heb je wel gemist hoor! Maar gelukkig ben je er nog :) Dat probleem met de tijd, herken ik. De laatste tijd is het zo druk dat ik vaak gewoon niet weet wanneer ik moet bloggen.
  Wat een leuk overzichtje met die foto’s zo. Kunnen we mooi zien wat je de laatste tijd voor leuke dingen hebt gedaan!

 2. Maire 4 februari, 2014 at 13:49 Beantwoorden

  Begon je mooie (reis)artikelen al te missen! Fijn overzichtje en wat heerlijk dat je binnenkort weer op reis gaat! De Filipijnen lijken mij echt geweldig, ben benieuwd wat je daar allemaal gaat meemaken en zien!

  • Laura 4 februari, 2014 at 13:52 Beantwoorden

   Ahhh, wat lief! Ik heb er af en toe wel wat geplaatst, maar dit moet weer veel vaker natuurlijk! :-) Ik ga overmorgen naar Málaga, en half maart naar de Filipijnen. Zo veel zin in, lijkt me ook prachtig!

 3. Jess 4 februari, 2014 at 20:39 Beantwoorden

  Lieve Laura, wij wachten gewoon rustig af tot er een mooi blogje online komt van jouw hand. Fijn om weer iets van je te lezen en have fun met die mooie baan. Ik ben benieuwd naar al je plannen :-)

 4. Simone 5 februari, 2014 at 06:56 Beantwoorden

  Spannend een eigen bedrijf! Ik ben de mijne 7 jaar geleden begonnen en heb er nog geen dag spijt van gehad (nou ja, ok… Heel af en toe slaat de onzekerheid toe…) Leuk foto overzicht!

 5. MiEke 5 februari, 2014 at 09:24 Beantwoorden

  Wat gaaf dat je bedrijf zo goed loopt. Ik kan me voorstellen dat je het bloggen dan mist, maar eigenlijk is het dus een goed teken dat je er niet zoveel tijd voor hebt.
  En fijn foto overzicht!

 6. Natasja 5 februari, 2014 at 10:28 Beantwoorden

  Super voor je dat het allemaal zo goed loopt! Geniet ervan en zorg ervoor dat je ook je rust neemt. De meeste lezers zullen dat wel begrijpen hopelijk! Fijn dat je weer gepost hebt en ik ben nu al benieuwd naar jullie reisverslag ;)

 7. Michelle - Travel lifestyle.nl 16 februari, 2014 at 20:05 Beantwoorden

  Aww zo fijn dat je doet waar je happy de peppie van wordt! Ik vind die quote van Pooh zo mooi :) Fijn overzichtje en je bent toch wel top, ook als je even geen tijd hebt. Zeer herkenbaar, mijn leven online staat ook op een veel te laag pitje. Slecht slecht! Maar geniet van al het moois meid!

Post a new comment

Lees ook:

TRAVEL / Europa: Gent, België

Het liefst zou ik ieder weekend naar een andere plek in België gaan. Ik kan niet zo goed uitleggen wat het is, maar België heeft ...