KLEINE WOORDJES | Hey mam

1

Hey mam
Zit te denken aan jou en ik wou dat je langskwam
Want ik mis wie we samen zijn nu al zo lang
Je weet niet wat je met je meenam

Ik mis je. Vandaag al negen jaar te lang 🍂

Ik hoop dat je ziet hoe ik mijn leven kleur geef. Hoe ik mijn dagen vul, luister naar mijn gevoel, hoe ik droom als een kind maar waarmaak met jouw doorzettingsvermogen en hoe het me soms raakt hoeveel ik van jou in mijzelf herken. Ik hoop dat je ziet dat ik weer een beetje ouder ben geworden. Dat ik leun op jouw kracht. Dat ik de hele wereld heb gezien, want ik nam jou met me mee. Dat je ziet wie er naast me staat, want ik vertel hem graag over je. Dat ik lach, en huil. Dat ik voel, en niet bang ben om te voelen. Dat ik alles wat ik van jou heb geleerd aan die twee kleine meisjes geef. Dat ik geef, soms zelfs te. Dat ik lééf, hoe ingewikkeld soms ook.

Toen Miss Montreal het nummer van Tabitha vertaalde naar ‘Hey Mam’ kwam dat binnen. Luister maar. ❤

Mama

Mama wij

Kleine woordjes, LIFESTYLE, Lifestyle, Mindstyle, Persoonlijk, Stories from the Heart

Leave a reply

1 comment

  1. Christa Hesemans 29 oktober, 2020 at 10:40 Beantwoorden

    Een heel warme knuffel lieve Laura. Wat zou ze het fijn gevonden hebben , hoe fantastisch jij het doet! Zo’n prachtige dochter . Veel liefs van oom Fons en mij**

Post a new comment

Lees ook: