LIFESTYLE / Interior: Project living room

84

‘Design is a private, intimate process and you have to embrace the many twists and turns it takes to create an exciting, inspiring, but ultimate livable space.”

Al weken zeur ik of le manfriend de kabels wil wegwerken. Nee, máánden. En de ingestorte boomstammen naast de schouw stevig wil ophangen. En mijn kringloopgeweien liggen al maanden óp de schouw in plaats van hangend. En, en, en. Hij is niet zo van het klussen. En ik ben zo ontzettend onhandig en ongeduldig dat als je niet wilt dat belangrijke kabels het raam uit worden gegooid en het hert er tien minuten later achteraan vliegt, je me er niet aan moet laten beginnen.

Maar nee, een nieuwe bank met me kopen kon hij wel. En zo’n mooie nieuwe bank stoorde me in een omgeving van slordige kabels. Ook hebben we de jungle in huis gehaald bij gebrek aan Indonesië om de hoek, we kregen de enorme plant van mijn schoonouders (zo ontzettend blij mee, heel lief!) Dus nu heb ik onder enig dwang en chantagemateriaal (drie dagen spareribs) hem laten inzien dat hij geen twee linkerhanden heeft en ik heel lief ben als het voor elkaar is. En jawel, we zijn al twee weekenden weer fijn in ons paleisje bezig, en eindelijk wordt alles een beetje ‘af’.

Ik kreeg gister op een van deze Instagram-foto’s zo’n lief compliment van Liliane: “Ik vind het leuk dat jouw huis een afspiegeling is van je blog, of andersom natuurlijk. Jouw huis geeft me precies het gevoel dat jouw blog me ook geeft :)”. Over ‘things that make me happy’ gesproken. Vind ik zo leuk om te horen. Mijn blog en huis zijn helemaal Laura, en ik ben blij dat dat op beide fronten zo doorkomt.

Oké, ik ben weer iets te enthousiast met de woonkamer laten zien want de muur achter de bank wordt nog turquoise en daar komen grafische posters te hangen en de zon schijnt nu zo fel dat foto’s met de telefoon niet handig zijn. Ook in de eetkamer zijn we begonnen (aan de tafel komen nog gekleurde Eames stoelen) en de serre heeft eindelijk gordijnen. Kan ik daar weer fijn werken, want ik heb een hele mooie, fijne en grote opdrachtgever binnen en daar hebben we champagne op gedronken. Wat een feestje dit weekend, kijken jullie mee?

1701

1702

1704

1705

1706

1707

1708

1709

1710

Interieur, Lifestyle, LIFESTYLE

Leave a reply

84 comments

 1. Natasja 11 november, 2013 at 11:39 Beantwoorden

  Je hebt zo’n leuk en gezellig huis *doemijookmaarzo’nhuismetinhoud* (poezen mag je houden, daar ben ik allergisch voor, haha) Echt waar, prachtig!

 2. Linda 11 november, 2013 at 12:34 Beantwoorden

  Ik ben weg van je interieur! En lang leve handige mannen die ook dr handen uit de mouwen willen steken hahaha
  Heel mooi om te zien hoe je alles combineert. En het aardappel(?)kisten muurtje, wauw! Ik vind het prachtig!

  Liefs, Lin

 3. Anne 11 november, 2013 at 12:37 Beantwoorden

  Helemaal eens met Liliane. Bij deze foto’s krijg ik ook meteen zo’n goed gevoel, net als bij jouw blog. Heerlijk werelds en niet doorsnee. Wat zou ik graag later ook zo’n plekje voor mijzelf en mijn vriend hebben. Nog even wachten, want nu leef ik liever zo veel mogelijk uit mijn ‘rugzak’ dus minimale interieurs. Je katten zijn trouwens ook leuke accessoires ;)

  • Laura - what about her 11 november, 2013 at 12:39 Beantwoorden

   Ahhh, doet me zo goed Anne! Lief. Ja, wij leven ook het liefst uit onze rugzak maar het is fijn om een eigen plekje mét reisfeeling te hebben waar we kunnen werken naar de volgende reis! Gelukkig blijven het spullen en is het huur, we voelen ons niet gebonden. Ben toch wel benieuwd hoe je in Berlijn woont!

 4. Sabine 11 november, 2013 at 13:15 Beantwoorden

  Mooi zeg! Ik vind dat gewei ook echt heel leuk! Ik hoop er al heel lang een bij de kringloop te vinden. Het liefst van een buffel met de schedel, dat vind ik zo mooi! Je bank heeft een mooie plek gekregen! Gefeliciteerd met je grote opdrachtgever! Wat doe je eigenlijk voor werk?

  • Laura - what about her 11 november, 2013 at 13:24 Beantwoorden

   Jaaa, dat is prachtig! Ik sta ook wel eens met een echte hertenkop in m’n hand, maar die oogjes…een schedel is wel gaaf!

   En thanks! :) Ik heb m’n Bachelor of business management en werkte als hotelmanager, maar ben m’n schrijvers-en ondernemershart gaan volgen. Ik heb nu een eigen bedrijf (schrijven, copywriting, communicatie en marketing) en ben daarnaast nog meer spannends aan het opzetten :)

 5. Jennifer 11 november, 2013 at 15:43 Beantwoorden

  Heerlijk huis! Als het af is moet je echt een full-house tour doen, want ik weet nu wel hoe de kamers er afzonderlijk uitzien, maar ik wil het gevoel hebben dat ik door dat prachtige paleisje kan wandelen!

 6. Marcella 11 november, 2013 at 16:06 Beantwoorden

  Wat heb je toch een leuk en sfeervol huis, kan zo in een woonmagazine. Echt heel knus en prachtig op elkaar afgestemd. Doe je knap! Tof dat je een belangrijke opdrachtgever erbij hebt, succes en veel plezier met je klus!

 7. Karlijn 11 november, 2013 at 16:34 Beantwoorden

  Ik ben het helemaal eens met Liliane. Als ik jullie huis zie, denk ik meteen aan jou en hoe je bent en wat je doet. Het past, en dat maakt het zo mooi. En halloooo wat hebben jullie een gaaf huis. Die boomstamtafeltjes en die krattenkast vind ik zo leuk. Het ziet er gezellig uit!

 8. Sonja 11 november, 2013 at 21:42 Beantwoorden

  Ik vind geloof ik het licht van de foto’s juist mooi! En zucht wat een geweldig huis heb je inderdaad. Het leeft.
  Ik ga maar eens lekker dromen over hoe mijn huisje er later uit komt te zien!:)

 9. Liliane 11 november, 2013 at 22:04 Beantwoorden

  Wat lief dat je me genoemd hebt <3
  Ik vind je huis echt prachtig, om bij weg te dromen. Ik zou er graag een keer met binnenvallende zon een kopje thee drinken met jou, misschien proostend op weer een nieuwe grote opdrachtgever? ;)

 10. Joanne 12 november, 2013 at 07:54 Beantwoorden

  Jouw huis kan zo tussen alle inspiratieplaatjes in tijdschriften en op websites. Prachtig gewoon! Wat dat betreft ben ik erg jaloers op je talent hiervoor, want zo mooi krijg ik het nooit.

 11. Mirthe 13 november, 2013 at 10:29 Beantwoorden

  Jouw huis ziet er zo heeeerlijk uit hè! Design-verantwoord zegmaar maar ondertussen totaal niet kil en heel knus en het oogt precies zoals ik me jouw persoonlijkheid voorstel :) Veel ruimte voor reisdromen en herinneringen en genieten. Zo’n huis wil ik ook wel!

Post a new comment

Lees ook:

DIARY / What about you?

Omdat ik hier toch een hoop vrolijke en minder vrolijke verhaaltjes deel ben ik heel benieuwd naar jullie. Mijn bezoekersaantallen stijgen enorm (dankbaar, enorm dankbaar!). ...