LIFESTYLE / Polaroid wall

14

2013-05-04 19.09.53

Nog een idee uitgewerkt in ons nieuwe knutselpaleis! Ik wilde al heel lang een muur met polaroid-foto’s. Bij gebrek aan een polaroid camera én bijbehorende foto’s  ben ik aan het knutselen geslagen….2013-05-04 19.11.07 (1)

Net echt, toch?

Tip: download het programma Poladroid op je computer, bewerk al je foto’s tot polaroid, laat ze afdrukken op 11×15 en dan…bijknippen maar! Koop een leuk oud touw en wat mini-wasknijpers, knoop het touw simpel aan spijkers en je hebt zo’n leuk muurtje.

Interieur, Lifestyle, LIFESTYLE

Leave a reply

14 comments

  1. Sonja 15 mei, 2013 at 14:35 Beantwoorden

    Superleuk idee! Dankje voor je reactie, je blog ziet er mooi uit. Vraag me af waar je het geld vandaan haalt voor al die gave reizen, haha, makes me jealous!

    • Laura 15 mei, 2013 at 14:51 Beantwoorden

      Ik heb ook geen vetpot, en betaal alles zelf! Het is maar net waar je je prioriteiten legt, en heb al mijn studiekeuzes in het buitenland gekozen. Verder maak ik elk jaar één lange backpackreis (sparen dus!) en verder veel stedentripjes (ryanair!) Ik ga ook nooit op stap ofzo, dat heb ik wel gehad. We doen alles low budget. Slapen en eten kost in de meeste backpacklanden niets. Ik vermijd toeristische plaatsen, restaurants en hotels/resorts (bah!). Backpack op en gaan, slapen bij locals, niets vooraf plannen of boeken, eten langs de straat. Dat is het fijnst en reizen is minder duur dan je denkt! Gewoon DOEN!

Post a new comment

Lees ook:

5unday’s pleasures #19

Het is alweer tijd voor de 19e 5unday’s pleasures! Op zondag deel ik graag vijf pleasures – simpelweg vijf dingen die ik wil delen en ...