LIFESTYLE / Fruitkistjes kast

8

Fruitkistjes

We zijn druk aan het klussen en bouwen en schuiven en verven en knallen in ons nieuwe paleis, en één van de dingen die al een tijd op mijn wish-list staat is een kast van fruitkistjes.  Ode aan de liefste die met de kistjes aan kwam zetten!

Hij is nog lang niet ingericht en de helft zit nog in dozen, maar we zijn al druk bezig geweest de kast in te richten met alle reisherinneringen, reisboeken, foto’s, ons. Nu nog m’n wereldbol, hangplanten, de rest van de reisboeken, nieuwe foto’s van nieuwe reizen. We hebben een kleine L-vorm in de woonkamer en de hoek is perfect voor deze kast. Ik ben er al oh zo blij mee en ik kan niet wachten om hem al te laten zien.

Ik ben gek op vintage, kringloop en oude spullen, en dolgelukkig met wat ik de afgelopen jaren aan vintage interieur heb weten te bemachtigen.  Ook vind ik het fantastisch om huizen in te richten en bezig te zijn met interieur, en ik ben er flink over aan het nadenken om er wat creatiefs mee te gaan doen. Hier binnenkort meer over…net zoals over eigen vintage aanwinsten en een house-tour, alleen is het nog lang niet af. Project droomhuis in wording; part one.

Interieur, LIFESTYLE, Lifestyle

Leave a reply

8 comments

  1. Marte 18 augustus, 2014 at 20:43 Beantwoorden

    Cool! Heb ik ook; alleen ik heb er een TV-meubel van gemaakt ;) Gotta love ons moderne hippies en de liefde voor tweedehands spulletjes. Mn schoonmama vertelde me laatst dat ze dit 30 jaar geleden ook in de woonkamer had staan omdat ze simpelweg geen cent te makken had (same same).

    • Laura 19 augustus, 2014 at 07:10 Beantwoorden

      Hahaha jaaa, precies dat zei mijn vader ook! En hoor het vaker. Ik vind het fantastisch! Leuk dat je er een tv meubel van hebt gemaakt. Wij hebben twee boomstammen naast onze tv als ‘meubel’ haha. Inderdaad, liefde voor vintage en natuurproducten.

Post a new comment

Lees ook: