INTERIOR / Details deel IV: Eetkamer & kantoor

75

“In most people’s vocabularies, design means veneer. It’s interior decorating. It’s the fabric of the curtains and the sofa. But to me, nothing could be further from the meaning of design.”

Tijd voor weer een deel van de detailfoto’s in ons interieur. Vandaag zijn de laatste kamers beneden aan de beurt: de eetkamer en de serre (kantoor). Eigenlijk zijn deze kamers nog helemaal niet klaar, vooral de eetkamer niet. Daar moet nog een hoop gebeuren. Schuifdeuren verven, schouw bekleden met hout, nieuwe eetkamerstoelen, een grote lamp boven de eettafel, plankjes, gezelligheid.

Ook de serre is nog niet af, maar ik heb er inmiddels wel mijn eigen kantoor gecreëerd. Heel fijn, een eigen werkplek aangezien ik veel thuis werk. Het bureau heb ik zelf gemaakt van fruitkistjes en steigerhout. En met een wereldkaart voor m’n neus word ik goed gemotiveerd om hard te werken zodat we weer een reisje kunnen maken! Aan de andere kant een antieke kast met creatieve uitspattingen en inmiddels vol met inkopen voor de webshop. In de volgende interieurpost gaan we naar de bovenverdieping. Maar nu eerst foto’s!

1088  1091

1092

1093

1094

1095

1096

1097

1098

1099

1100

1102

1103

Interieur, LIFESTYLE, Lifestyle

Leave a reply

75 comments

  1. Maire Dulos 2 september, 2013 at 12:13 Beantwoorden

    Wauw, wat mooi! Vooral die wereldkaart! Ik zit er al zolang over na te denken om een zwarte wereldkaart bij ons op de muur te verven, eigenlijk is dit precies wat ik bedoel! Heb je dit zelf geschilderd of is het een sticker/behang?

  2. Lotte 2 september, 2013 at 12:49 Beantwoorden

    Hé, die suite-deuren komen me heeel bekend voor. Ze zien er verdacht veel uit als de deuren bij mijn ouders thuis. Wat een mooi huis hebben jullie toch, erg leuk ingericht ook. Gelijk de eerdere foto’s ook bekeken. Mooi mooi mooi!

  3. Anoeska 7 september, 2013 at 21:04 Beantwoorden

    Wat een ontzettend mooi huis heb je zeg. Prachtige foto’s! Die wereldkaart ik ben verliefd .. Mijn vriend en ik zijn helemaal gek op reizen. Zo’n kaart is dan inderdaad een goede motivatie om hard te werken!

Post a new comment

Lees ook: