INTERIOR / Details part I: living room

60

IMG_4478
“A house is much more than a mere shelter, it should lift us emotionally and spiritually.” – 

Gister zijn we weer eens impulsief geweest. We zijn braaf op ons fietsje naar het tuincentrum gefietst en kwamen met een lege portemonnee en een bezorgafspraak voor de volgende dag thuis. Missie dakterras is gestart. Daarna volgde missie bankjevoordebadkamer: geslaagd. Bij de kringloop vond ik twee fantastische antieke hoekstoeltjes die een nieuwe taak hebben: opgerolde handdoeken faciliteren in de badkamer. En een geweldige vintage parasol. Vandaag dakterras-klusdag: ook geslaagd. Ik ben blij!

Daar later meer over, want terwijl ik zat te staren naar de mooie details op het dakterras van hout, lavendel, oosterse bohemian kleedjes en boeddha’s,  besefte ik me dat ik echt gek ben op details in en om het huis. Wat ik leuk vind aan huizen is een interieur waar je niet alles tegelijk ziet. Hoe meer tijd je erin verblijft, hoe meer je ontdekt.  Sowieso ben ik gek op details, ook in de natuur probeer ik elk detail in me op te nemen en kan ik intens genieten van iets kleins. Creativiteit is de kunst om naar alles te kijken alsof je het voor het eerst ziet. Zo bedacht ik iets nieuws op het gebied van interieur, ik zal in ons huis per kamer de mooiste details vast proberen te leggen. Ik begon met de woonkamer, en hier is het resultaat! Kunnen jullie ook zo genieten van mooie details, al dan niet in interieur maar ook in leven zelf?

IMG_4411 

IMG_4412

IMG_4406

IMG_4413

IMG_4420

IMG_4422

IMG_4424 IMG_4427

IMG_4400

IMG_4433

IMG_4435

IMG_4436

IMG_4439

IMG_4426

IMG_4403

IMG_4456

IMG_4460

IMG_4461

IMG_4466

IMG_4483

Interieur, LIFESTYLE, Lifestyle

Leave a reply

60 comments

 1. dalindcy 3 augustus, 2013 at 21:44 Beantwoorden

  Ontzettend leuke details! Vooral die kratjes als boekenkast vind ik leuk. Ik ben zelf net verhuisd en ga ‘t misschien wel als inspiratie gebruiken :).

 2. Joyce 4 augustus, 2013 at 07:43 Beantwoorden

  He dat is leuk! Ik fotografeer heel erg graag maar hier was ik nou zelf nooit opgekomen eigenlijk. Trouwens je katje is echt een snoepie! (ook een grote kattenfan namelijk ;) )

 3. Leoni 4 augustus, 2013 at 16:21 Beantwoorden

  Die houtenkratjes vind ik zo gaaf. Waar heb je die eigenlijk vandaan? Ik word nu nieuwsgierig naar een overzicht van de hele woonkamer. Ik kan niet wachten tot dat ik mijn appartement kan inrichten.

  Nog bedankt voor je lieve reactie!

  • Laura - what about her 4 augustus, 2013 at 18:11 Beantwoorden

   Ja, via via weer. Ik heb zo mijn adresjes haha. Ga je verhuizen?

   Haha! Er staat wel ergens een foto bij een Instagram Diary denk ik. Maar geen enkele kamer is nog af. Klussennn! Details van de eetkamer, serre, hal, keuken, dakterras komen nog en dan nog boven: hal, logeer en slaapkamer met balkon en inloopkast en badkamer. Dus nog wat postjes te gaan :)

 4. Anouk 4 augustus, 2013 at 19:18 Beantwoorden

  Wat heb je mooie foto’s gemaakt! De kleine details op de foto vind ik altijd prachtig om te zien en het maakt me nieuwsgierig. Ik ga je trouwens volgen via bloglovin, dat gaat allemaal veel gemakkelijker;)!

 5. Emma 5 augustus, 2013 at 23:17 Beantwoorden

  Wauw, wat een details, echt heel mooi, de hele boho/etnische sfeer is super doorgevoerd zonder dat het er ‘te gestyled’ uitziet. Liefde!!! En oh, ik kan niet wachten tot ik mijn eigen plekje mag gaan inrichten, de schommelstoel en rieten mand zijn er al :)

 6. mottaghi 16 maart, 2020 at 16:47 Beantwoorden

  Hallo,

  Hierbij wil ik graag de mogelijkheden weten om samen te werken in de vorm van een gastblog of het plaatsen van een link op uw website.

  Het gaat mij meer om SEO en autoriteit doeleinde dan directe bezoekers te krijgen.

  De website gaat over Perzische tapijten en vintage vloerkleden wat eigenlijk goed past bij jou niche.

  Ik hoor het graag.

  Met vriendelijke groet,

  Pooya Mottaghi

Post a new comment

Lees ook:

Naleia

TRAVEL / Travel wishlist #2

We hebben allemaal dromen. Ook ik heb, ondanks dat ik al veel van de wereld heb mogen zien, nog een oneindige wishlist met plekjes waar ...