HOTSPOT / ARNHEM: Urban Chef

22

Afgelopen zaterdag hebben we de hele middag vertoefd bij Urban Chef, een leuk initiatief in Arnhem. Wat eerst ‘Granny’s’ was (een bakery) heeft zich sinds 2009 uitgebreid tot ‘Urban Chef’.

De inrichting is hip, zeker mijn stijl. Een combinatie tussen industrieel, urban en excentriek. We bestelden een anti-pasti die echt heerlijk was en ook de wijn smaakte goed. De bediening vond ik erg professioneel, de passie straalt er vanaf en dat mis ik nogal eens in de horeca. Honden, kinderen, yuppen, studenten en huismoeders, het publiek is gevarieerd en de sfeer is heel relaxed en informeel. Urban Chef biedt een heleboel leuke dingen aan, horeca, retail, traiteur/catering. Ze bieden ook workshops aan, lijkt me erg leuk! De picknickmand en de bubbels & fingerfood zou ik in de toekomst wel eens willen proberen. Ze zijn me voor, ik kwam laatst zelf al op het lumineuze idee om picknickmanden te verkopen ;).

Terwijl we op het terras zaten werd er een autootje volgeladen met heerlijke gerechten, bedoeld voor een barbecue bij iemand thuis. Binnen stonden taarten, pasta’s, salades en andere delicatessen welke er heerlijk uitzagen, en de cakemixen vond ik heel origineel.

Mijn ervaring: het is er goed vertoeven. Ze bereidden alles met verse producten uit de omgeving en bieden eerlijke, lekkere en kwalitatieve lekkernijen aan. Ik hoorde zelfs iemand zeggen; ‘als ik ga trouwen wil ik deze cake op mijn bruiloft’. Waar sommige bedrijven in Arnhem de plank misslaan, slaat Urban Chef deze raak. Toch jammer dat ze alleen tijdens winkeluren open zijn. Een tip van mij; gaat dat zien én proeven! 

– Urban Chef Facebook Twitter – Location –

504

505

506

507

508

511

512

513

515

DESTINATIONS, Hotspots, Must Eat, Nederland

Leave a reply

22 comments

    • Laura - what about her 15 juli, 2013 at 15:17 Beantwoorden

      Ohhhh, dan moet ze zeker eens tussen mijn (toekomstige) hotspots kijken, Arnhem is juist zooooo leuk! Heeft ontzettend veel leuke initiatieven, dan kent ze Arnhem nog niet goed :-) (denk aan roof garden, strandgedeelte bij Roses, tape, Arneym, en nog veeeel meer leuks!)

  1. Aline 15 juli, 2013 at 14:32 Beantwoorden

    Ok ik heb een plan, nadat we de high wine gedaan hebben en 100 vintage shops bij langs geweest zijn gaan we hier eten en rollen over de grond omdat we zo vol zitten.

Post a new comment

Lees ook:

DIARY / Instagram VI

“Here’s to the crazy ones, the misfits, the rebels, the troublemakers, the round pegs in the square holes… the ones who see things differently — ...