HOTSPOT / Arnhem, Nederland – Iveau burgers & wijnbar

36
Iveau Arnhem

Eindelijk heeft Arnhem weer een plekje dat mijn hart sneller doet laten bonzen. Een burger & wijnbar. Is dit geen ideale combinatie? Mij maakt het in ieder geval intens gelukkig. Nog fijner, het zijn niet zomaar burgers. Hier vind je kwalitatief goede burgers en andere delicatessen, originele combinaties en verrassende recepten met de focus op ‘weet wat je eet’. De biologische producten en authentieke leveranciers zijn zorgvuldig gekozen en dat proef je.

Iveau burgers & wijnbar in Arnhem

Onder het genot van een goed glas bubbels en een tegel vol met overheerlijke kaas en charcuterie kijk ik eens om me heen. Ik heb een zwak voor vintage interieur en op deze plek voel ik me direct thuis. Mij maak je blij met vintage kastjes en onsamenhangende stoelen, turquoise accenten, zithoekjes, ouderwetse kacheltjes, koeienkleedjes en een enorme kast vol wijn. Heel blij. Ik loop naar achteren en ben lyrisch over het prachtige buitenterras. Ik hou van deze stijl en kan niet wachten om hier in de zomer te genieten van een koud glas witte wijn. En een burger.

Bij Iveau burgers & wijnbar kan je terecht voor lunch, borrel en diner. Wij genieten dit keer van een lunch, nadat we heel burgerlijk een rommelmarkt hebben bezocht. Zo maak je een zondag perfect. De lunchkaart bestaat uit voordelige, kwalitatieve en originele burgertosti’s en daar hoort uiteraard een wijntje bij. Ik neem een hap van mijn burger met lamsvlees, feta, paprika, munt en pistachenoten en ben verkocht. Dit zijn goede, verrassende burgers. De hoge kwaliteit verbaast me bijna. Ook vriendlief geniet intens van zijn burger met hert, blauwkaas, peer, spinazie en walnoten. We proosten met onze goedgevulde glazen La Rosa, een Portugese blend van 8 druiven, en bestellen een karamel brownie en een citroen meringue na. Ik werp alvast een blik op de avondkaart en ik kan niet anders dan glimlachen bij het zien van ook daar de meest heerlijke en uitgebreide burgers. I’ll be back.

Ik kan niet anders zeggen dat dit een aanwinst voor Arnhem is. Wat jij?

Je vindt Iveau burgers & wijnbar aan de Kleine Oord 78 in Arnhem.

Iveau iveau2 Iveau Arnhem Iveau Arnhem Iveau ArnhemIveau Arnhem Iveau Arnhem Iveau Arnhem Iveau Arnhem Iveau Arnhem

dessert Iveau Arnhem Iveau Arnhem

DESTINATIONS, Europa, Hotspots, Must Eat, Nederland

Leave a reply

36 comments

 1. Lieke 3 februari, 2015 at 21:20 Beantwoorden

  Jum! Wat ziet dat er heerlijk uit!
  Normaal ga ik graag in Nijmegen eten, maar ik denk dat ik binnenkort maar eens een stad verder rijd om uit te gaan eten! (Al is de trein wel een beter idee haha, die flessen wijn zien er aanlokkelijk uit!)

 2. Xaviera 3 februari, 2015 at 22:04 Beantwoorden

  Wat een prachtige foto’s! Het ziet eruit als een hele mooie bar om eens te bezoeken. Een goede vriendin van mij woont bij Arnhem in de buurt dus als ik weer eens die kant opga dan ga ik deze plek onthouden!

 3. Christa Hesemans 4 februari, 2015 at 09:11 Beantwoorden

  Wat een leuke binnenkoer hebben ze daar! Zeker eens aan ‘t fotoclubje voorstellen om Arnhem te gaan overvallen om op de gevoelige plaat te leggen, weten ten minste al waar naartoe! Groetjes Laura!

 4. Melanie 5 februari, 2015 at 09:03 Beantwoorden

  Ik had hem al op je Instagram maar; Man, wat ziet dit er lekker uit zeg! Het is net 10:00 uur in de ochtend en ik zou nu al zo’n burger op kunnen. op de menukaart staan echt zulke lekkere burgers! Ik wil ze eigenlijk allemaal wel proberen, behalve die met vis:) Je snapt natuurlijk wel dat wanneer ik weer uiteten ga, ik hier eens even mijn buikje de kost ga geven:)
  Bedankt voor deze lekkere, uuh goede tip!

  Fijne donderdag!
  XoXo Melanie

  P.S Prachtige sfeer foto’s heb je gemaakt!

Post a new comment

Lees ook: