HOTSPOT / ANTWERPEN: Sussies

20

In Antwerpen was ik van plan Sussies met een bezoekje te vereren. Ik kende de winkel in Utrecht al en wist dat ze ook een vestiging in Antwerpen hebben. Dat moest ik zien! Opgezet door drie vintage liefhebbende zusjes en dat staat me sowieso wel aan. Lekker ambitieus en inmiddels groot opgezet. Sussies in Antwerpen valt me zeker niet tegen, ik was vooral direct verliefd op de inrichting. Ik wilde alles wel meenemen naar huis…

Ze hebben een leuk concept: een vintage winkel aan de ene kant, een kleine koffiebar en lounge aan de andere kant. De kleine kaart is gedrukt op een koffiefilter, er liggen zitkussens van postzakken en zo heb je nog meer fijne details. Op de kaart zijn verschillende soorten koffie te vinden, evenals biologische sapjes en heerlijke home-made taartjes. Je vindt er, naast een uitgebreide keuze aan vintage kleding en accessoires, ook retro-design meubelen van o.a. Eames, Panton en Colombo. Instant happiness. Oh, én er zat een DJ plaatjes te draaien. Helemaal leuk toch?

Een nadeel is dat het niet de goedkoopste vintage winkel is (ze weten zelf ook dat ze hip and happening zijn). Maar dan heb je wel iets dat niemand heeft. 

– Sussies – Facebook – Twitter – Location –

534

535

537

538

539

540

Antwerpen, België, DESTINATIONS, Europa, Hotspots, Must Eat, Must Shop

Leave a reply

20 comments

  1. Anouk 18 juli, 2013 at 09:19 Beantwoorden

    I like! Mooie foto’s ook:). Ik ga de 28ste naar Antwerpen, dus ben blij met deze tip! Dol op VIntage, dus wil zeker een bezoekje brengen. Ik wist niet dat ze ook in Utrecht zitten, schandalig, haha;)!

  2. The Ginger Diaries 20 juli, 2013 at 13:42 Beantwoorden

    Ik kom wel vaker in de winkel, maar vooral dan omdat een vriendin van me heel erg fan is van hun selectie. De koffie bar is nieuw denk ik, want die kende ik nog niet! Ik ga volgend jaar in Antwerpen studeren, dus ik weet alweer waar naartoe :) x

Post a new comment

Lees ook: