HOTSPOT / AMSTERDAM: Toastable

33

Afgelopen donderdag had ik een té leuke dag met lieve Debby. Na een wild kermisavontuur en de grote Laura-wil-vintage zoektocht hebben we geluncht bij een wel erg leuk zaakje. Een hotspot waard.

Toastable is een klein maar fijn lunchplekje in het centrum van Amsterdam. Het zit in een souterrain en met retro meubels en een vintage-look is het sfeertje er één, zoals jullie inmiddels wel weten, waar ik van hou. Je kunt er ontbijten, maar ze staan vooral bekend om hun heerlijke driedubbele tosti’s. Daarnaast staan er nog water-in-de-mond klinkende salades op de kaart én een soepje. Een fijne, kleine maar goede kaart in een -typisch Amsterdams- hippe lunchroom.

We bemachtigden een plekje op een lief blauw geschilderd houten bankje in de hoek en na lang wikken en wegen (het ziet er allemaal zo lekker uit…) nam ik een tosti met geitenkaas, geroosterde groenten, spinazie, honing en zongedroogde tomaatjes. En dat was een lunch om u tegen te zeggen. Heerlijke combinatie. Met een versgeperste sinaasappelsap en een muntthee on the side hebben we genoeg krachten verzameld om nog even een herfstwandeling inclusief wijntje tussendoor te maken, voor we aanschuiven aan het bloggersdiner.

 1565

1566

1567

1568

1569

1571

1572

 

 

 

DESTINATIONS, Hotspots, Must Eat, Nederland

Leave a reply

33 comments

  1. Karlijn 22 oktober, 2013 at 17:53 Beantwoorden

    Oh, ben je daar geweest? Wat gaaf. Ik ben er zal zo vaak langs gefietst. Wat ziet het er gezellig uit. Lijkt me een perfecte lunchplek.
    Super lay-out Laura, echt mooi. Mooie kleuren en wat een mooie header (zo noem je dat toch?) Ben je er blij mee?

Post a new comment

Lees ook: