LIFESTYLE / Win actie: lomography 4-lens camera

34

IMG_20130703_135947
Cadeautjestijd! Ik ontving vandaag weer ingekochte spullen voor de shop (ja, SPANNEND HE?) waaronder deze gave Lomography 4 lens camera. En nu heb ik zin om er eentje weg te geven, gewoon, omdat hij zo tof is. En zo vlak voor de vakantietijd: leuk en origineel om mee te nemen op reis!

Kennen jullie lomo camera’s? Het is een analoog cameraatje (deze heeft 4 lenzen, wat ik onwijs vet vind) en je kan er 35 mm rolletjes voor kopen met allerlei soorten filters. Het geeft een heerlijke retrostijl en de 4 lenzen zorgen voor een heel gaaf effect, kijk hier onder maar eens wat je er mee kunt! Hij is ook nog eens heel licht en makkelijk mee te nemen.

Wat moet je doen om deze camera te winnen?
Like whatabouther.nl op facebook
Volg me op Bloglovin’
& laat een leuke reactie achter waarom jij deze camera zou willen winnen en wat je er mee gaat doen! Je kan meedoen tot 10 juli.

Give Away, LIFESTYLE, Lifestyle, TRAVEL, Travel Gear & Gadgets

Leave a reply

34 comments

 1. chucky1012 3 juli, 2013 at 16:04 Beantwoorden

  Omdat ik van fotograferen hou en dat is mijn passie! Ik ben groot fan van dit merk te winnen camara….. omdat ik ermee special effects mee kan maken en rolletjes kan kopen!
  Bovendien weegt dit niet zwaar maar stukken lichter dan mijn huidige camera! Mijn rug begeeft het van zo een zware spieg.refl. cam. .
  Vandaag had ik slecht nieuws gehoord en later weer goed nieuws….

 2. Sabrina 3 juli, 2013 at 16:10 Beantwoorden

  WAUW WAT EEN ACTIE! Echt iets voor mij ik hou van fotograferen en ik vind deze camera’s zoooo tof. Ik heb je gevogld op bloglovin, facebook heb ik niet. Hoop dat dit geen probleem is. Ik heb dit verdient omdat ik graag fotos maak en nog jong ben en niet zoveel geld heb haha!

 3. Aline 3 juli, 2013 at 16:30 Beantwoorden

  HAHAHAHA IS DAT MIJN CONFETTI <3 <3 <3 !! Ja en tuurlijk doe ik mee met deze winactie, DOH! Ik houuuu van analoge fotografie / lomografie. Wat ik ermee ga doen? Fotograferen natuurlijk :) Experimenteren vooral! Ik ga deze maand een projectje doen om elke dag een foto te maken (zie: http://www.theidearoom.net/wp-content/uploads/2013/06/July-Photo-a-Day-July-2013_thumb.png) en het lijkt me heel tof om zoiets een keer (volgende maand oid) met zo'n grappig camera'tje te doen!

 4. Sylvia Kuijsten 3 juli, 2013 at 16:37 Beantwoorden

  Omg, fantastisch! Ik wist helemaal niet dat die camera’s bestonden, ik houd van die stijl! :D Zou perfect zijn om mee te nemen met mijn trip naar Londen eind juli, want die stad staat al jaren op mijn verlanglijstje én ik ga voor de allereerste keer vliegen. Zou super leuk zijn om die ongetwijfeld memorabele reis dan ook op een bijzondere manier vast te kunnen leggen!
  Via Bloglovin volgde ik je al, maar nu ook via Facebook :)

 5. Kimm 3 juli, 2013 at 16:49 Beantwoorden

  Hoi Laura, ik zou het heel leuk vinden om deze unieke Camera te winnen !! :) Zoals je (volgens mij wel weet) hou ik me ook erg met Fotograferen bezig alleen de afgelopen tijd wat minder omdat mijn Camera stuk is :( de foto·s die ik maak maak ik met mijn mobiel (Samsung mini) en af & toe met de compact van mijn moeder .. ik wil mij graag verder ontwikkelen op het gebied van Fotografie maar zonder Camera lukt dat alleen in de theorie en het uitzicht op een nieuwe Camera is helaas in mijn geval ver weg maar dmv van deze Camera kan ik de aankomende tijd wel foto·s / herinneringen maken en het Lomo effect vind ik persoonlijk helemaal geweldig !! Enige tijd geleden alweer vroeg ik me af wat Lomo & Holga betekenden in de Fotografie wereld en toen kwam ik er dus achter dat daar aparte Cameras/Lenzen voor zijn wat mij erg aanspreekt + deze Camera zou een hele leuke aanvulling zijn met wat ik binnen nu en een jaar wil bereiken :) .. ik volg je sws op FB en lees zowat al je blogs, vind je verhalen heel erg leuk en je schrijft mooi .. zodra ik mijn blog begin zal ik je ook letterlijk volgen op bloglovin #thumbsup en ga zo door meid !! :)

 6. Karlijn 3 juli, 2013 at 17:13 Beantwoorden

  Hoi Laura,
  Ik zou graag meedoen met je win-actie. Wow, wat gaaf. Mijn zusje loopt stage op Rhodos en daar ga ik 2 weken naar toe. Hoe gaaf zou het zijn om dan deze camera mee te kunnen nemen?! Dit is zoveel gaver dan een ‘gewone’ camera, waaaahh ik wil heel graag winnen! Weet je hoeveel leuke fotos je wel niet kunt maken, en dan ook nog een 4x, haha. Via bloglovin volg ik je, en ik ga je nu snel liken op Facebook. Fijne avond nog!

 7. Debby 3 juli, 2013 at 18:08 Beantwoorden

  OMG geweldig! Altijd al met zo’n ding willen spelen. Op BL & FB volg ik je al. Wat ik ermee ga doen? Een fotoproject natuurlijk! Gekke portretten nemen, mee op reis nemen, misschien zelfs wel met kinderen op vrijwilligersproject een fotoprojectje doen – dat vinden ze vast leuk, dan sla ik gewoon een aantal rolletjes in voordat ik vertrek, of elke dag een foto van mijn voeten, of van de kopjes waaruit ik drink of of of. Weet ik veel. Te veel ideeën!

 8. Femke 3 juli, 2013 at 19:13 Beantwoorden

  Oh wauw, wat een geweldige winactie!! Ik doe heel graag mee! Ik ben volger nr. 70 op FB en nr. 75 op Bloglovin. :)

  Wat ik ermee ga doen? Nouja, mezelf kennende vet veel foto’s maken van Floortje (mijn kat), en ‘m sowieso meenemen naar Praag over een paar weken en er fijne zomervakantiekiekjes mee maken. En er speciale blogjes aan wijden natuurlijk! De stijl is echt fantastisch. <3 De vraag is meer; wat zou ik er niet mee doen? ;)

 9. Marcella 3 juli, 2013 at 20:06 Beantwoorden

  Ik wil hem graag winnen omdat mijn vriend altijd de mooiste foto’s maakt. Ik wil dus graag zelf de grappigste en leukste foto’s maken en dat kan met deze camera natuurlijk te gek!

 10. Jess 3 juli, 2013 at 21:25 Beantwoorden

  Wat stoer! Ik doe graag mee :-) Ik maak de hele dag foto’s van Sam en het lijkt me geweldig om dat guitige bekkie met deze lomo camera vast te leggen, Dat lijkt me hele mooie plaatjes opleveren. Sam in viervoud op de foto!

 11. James 3 juli, 2013 at 21:55 Beantwoorden

  Jaaa, die dingen zijn gaaf. Wie heeft er nog instagram nodig met zo’n ding?

  Ik doe alleen niet mee, want ik wil mijn dubbele identiteit niet uitbuiten :’) Heb je er zelf ook een eigenlijk?

 12. Lieve 4 juli, 2013 at 09:09 Beantwoorden

  Wat een ge-wel-dige winactie! Ik hou van camera’s. Je kan er dingen mee vastleggen die je misschien anders was vergeten (Dat heb ik wel altijd als ik in fotoboeken van vroeger blader). Zo’n camera is natuurlijk nog leuker. De retro stijl vind ik heel gaaf. Ik ga hem dan sowieso mee naar Zuid-Franrkijk nemen over een paar weken: met deze camera de lucht wordt nog blauwer, de mensen mooier, de zon feller, je lippen roder… Het lijkt me echt fantastisch om een keer een fotoboek van de vakantie met foto’s in deze retro stijl te hebben, in plaats van normale foto’s die hiermee vergeleken saai overkomen. Buiten de vakantie ga ik hem natuurlijk ook heel veel gebruiken om leuke momenten vast te leggen en te delen met anderen (op mijn blog bijvoorbeeld) Wat cool trouwens dat hij 4 lenzen heeft! Heel leuk! :D

 13. joycelysanne 4 juli, 2013 at 09:33 Beantwoorden

  Oh wat een toffe winactie! Ik volg/like je op bloglovin/facebook en ik zou ‘m héél graag willen winnen! Ik ben de laatste tijd steeds meer into fotograferen en volgens mij kan je heel veel leuke plaatjes schieten met deze camera! Ik denk ook dat ‘ie heel goed van pas gaat komen op vakantie in Parijs deze zomer, ik zie het al helemaal voor me; lekker spelen met die effecten en de mooiste plaatjes schieten van alles dat ik daar tegen kom. Fingers crossed!

 14. Jennifer (@Jennnnniferrr_) 4 juli, 2013 at 11:10 Beantwoorden

  Wat een toffe winactie, mooi effect zo met die vier lenzen! Ik heb nog een hele zomer voor me waarin ik me voorgenomen heb om dit jaar niet zoveel uren te werken maar om eens te genieten(in voorbereiding op een jaar lang 32 uur per week stage :( ) dus dat wil ik best vastleggen op deze toffe manier!

 15. Tanita 4 juli, 2013 at 14:25 Beantwoorden

  Ik zou dit heel graag willen winnen. Fotograferen is echt een hobby van mij! Ik zo deze camera gebruiken om overal foto’s van te maken. Om mijn leven eigenlijk vast te leggen! Vakantie, uitjes, voedsel, met vrienden. Alles wel.
  Groetjes,
  Tanita

 16. Tussen Droom en Daad 5 juli, 2013 at 09:22 Beantwoorden

  Amai! Wat een leuke winactie!
  Ik doe wel niet mee omdat ik het ontwikkelen van die fotootjes ‘n beetje te duur vind… Dat is toch wel het grote nadeel aan die lomografiecamera’s wat mij betreft… ‘k heb me trouwens net zo’n dure spiegelreflexcamera aangeschaft, dus dat is wel ok :-)

 17. Rowan 5 juli, 2013 at 14:36 Beantwoorden

  Oh wat een geweldige winactie. :) Helemaal mijn ding, want ik ben dol op een beetje een vintage look & feel. En dit geeft inderdaad zo’n sfeervol beeld, superleuk met die verschillende kadertjes! Omdat ik helaas niet op vakantie kan dit jaar – omdat ik heel hard op zoek moet naar een baan – zou ik het geweldig vinden hier in het saaie Nederland toch nog wat prachtige zomerkiekjes mee te kunnen maken. :) Ik heb je gevolgd via FB (zowel persoonlijk als via mijn blog: Rowan & Rebels maar Romantisch) en hoewel dat ik dacht dat ik je al volgde ben ik ook je nieuwe volger op Bloglovin! Ik heb gelijk je berichtje daar even geheart. :) Spannend!
  Liefs, Rowan

 18. Annelore 6 juli, 2013 at 13:07 Beantwoorden

  Nou ik heb het even opgezocht hoor, haha. Ik had namelijk nog nooit van een lomo camera gehoord, maar wát een leuke effecten heeft het! Nou hou ik al helemaal van de retro stijl, én ga ik over 9 dagen weg naar Barcelona. Met de camera komt de Sagrada Familia dus al helemaal mooi in beeld ;). Super handig trouwens dat een lomo camera licht is, dan neem je ‘m overal mee heen. Én als laatst ziet ‘ie er ook hartstikke grappig uit, kan ik een beetje speciaal doen, hihi. Ik zou de lomo camera dus erg graag willen winnen!

 19. Noëlle 8 juli, 2013 at 18:57 Beantwoorden

  Mijn vriend gaat een half jaar naar Canada, ik ben super blij voor hem, want daar leeft hij voor, maar voor mijzelf vindt ik het allemaal iets minder. Gelukkig gaan we nog samen een weekje op vakantie voor hij vertrekt en op deze manier zouden we leuke en originele foto’s kunnen maken om elkaar niet te vergeten.

Post a new comment

Lees ook:

DIARY / Aap en Noot deel II

“I have felt cats rubbing their faces against mine and touching my cheek with claws carefully sheathed. These things, to me, are expressions of love.” ...